- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
.:SzvData:.
tag
hi allz!
megvettem életem első ati-ját és persze nem megy minden zökkenőmentesen. :-)driver installok után és sok fagyás után eljutottam az XP-reinstaljáig és most ott tartok hogy a kártya ''félig '' már jool üzemel.
félig, mondom, mivel most a friss XP-n fent a legutobbi radeon driver asszem valami 02.2 verzio de ha tesztelem gámákkal akkor csak a quake motoros-ebből adodoan opengl-es-gámák hiba nélkül futnak de pl.: colin2,gta3 már a menürendszerben kifagynak. tudom ezekhez vannak d3d pach-ek de itt hirtelen azok sem használtak.
a friss XP-n még nem volt időm 3dmark-ra de nem is siettetem mert a régi rendszeren már a default test legelején szétfagyott....
hirtelen ötleteket , javaslatokat várok
előre is thx!
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Firefox
- Bloodborne (PS4)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest