Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
COPA
tag
Az átparticionálás sem működik nálam, mindent ugyanúgy csinálok, ahogy le van írva és mégis marad ugyanakkora méretű. Mi van ezzel a telefonnal???????????????????????????????????
wipe data/factory reset esetében a formating /sdcard/.android_secure... -re a válasz: error mounting /sdcard/.android_secure! Skipping format
Beszarás.
-
COPA
tag
Az mitől van, hogy nem tudom mountolni a sd-ext-et! A PC nem látja a 2,5 GB partíciót,a telefonra telepített Total Commander viszont látja azt. Ez hogy is van?????????????????
-
COPA
tag
Sziasztok, a recovery-ben nem tudok backupot csinálni, azt mondjm hogy: Can't mount backup path.
Ez mitől van???????????????? -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Trotter66 #5194 üzenetére
Rossz volt a link. Köszi, hogy szóltál!
Így helyes: aTab5 Wiki
-
callvote
senior tag
válasz
poganytamas #5192 üzenetére
maradok a cwmes megoldásnál..minden androidos telomat cwmmel oldottam meg az tuti modszer bevált gyors...
csak az a fránya friss telepités most nem kéne... -
ZsZso
Közösségépítő
Jogos. Pusztán szavakkal úgy sem elég megköszönni lalszi, poganytamas és a többiek melóját. Úgy gondoltam, hogy a sok infó, ami ezen a fórumon elhangzik WIKIért kiállt. Egy wikiért, mert többen talán többet tudunk segíteni. Ha valaki elakad telepítés köben és olyan dologra jön rá, ami a leírásban szerepel, akkor ki tudja egészíteni azt (ahogy velem is megtörtént); ha valami elavulttá válik, akkor javítani tudja a szöveget. Ezekért és még száz más dolog miatt létrehoztam egy oldalt - főleg lalszi leírása alapján -, ami az aTab5 Wiki nevet kapta.
Útólagosan is remélem, hogy lalszi kolléga nem fog megorrolni rám emiatt. Megpróbáltam nem egy az egyben átvenni az leírásban leírt dolgokat, hanem az általam tapasztalt tényekre alapozni, de felismerhető a hasonlóság
.
Alapvetően bízom az emberiségben, így szimpla tagok is tudják szerkeszteni a meglévő oldalakat és új oldalakat létrehozni. (Remélem nem az lesz az első, hogy egy okostojás lezúzza az egészet, mert jópár órám benne van)
Nyugodtan javítsátok, egészítsétek ki (van mit még beleírni, mert most csak a leglényegesebb dolgokat véstem bele)! Nem kell sokra gondolni, ha valaki csak képeket tesz fel a telepítésről, már az is jó.
A wiki lapokhoz lehet megjegyzéseket fűzni, így ott is feltehetitek a kérdéseitek.Lalszi és poganytamas! Jelentkezettek, ha teljhatalomra vágytok, örömömre szolgálna, ha admin jogot adhatnék Nektek.
D3W1L3, remélem megfelelő lesz a leírás!
OFF: Bocsi a sok reklámért, csak most látom, hogy az oldal adBlock nélkül szinte egy reklámtenger ... ingyenesség átka. Chromra is és firefoxra is van már AdBlock, szóval melegen ajánlom!
-
poganytamas
senior tag
válasz
callvote #5186 üzenetére
Igen, visszaáll. De csinálhatod azt hogy kiveszed a pipát Flashtoolban az EBR1 és a USRDATA elől, és akkor nem bántja a partícióidat.Vagy pedig:
cwm mentés, v5 felrakás, cwm recovery újbóli felrakás, telefon újra rootolás, telefon újra partícionálás, cwm-ben wipe data / factory reset, advanced restore és restore data, és kész. -
Elixión
tag
Na van vkinek vmi öttlete ezzel a Szürke WIfivel kapcsolatban? net van .. de a Google play és a Facebook sem jön be... kiakaszt.. pedig a a play áruház fontos lenne.... amm Rootolva van a készülék, V3
-
icemad
nagyúr
válasz
Lacika0002 #5179 üzenetére
Basszus... Privát akart volna lenni... Tegnap kicsit sok volt a sör, meg a pálinka...
-
D3W1L3
tag
Üdv!
Ha nem nagy kérés leírnád nekem pontosan hogy kell cserélni a romot,lépésről lépésre.
Csináltam már ilyet másik telóval(ZTE Skate)de ott volt leírás pontosan itt meg nem igazán találok olyat kisérletezni meg nem szeretnék. Nekem is GPS problémám van.
Előre is köszönöm a segítséget. -
callvote
senior tag
ha felteszem a v5 romot a v3ra..akkor a particio is visszaáll,mert én leválasztottam 1 gigára...
ujra kéne particionálnom megint?
vagy ha most mentek cwmböl teljes mentést akkor a v5re vissza tudom tenni ugy a cuccokat hogy ami a belső 1 gigán volt,ugyanugy maradjon?(persze gondolom ujraparticionálás után ha szükséges)
nincs kedvem tiszta telepitéshez most..nagyon sok cucc és adat van fent.. -
ZsZso
Közösségépítő
Sikerült feltennem a v0.5 -ös ROMot a Gen2v2 -es készülékemre. Átpartícionáltam a mobilt, hogy legyen 2 GB belső memóriája. A GPS mai napig kínlódos volt (EPO fájlt egyszerűen nem tudta letölteni), most ez a probléma is megoldódott! Szuper, egyszerűen szuper!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek! A leírás szuper volt lalszi!
-
lalszi
aktív tag
válasz
Andrew10 #5180 üzenetére
Elég csak a Normal Mode-ot és a Loudspeaker Mode-ot (esetleg a Headset Mode-ot, ha használsz) állítani.
Bele kell menni a választott módba: Engieer Mode - Engineer Mode (MTK) - Audio
Normál: Type-nál az SPH-t kiválasztani, Level: 6-os, állítsd a Value-t maximumra, nyomd meg a Set gombot. Esetleg a Type-nál a Media-t is beállíthatod így, de ott még a Max vol-t is feljebb veheted.
Loudspeaker: Typ-nál az SPH-t, Ringet, Mediat kell állítani (egyesével, beállítás után mindíg Set gombot megnyomni), Levelnél válaszd a 6-ost és állítsd a Value-t és Max vol-t mindegyiknél maximumra.
A többi level szintet (1,2,3,4,5) is állíthatod ezeknél ha akarod, de ne maximumra, mert akkor nem tudod lehalkítani. Állítsd a Value-t és a Max vol-t mindegyik level szintnél az előzőnél 15%-al magasabbra (vagy annyi százalékkal, ahogy neked tetszik).
A FIR értékét ne változtasd meg!
Minden beállítás után nyomd meg a Set gombot, mert nem jegyzi meg különben. A végén indítsd újra a telefont, hogy az új beállításokat használja.
-
callvote
senior tag
ez még véletlenül sem lenne jó 1280x800 tehát mondom nem létezik
-
poganytamas
senior tag
válasz
Zsoltwader45 #5175 üzenetére
De nekem is van
Csak nem szabad beszélni róla hogy van
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
poganytamas #5174 üzenetére
Nekem van ez, adj egy címet ha kell: privát
1280x800 iGOMyWay_v8.4.3.179971 -
poganytamas
senior tag
válasz
Zsoltwader45 #5173 üzenetére
Igen, bárcsak lenne
(kacsintós szmájli), ugye érted, lol
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
poganytamas #5171 üzenetére
Erre gondolsz: [Android] iGOMyWay v8.4.3.179971
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Zsoltwader45 #5169 üzenetére
Zsoltwader45 Már működik, Lalszinak hála.
Callwote Nem csak az IGO, a Navigon és a CoPilot sem akart működni.
Köszönöm a segítséget nektek!
Olyan moderátorok ne tegyenek ki senkit, akik szintén "űzik az ipart". Szóval a szabályzat tiltja az illegális tartalmakat a fórumon.
-
callvote
senior tag
mielött összevissza rendszervisszaállitásokat csináltok igo miatt,talán meg kéne nézni pl:
hova van telepitve... sd vagy belsőre? mert nem mindegy...
milyen igo pontosan...
nem a telefon hibája ha nem indul el..felhasználohiba...amire a megoldás általában ott van ahonnan leszeded...nekem pl ezek mennek :
Igo Primo v.9.6.22.290143
iGO Primo v9.6.22.297071vagyis mennének ha létezne androidra,de mint tudjuk nem létezik (mert a moder kitesz letilt töröl ha megtudja hogy létezik mivel wareznek minősül
)
ui: az is menne amit utánam irt tamás de az azért nem megy mert régebbi verzio amit frissitettem volna a fentebb emlitett valamelyikére
-
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Lacika0002 #5163 üzenetére
Már feltettem azt is, de nem akar elindulni, csak dob egy ablakot, hogy tegyem be a Primo SD kártyát a fájlokkal. Navigon nem akar regisztrálni hálózati hibát ír. IGO My Way szintén nem indul, hiába tettem a térképet a kártyára. CoPilot sem működik, csak a Google Maps. Most vagy én csesztem el valamit, vagy a telefonnal van valami gond. Play Áruház flash-elve lett az inkompatibilitási hibák miatt,hiba eddig nem volt, viszont a navigációkra sem hozott gyógyírt. Build.prop-ban a manufacturert átírtam alps-ra, de ez sem segített. Gyári állapotban is ez a helyzet sajnos. Már kezdek kétségbe esni.
-
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
Milyen navigációs app-ok működnek gen3-on? Eddig nem nagyon jártam sikerrel. A válasz jöhet privátban is. Előre is köszönöm!
-
Arnold666
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #5159 üzenetére
Hello!Van egy ilyen eladó telefonom note 1 börtokkal, 4 gb memkarival, minden tartozékával, karcmentes, minden funkciója hibátlan, 2 hónapos tescos!fix 40 ezer!email: szelic6@gmail.com
-
poganytamas
senior tag
Clockworkmod recovery 6.0.3.2
Ami különbséget észrevettem az előző verzióhoz képest: végre ki lehet lépni az install zip from sideload menüből.
Tesztelve kizárólag gen2 készüléken a szokásos backup-format-restore körrel.
-
Zsoltwader45
aktív tag
-
COPA
tag
Holnap folytatom... most megyek megiszok egy sört nyugtatásként.....
-
lalszi
aktív tag
Eszközkezelőben minden rendben?
Itt egy leírás és a linkek (igaz angolul) az usb vcom driver helyes telepítéséről: USB VCOM driver reinstallHevenyészett leírás magyarul win7-re:
Az USBDEVIEW-val megtalálod az usb vcom portot (nem kell még a telefont rádugni) és annak a driverét kell majd frissíteni.
Töröld ki az összes eddig telepített vcom drivert az USBDEVIEW-ban , indítsd újra a windowst.
Nyisd meg az eszközkezelőt, hagyd nyitva.
Dugd rá a kikapcsolt telefont. Ekkor látnod kéne az eszközkezelőben az mt65xx preloadert.
A leírásban szereplő és letöltött, kinyitott MT6577 USB VCOM drivers mappában elindítod rendszergazdaként az installdriver. exe-t (az oprendszerednek megfelelőt, 32 vagy 64 bit), az aláíratlan drivert engedélyezd, ha kérdezi.
Indtsd újra a pc-t. Az eszközkezelőt nyisd meg és dugd rá a kikapcsolt telefont, de ugyan abba az usb-be!
Az eszközkezelőben a MediaTek PreLoader USB VCOM-ra kattints 2-szer és válaszd a driver frissítést, de ne az automatikusat, hanem a manuálisat.
A kicsomagolt MT6577 USB VCOM drivers mappában tallózd be a windowsodnak megfelelő drivert és telepítsd fel.Ezután már jónak kéne lennie flashtoolnál a drivernek. Nefelejsd, mindíg ugyan abban az USB portban kell használni a telefont, amelyikben telepítetted a drivert!
-
icemad
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #5115 üzenetére
Hali. Én letöltöttem a fasterGPS programot a playről. Nekem segített.
-
COPA
tag
SP_Flash_Tool_v3.1224.01.7z-ből kicsomagolt tools nem működik a scatter fájl-lal.(amire az van írva, hogy működő..., a gyökérben lévő fájlt is próbáltam, nem ok)
-
Elixión
tag
válasz
poganytamas #5139 üzenetére
Hát. sajna ez sem münködött .. ugyan úgy szürke a WIFI....már megbolondít..
-
lalszi
aktív tag
Scattert csinálhatnál magadnak az MTKDroidToolsal, volt akinél az segített végül. Flashtoolból meg próbáld meg ezt: SP_Flash_Tool_v3.1224.01.7z
Így csináltad?
1 a scatter fájlt és a cwm recoweryt (és estleg a preloadert) rakd bele egy mappába a pc-n, a telefont kapcsold ki, akkut vedd ki rakd vissza, de ne kapcsold be
2 start flashtool
3 válaszd a scatter fájl betöltést
4 csak a recoverynél legyen pipa
5 nyomd meg a download gombot a flashtoolban
6 dugd rá a kikapcsolt telefont, ha reklamál a flashtool, hogy nincs minden images kiválasztva, akkor ok-zd le, várd meg amíg végez és a végén megjelenik a zöld karikaElőfordul, hogy egyes telefonoknál a preloader fájlnak is ott kell lennie a mappában ahol a recovery fájl van, bár bepipálni nem kell. A linken ott van ez a fájl is.
-
COPA
tag
A root-ra azt mondja, hogy jó.... A Play-ról telepítettem a Mobileuncle-t és a leírás szerint a nemet választottam. Particiót még nem méreteztem, mivel nincs recovery-m.
Megpróbáltam az OK gombot is, ugyanaz a szép fehér képernyő fogad, mint a másik esetben, kezd elegem lenni ebből a készülékből...
-
COPA
tag
válasz
Lacika0002 #5141 üzenetére
Az SD-s módszernél sem történik semmi... ezért próbáltam Flash Tools-t is.
-
lalszi
aktív tag
A legfrissebb Mobileunclet használod? Root jól lett megcsinálva a telefonodon?
Amikor felrakod a recoveryt a Mobileuncléval, akkor nyomj ok-t amikor kérdezi, hogy elindítsa e recovery módban.
A partíciót mekkorára változtattad meg?Itt van több változat Flashtool és scatter fájlok is gen3-hoz, ha kellene estleg: Dropbox
-
COPA
tag
Mi lehet a gond? Már a 4. géppel próbálom a recoveryt felrakni. A drivereket feltelepítettem (ahogy írtátok), FlashTool álandóan kiakad, a Mobileuncle Tools az mondja, hogy minden ok, nem indítom újra recoverybe, kikapcsolom a gépet, a hangerő fel és a bekapcsológombbal elindítom a készüléket és fehér hátteret ad csak.
A cca. 2,4 GB-os partíciót látom a készülékre telepített TotalCommanderrel, de, ha PC-re dugom mit sem lát abból. A 400-as partíció betelik hamar (képek és hangok felmásolása). A kamerát már nem is tudom így használni, mivel a mnt/dcim mappába ment. Hol van az a 2 és fél Giga????? Így nem lehet használni a készüléket...
Biztos én vagyok a láma, de egyszerűen nem értem ezt. A régi Samsung készülékemben ezek nem jelentettek problémát, átjárható volt az egész. Itt mi történik?????
Amennyiben ezen hozzászólásommal sértek bárkit is, elnézését kérem, nem direkt csinálom, csak már el vagyok teljesen keseredve. Nem tudom a megoldást. -
poganytamas
senior tag
válasz
Elixión #5134 üzenetére
Akkor szürke, ha Huston nem felel, nincs kapcsolat az anyahajóval, vagyis a Google-t valamiért nem éri el.
Próbáld már meg ezt a google apps csomagot felrakni a telóra. -
COPA
tag
és ami még fontos, hogy ha a PC-re csatlakozok, akkor csak a 400-ast látja, a másikat meg sem nyitja! Miért???
-
COPA
tag
válasz
Elixión #5136 üzenetére
Az lehet, de nekem nem sikerül ez a fránya recovery! Egy készüléket már visszavittem, mert az istennek nem akart belépni, még a gyáriba sem. Feltelepítettem a gen3-ast és fehér háttér jelenik meg a power és a hangfel gombokkal. Szarik a fejemre, így nem tudom particíonálni ezt a készüléket.......
-
COPA
tag
Nekem az a gondom, hogy a 400 valahányas partició nagyon kicsi, a képeket és hangokat hogyan tudom a 2,5 GB-os partícióra rakni?
-
Elixión
tag
válasz
Elixión #5133 üzenetére
Na sikerült 1 életrekeltenem ezzell..
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1836057
de most meg a Wifi jele fent Szürke nem kék.. és aztijra a play áruház h Nincs kapcsolat.. a telefon visszaálíítása minden alapra.. kicsit bekavart neki.. pedig van net.. nemértemmár.mikinnyavan ..
-
Elixión
tag
Halli.. lenne 1 olyan porblémám, hogy visszaállítottam a telefont eredeti állapotára.. nos. a Google Play.. nemhajlandó elindulni.. mindig leálll.. van vkinek vmi ötlete hogyan tudnám életre kelteni?.. már ráraktam a 3.5.19 et és ugysem hajlandó münkszeni..
-
COPA
tag
válasz
poganytamas #5131 üzenetére
Már próbáltam, nem sikerült... béna vagyok
Tudsz nekem segíteni? Esetleg személyesen?
-
COPA
tag
válasz
poganytamas #5129 üzenetére
Nem lett jó. Csere megtörtént, de továbbra sem tudok recoveryt csinálni! Betöltöttem a recovery (leírásból) mentve, lefuttatva kikapcsolva a telefont, power+hangfel gombbal bekapcsolva ====> fehér képernyő!!!!!
-
COPA
tag
válasz
poganytamas #5127 üzenetére
Hibaüzenet:
Common Hint: For SP Flash Tool issues:
Please supply your tool version, GUI screen shot, and tool logs when you encounter trouble with the latest tool.
How to obtain the tool logs?
1. Run the tool;
2. Press Ctrl+Alt+t(Tool Title Hint: Runtime Trace Mode);
3. [mENU]hELP-[sUBmENU]oPEN LOGS FOLDER;BROM ERROR: S_FT_DA_INIT_SYNC_ERROR(4004)
Fail to send sync data to DA in initialization stage!
GRRRRRRRRRRRRRRRRR - (ez az én véleményem)
-
poganytamas
senior tag
-
COPA
tag
válasz
poganytamas #5125 üzenetére
Igen, ahogy mondod...
egyszer elindult, lement egy csík, majd újra kérte a kábel bedugását (közben ismeretlen lett az eszköz????!!!)
Lehet az a hiba, hogy a recovery.cwm.6.0.3.0.GEN3 (1).img-t használom? Ezt találtam a linkeden. -
COPA
tag
Nem indul el a fleshelés. Video szerint csinálom, de nincs semmi mozgás...
Nem látja a telefont. A driverek rendben feltelepítve (?!)... sajnos nem értem a dolgot
Igen, köszönöm, rájöttem a linkre. -
COPA
tag
válasz
poganytamas #5121 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom. A bin fájlt honnan tudom letölteni?
-
-
COPA
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem a következők miatt:
Van egy Atab5 Gen3. készülék. Átparticionálás folyamán hiba csúszott a rendszerbe (nem tudtam recovery-be lépni valamiért) és a készülék jelszót kér a tároló adatainak visszafejtéséhez.A mentés teljesen sérült... és fogalmam sincs, hogy mit csináljak...
Kérlek Benneteket, hogy ha van valami ötlat osszátok meg velem. Köszönettel: CopA -
poganytamas
senior tag
válasz
ufo_vagyok #5118 üzenetére
Pillanatnyilag nem lehetséges.
-
ufo_vagyok
csendes tag
Hello,
Valakinek sikerült a Taskert rábírnia 1db sim letiltásra/repülőbe rakásra? -
callvote
senior tag
válasz
Zsoltwader45 #5115 üzenetére
az a helyzet hogy az gps.conf csere az arra jó hogy magyarország felett keressen müholdat...
viszont ha utána elinditod az mtk ygps opcioját az élböl a bemásolt konfodat átirja...amit te odatettél az conf.bak lesz...
igy megint nehezen talál műholdat..
mert valamiért szlovákia műholdjait akarja nézni...
ha gps confot cserélsz ne használd a droid toolsos mókolást mert az megint átirja...
vagy egyik vagy másik...nekem a sima conf cserés az jobban bevált...
az a conf file ami az 1.hsz-ben van. -
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv mindenkinek! Ha lenne valakinek valami ötlete mit lehetne csinálni atab5 6575. Minden trükk kipróbálva, gps.con file bemásolva, mobile uncle trükk YGPS, kipróbálva. alig talál valami holdat. szinte nem is megy a GPS. GPS teszt max 2-3 hold 23-25%. imádom a telót de ez még petite problem. van valakinek 5lete. kérem valaki segítsen. köszi előre is.
-
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
Néhány nap használat tapasztalata az én szempontomból. Viszonyítási alapom ZTE Blade 3.
Külső: Érzésre jobb a minősége. Rendben van az összeszerelés, bár a Jack aljzat és az USB kapu eléggé szorul, de idővel bejáródik. Hátlap jól bordázott, nem csúszik meg kézben tartva a telefont. Kijelző napfényben is jól olvasható és némi szoktatás után villámgyorsan lehet pötyögni egy jó billentyűzettel.
Használat: Eddig csak a navigációval volt gond, mert a Google Maps-en kívül az eddig próbált szoftverek nem akartak működni (regisztrációs hiba). GPS rendben van, gyorsan talál jelet és tartja is. Térerő stabil panelben is, nem dobálja el a jelet. WIFI is kifogástalan eddig, bár szembesültem az "NWRAM:ERROR" hibával. Eddig nem volt szükséges a fájlokat lecserélni. A külső hangszóróval elégedett vagyok. Zenét is lehet vele hallgatni a Blade-hez képest. Fülessel szebben szól, mint az előző tepsim. Fotókat a Camera JB+ app-al tudtam elfogadható szinten készíteni, ugyanis a gyári kamera alig talál fókusz pontot és ha talál is mossa a fókuszt. Videót viszont pont a gyári kamerával lehet a legjobb minőségben rögzíteni tapasztalatom szerint. A LED villanó semmit nem ér szinte. Fotózáskor ha villan, a kamera keretet szegélyező fényes keret vissza veri a LED fényét és a képen is látszik egy hosszú fény csík. 720p mp4-et simán lejátsza az Android beépített lejátszója. Üzemidő rendben van nálam. Bírja úgy legalább, mint a penge az én használati szokásom mellett(2-4 nap). összességében jó döntésnek bizonyult a váltás. Örömmel használom és bízom benne, hogy a jövőben nem lesz vele garanciális gond. Remélem idővel lesz majd rá letölthető gyári, vagy főzött ROM. Játékokat nem próbáltam ki rajta, mert nem játszom.
Rendeltem két tokot eBay-ről és fóliát az iPon-tól. -
Trotter66
tag
válasz
poganytamas #5110 üzenetére
Köszönet érte!
Okosabb lettem. -
poganytamas
senior tag
Ajánlom figyelmetekbe ezt a cikket a wakelock-okról, főleg annak, aki úgy érzi, nagyon merül a telefonja.
-
Trotter66
tag
válasz
Andrew10 #5108 üzenetére
Nézd én eléggé újonc vagyok az android világban, de lehetnék akármekkora guru is, a jövőbe nem látnék, az biztos.
Ha elolvasod az első mondatodat ismét rájössz, hogy erre nem lehet válaszolni.
Második kérdésedre a válasz: sok program van, amit számítógépre lehet telepíteni. Olvasd el az első hozzászólást. Mielőtt kérdezel keress rá kulcsóra a keresőben. Én is ezt szoktam, mielőtt kérdeznék.
Na peace.
-
Andrew10
aktív tag
Értem de ha valamikor lenne azt hogyan kell felrakni? Van valami szoftver amit a szàmitogépre lehejt feltelepiteni?
-
Andrew10
aktív tag
Üdv. Azt szeretném kèrdezni, hogy hogyan lehet szoftvert frissiteni Gen3-an? Köszi.
-
Andrew10
aktív tag
Szerintetek lehet hozzá valahonnan szerezni hátlapot és valamilyen műanyag tokot amit rá lehet rakni, hogy védje a kisebb ütödésektől karcolásoktól?
-
Lacika0002
aktív tag
Ezt probálta már valaki?
init.d support van ebben a csodában? -
sportsman00
csendes tag
Sziasztok,
GEN3-on a következőt tapasztalom:
ha lemerul a teló, és ezért kikapcsol, akkor hiába dugom rá a töltőt, nem töltődik a cucc (sárga "lötyögés" van pár másodpercig). Ha egy éjszakán keresztül töltőn van, akkor is ugyanez történik: kábel kihúzás és bedugás után sárga "lötyögés" van pár másodpercig...
Ha kiveszem az akksit, és külső töltővel rátöltök kicsit, hogy éppen be lehessen kapcsolni a telót, akkor viszont már jól működik a töltés, a bekapcsolás után és elmegy 100%-ig (~4-5 nap standbyban).
(Próbáltam a töltést a saját töltőjével, másik töltővel, szgép USB portjáról, két kábellel is, de ugyanaz a helyzet, koppra lemerült teló kikapcsolódás után nem töltődik.)Láttatok már ilyet?
Bónusz, hogy néha, ha nincs teljesen lemerülve, de kikapcsolt állapotban töltőre van dugva, akkor nem lehet bekapcsolni: megjelenik egy homokórás akksi, gyakran véletlen fehér villódzással, attól függően, milyen hosszan tartom a power gombot.
A gyári recovery pedig nem reagál semmire, hiaba nyomom a menü gombot...
Köszi,
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest