Új hozzászólás Aktív témák
-
warning19
csendes tag
Köszönöm szépen a hosszú leírást. Épp most vettünk új fűnyírót mert a régi megadta magát legalább a régi pengéjét befoghatom még munkára. Azért veszünk szélezetlen deszkát, mert ez tetszik itthon a főnökségnek. A háncsolását meg azért kérdeztem, mert magát a deszkát viszonylag olcsón meg tudjuk venni viszont a kéregtelenítést nem tudják vállalni csak több hónap múlva mert állítólag nagyüzem van náluk. Szóval ezek szerint magam is egy kis gyakorlást után viszonylag rövid idő alatt meg tudom szabadítani a háncstól a deszkákat és így nem kell hónapokat várni, hogy megkapjuk őket.
A fénylakk az egy gyártó. Kültérre természetesen lazúrt fogok alkalmazni abból is a vékonyat. Igazából 2 gyártó termékei között vacilálok az egyik a Milesi a másik pedig ez a fénylakk nevű gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Max
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest