Új hozzászólás Aktív témák
-
pacman_123
tag
"A párhuzam vezető párhuzamos a lappal?
Ha esetleg a tőlünk távolabbi része szűkebb, tehát összezár ..."Ez nekem is eszembe jutott, de nézd csak meg ezt a posztját:
https://prohardver.hu/tema/asztalos_klub/hsz_59987-59987.htmlNézd meg a 2. képet, milyen durván belebólintott a lap a fába, keresztvágáskor(!) És nem is volt hosszú a vágás, még nagyon vastagnak sem mondanám az anyagot. (3. képen a keresztvágó segéd). Itt a párhuzamvezető képbe sem jöhet, feltételezem hogy a keresztvágó segéd nem kotyog (Satibi: ugye nem kotyog? könnyedén jár és nem "táncol" jobbra-balra) - itt vmi nagyon durva mechanikai kotyogás okozza ezeket a kilengéseket. Meg extrém esetben okozhatja nagyon vékony lap is (Satibi, már kérdeztem korábban az is lehet megírtad csak nem figyeltem: milyen lapot vettél? Ránézésre Freud)
Lehet a függőleges irányú kottyanás ÉS a kézzel is előidézhető lebegés együtt tud ilyet. De az a bemaródás a 2. képen a leszorítózott (!) anyaggal együtt nagyon durva. Itt valami nagyon nem kóser a mechanikával, vagy "kimaradt" belőle valami, vagy eleve gyártási selejt lett beépítve. De megnézve más HS 100 videókat, ettől vastagabb anyagot is szebben vágnak vele, még a gyári hosszvágó lappal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Witcher topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged