- Calibre, az elektronikus könyvtár
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacman_123
tag
"A párhuzam vezető párhuzamos a lappal?
Ha esetleg a tőlünk távolabbi része szűkebb, tehát összezár ..."Ez nekem is eszembe jutott, de nézd csak meg ezt a posztját:
https://prohardver.hu/tema/asztalos_klub/hsz_59987-59987.htmlNézd meg a 2. képet, milyen durván belebólintott a lap a fába, keresztvágáskor(!) És nem is volt hosszú a vágás, még nagyon vastagnak sem mondanám az anyagot. (3. képen a keresztvágó segéd). Itt a párhuzamvezető képbe sem jöhet, feltételezem hogy a keresztvágó segéd nem kotyog (Satibi: ugye nem kotyog? könnyedén jár és nem "táncol" jobbra-balra) - itt vmi nagyon durva mechanikai kotyogás okozza ezeket a kilengéseket. Meg extrém esetben okozhatja nagyon vékony lap is (Satibi, már kérdeztem korábban az is lehet megírtad csak nem figyeltem: milyen lapot vettél? Ránézésre Freud)
Lehet a függőleges irányú kottyanás ÉS a kézzel is előidézhető lebegés együtt tud ilyet. De az a bemaródás a 2. képen a leszorítózott (!) anyaggal együtt nagyon durva. Itt valami nagyon nem kóser a mechanikával, vagy "kimaradt" belőle valami, vagy eleve gyártási selejt lett beépítve. De megnézve más HS 100 videókat, ettől vastagabb anyagot is szebben vágnak vele, még a gyári hosszvágó lappal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest