Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
sörösló
aktív tag
válasz
satibi #59987 üzenetére
ha megfogom a lapot, kézi erővel(nem teljes erőből, csak úgy határozottan) tudom kb 2mm-t elnyomni, "billenteni" oldalra jobbra-balra
Nekem ugyanilyen van, Scheppach 100 WZ (workzone?). Sokat tuningoltam rajta mielőtt a használható kategóriába sorolhattam, de ennyire rossz még gyári állapotban se volt. Ha garis még, akkor a helyedben megpróbálnám kicseréltetni. Ha nem lehet, akkor én a régi javítós trükköt javaslom: vágjuk ketté a problémát és koncentráljunk az egyik felére. Én a helyedben kivenném a motor-hajtómű egységet, és külön megnézném. Befogod egy satuba vagy valahogy szilárdan rögzíted és akkor lehet feszegetni. A kihajtott tengelynek semmiféle mozgása nem lehet, kivéve a forgást. :-)) Ha itt lötyög valami akkor itt a baj, ha minden stabil akkor nézegetném a többit. Ha már kint van akkor érdemes az összes csapágyat cserélni gumi porvédősre. A kínai csapágyak minősége ebben a kategóriában kritikán aluli. A ház még a lábak felszerelése után is nyeklik, én egy vastag pozdorjalapra szereltem fel és alatta 4 kerék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel találgatós topik
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest