Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
serfozotibi
csendes tag
válasz
aszamóca #37257 üzenetére
Nah örülök hogy pozitívak az első meglátásaid vele kapcsolatban.
Az biztos hogy a steller nagyon patent, könnyen állítható és ha belövöd a skáláján a mutatót akkor könnyen és gyorsan lehet vele dolgozni. Én fel szoktama stellerre rakni azt a lapos alu segédprofilt is, amihez van 3 kapupánt csavar, mert ha kisebb darabokat kell hosszára vágni akkor jobban odaférek, mintsem a magas steller mellett.
Egyébként a tolószánja olyan amilyen, szerintem nem rossz, de nem is kell tőle csodát várni. (jobb mint a pts10-é, hú az katasztrófa), de én csinálok rá egy olyan keresztvágó csúszóasztalt, annál jobb ötlet nincs keresztvágáshoz ebben a kategóriában. Ki is vágtam már hozzá mindent, de idő az persze sosincs semmire.
Neked csavarok fogják a betétlapot? Mert nekem egy csavarhúzó hegyével kipattintható.... és alatta vannak hernyócsavarok amelyekkel lehet állítani hogy síkban legyen az asztallal. Én csináltam hozzá zérósat még régebben, de mivel azt csak csavarokkal tudom rögzíteni, macerás miatta a lapcsere, így nem igazán használom, de nem is érzem annyira hiányát.Sok hasznos munkát kívánok vele......
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Nest doorbell gen2
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest