Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszamóca
aktív tag
válasz
generatoros #34429 üzenetére
Én csak azért tettem be a képet, mert érdekelt az elkészítésmódja egy ilyen számomra bonyolult bútornak. Mert szerintem egy görbe bútort nehezebb elkészíteni, mint egy pontos szögekből álló tradicionálist. (már ha kézzel készül) Persze mint ahogy írták is, egy ámítógép program vezérelt marómotor odacsusszan ahova akarja a programozója, annak tényleg mindegy. A felhasználhatósága más tészta. A képen látható, hogy a szekrény egy félreeső sarokban van elhelyezve, az asztal pedig valóban csak asztalfunkciót tölt be. A háttérben a stílus, a frontokban érződik, de itt már látható, hogy a felhasználhatóságot tartották szem előtt, nincs görbeség. Tehát ezek olyan meglepő designelemek csupán, amik vagy tetszenek valakinek, vagy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The First Berserker: Khazan
- Rap, Hip-hop 90'
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest