- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
thyeby #26330 üzenetére
Köszi. Ennek nem is néztem uána, hogy többféle loctite CA is van. 30+ éve még csak egyféle volt...
(azt gondoltam a repertoár kimerül a kemény dolgokhoz vs gumihoz való felhozatalban)Most épp egy százforintos példánnyal kísérletezek, kis müa tüskéket ragasztok bele svartniba. Végülis megfogja, de inkább utánanézek henkeléknél, hogy mit is tud a klasszikus.
triton:
Az 1kW-os példányon is ugyanazok a fícsörök vannak, mint a nagytesón? (engem leginkább az asztal alá épített verzónál a fentről való "szerszámmagasság-állítás" érdekel, hogy van-e ilyen "csavarfej" rajta, ami az asztallapon át is elérhető)mdk01:
"Nem pill. szorítóra gondoltál?"
Nem, de ha már szóba hoztad, van mostanság valahol akcióban ilyen kis csipesz-szerű pill.-szorító? Modellezős dolgokhoz kéne, nem gerendát táblásítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen széket vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- iPhone topik
- Motoros topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest