Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
thyeby #26330 üzenetére
Köszi. Ennek nem is néztem uána, hogy többféle loctite CA is van. 30+ éve még csak egyféle volt...
(azt gondoltam a repertoár kimerül a kemény dolgokhoz vs gumihoz való felhozatalban)Most épp egy százforintos példánnyal kísérletezek, kis müa tüskéket ragasztok bele svartniba. Végülis megfogja, de inkább utánanézek henkeléknél, hogy mit is tud a klasszikus.
triton:
Az 1kW-os példányon is ugyanazok a fícsörök vannak, mint a nagytesón? (engem leginkább az asztal alá épített verzónál a fentről való "szerszámmagasság-állítás" érdekel, hogy van-e ilyen "csavarfej" rajta, ami az asztallapon át is elérhető)mdk01:
"Nem pill. szorítóra gondoltál?"
Nem, de ha már szóba hoztad, van mostanság valahol akcióban ilyen kis csipesz-szerű pill.-szorító? Modellezős dolgokhoz kéne, nem gerendát táblásítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged