Hirdetés
Aktív témák
-
Szia!
Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz.
Jelen kérdésedet javaslom az alábbi témák valamelyikében feltenni:
Ezt a topikot pedig zárom.
-
einstein5
csendes tag
Kérdésem a következő.
Egy m5a78l alaplapom van. Azt használtam audióra is.
Az alaplapomba egy régebbi hangkártyát tettem. Mire kivettem az alaplapból, mivel nem tudtam működésre bírni, már nem működött a hang a gépen.
Utána a drivert amit feltettem a hangkártyához, azt is töröltem. Nem lett jó úgy sem.
Aztán a realtek hd audió managert is töröltem, majd újra feltettem. Hátha helyreáll valami, de semmi változás.
Eszközkezelőben megnéztem és nem jelez hibát. Sőt már 5 órája szenvedek vele. Régi verzió, új verzió. Átdugtam a másik kábelt (ac97 audió) biosban is váltogattam.
Most már annyit értem el, hogy a csendből néha sistergés hang lett
Audió managerben is elég sok dolgot állítgattam.
Pl ha törlöm, akkor utána mikor bekapcsolom egyből megjelenik alul, hogy a high definition audio hangeszköz sikeresen telepítve lett.
Lejátszóeszközöknél ott van a (digitális hang SPDIF) és a hangszórók is. Tesztnél ugrál a zöld csík, de hang nincs.
Próbáltam még az alaplap drivert is újra rátenni.
Biosban sincs letiltva.
Megköszönném, ha valaki segítene, hogy mi lehet a gond.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Villanyszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Cyberpunk 2077
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz
- ,,Gamer Pc AMD Ryzen 5 8400, DDR5, RX 6900 XT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- SAMSUNG SSD 980 250 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest