- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz kleinguru #70945 üzenetére
Ha főleg Youtube a cél, akkor valami MiBoxot néznék, pl Mi Box S, vagy akár egy Mi TV Stick is elég lehet.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Beni2360
félisten
válasz kleinguru #70945 üzenetére
Már válaszoltam én tv használom. Ajanlani ritkán szoktam. A legtöbb boxnál nem elég a saját táv, vagyis kell még egy legeger.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest