Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz liszi70 #33874 üzenetére
Valóban igaz amit írsz, és én is tudom, hogy finoman is, de almát hasonlítottam körtével, de mindegyik digitális jelet továbbít ugyan arra a megjelenítőre.
A különbség valóban az, hogy más a jelfeldolgozó egységük. Viszont árban nagyon hasonlóak, hisz ha minden igaz, akkor a dune 303d belseje az olyan, mint a 102w. 2D-ben. A 102w árban nagyon hasonló a wd-hez. És ez a 2 szintén árban nagyon hasonló a STB-omhoz.
Tehát ha azt vesszük, akkor 3 gyártó, 3 kül. termékét hasonlítottam össze (a tévé a 3. eszköz), melyek mindegyike képes digitális jelet továbbítani a tévére, és a STB-om is képes alapvető médiaplayer funkciókat ellátni.
Ennek ellenére 3 kül. képminőségre kell számítani.
És ezt addig nem feltétlen tudja a vásárló, míg saját maga ki nem tapasztalja.
És gondolom erre akart a kérdező is kérdezni, hogy picivel többért van-e esetleg más (chipset)gyártó terméke, ami az esetemhez hasonlóan tudna jobb képet produkálni.
Tehát az én esetemben: tévé>STB>dune>és ki tudja hol a vége
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest