Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatlakozva az iménti beszélgetéshez, jó lesz nekem is a Xiaomi Mi box?
Kb. csak azért kellene mert az egyik tv itthon az újonnan vásárolt legkisebb qled samsung és utánaolvasás alapján bizonyos codec-ű avi-kat nem támogat nem is olyan rég óta (amit múlt évben még megtett, valószínűleg teljesen direkt, de ezt ne tárgyaljuk most ki
). Azt is tudom, hogy tudom megfelelőre konvertálni a problémás (főleg avi) fájlokat, de hosszú távon megér nekem egy 20-ast hogy ne kelljen.
Magyarul az okos tévé engem felidegesítő formátumgondjainak megkerülésére akarom csak (semmi hálozatos varázslat, bedugom az adathordozót néha és kész).
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Macska topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S23 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest