-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Csatlakozva az iménti beszélgetéshez, jó lesz nekem is a Xiaomi Mi box?
Kb. csak azért kellene mert az egyik tv itthon az újonnan vásárolt legkisebb qled samsung és utánaolvasás alapján bizonyos codec-ű avi-kat nem támogat nem is olyan rég óta (amit múlt évben még megtett, valószínűleg teljesen direkt, de ezt ne tárgyaljuk most ki ). Azt is tudom, hogy tudom megfelelőre konvertálni a problémás (főleg avi) fájlokat, de hosszú távon megér nekem egy 20-ast hogy ne kelljen.
Magyarul az okos tévé engem felidegesítő formátumgondjainak megkerülésére akarom csak (semmi hálozatos varázslat, bedugom az adathordozót néha és kész).
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- Külpolitika
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Állásajánlatok