Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Hővezető paszták
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Azt hiszel amit akarsz, annyi olvasást és tájékozottságot igényel mint mármilyen új eszköz vásárlása előtti olvasás, stb. Soha nem volt dolgom LibreELEC-kel, elovastam, hogy micsoda, megnéztem hogyan kell telepíteni, megrendeltem az eszközt, megjött és 3 perc alatt feltettem egy SD-kártyára. Mi kell ennél több, ha úgy érzed, hogy ez neked így nem jó akkor vegyél mást, de a mai világban olyan eszköz nincs amit ne kellene frissítnei, mert ez vagy az nem jó.
14 "dedikált" médialejátszóm volt/van és ennek függvényében írom, hogy a LibreELEC egy HTPC rendszer, tökéletesen helytáll minden "dedikált" médialejátszó mellett, ha nem hiszed akkor tegyél egy próbát én megtettem, tudom milyen a Dune rendszere és ahhor mérten is sokkal jobb, de minimum ugyanazt hozza tudásban, beállítási lehetőségekben, stb. a Popi rendszere ennél butább, Himedia/Zidoo még butább de ettől még ugyanúgy elég sok formátummal megbírkóznak csak nincs annyi paraméter amit be kéne állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óvodások homokozója
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest