Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Azt hiszel amit akarsz, annyi olvasást és tájékozottságot igényel mint mármilyen új eszköz vásárlása előtti olvasás, stb. Soha nem volt dolgom LibreELEC-kel, elovastam, hogy micsoda, megnéztem hogyan kell telepíteni, megrendeltem az eszközt, megjött és 3 perc alatt feltettem egy SD-kártyára. Mi kell ennél több, ha úgy érzed, hogy ez neked így nem jó akkor vegyél mást, de a mai világban olyan eszköz nincs amit ne kellene frissítnei, mert ez vagy az nem jó.
14 "dedikált" médialejátszóm volt/van és ennek függvényében írom, hogy a LibreELEC egy HTPC rendszer, tökéletesen helytáll minden "dedikált" médialejátszó mellett, ha nem hiszed akkor tegyél egy próbát én megtettem, tudom milyen a Dune rendszere és ahhor mérten is sokkal jobb, de minimum ugyanazt hozza tudásban, beállítási lehetőségekben, stb. a Popi rendszere ennél butább, Himedia/Zidoo még butább de ettől még ugyanúgy elég sok formátummal megbírkóznak csak nincs annyi paraméter amit be kéne állítani.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest