Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kecsotam
tag
válasz
junkpod #53324 üzenetére
"ebben már benne van a (német) áfa, eu-belfoldi. De nem ugyanaz a típus!"
Igen látom egy picit gyengébb típus, de sztem nekem mezei felhasználásra ez is elegendő.
Bár ha azért nincs ÁFA, mert ez EU-n belül van, akkor ha spanyol raktárból jön akkor se kellene, hogy legyen rajta nem?
Vagy én már elvesztem ebben az ÁFA kérdésben....
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest