Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultio
aktív tag
válasz liszi70 #28392 üzenetére
Háát tényleg lehet hibás az a készülék.
Hálózat: alapvetően másképp használom, mint te, mert nekem egy vinyó van rákötve, így onnan nézek mindent. Tény, ha szg. megosztott mappáját keresem, több gombnyomás kell. Ez az első lejátszóm, nincs összehasonlítási alapom, nem találtam soknak, meg nem is így használom, de elhiszem, hogy másnak zavaró lehet. Ja és az én szgépemen még Xp van.
Teljes kikapcsolásból szerintem elég gyorsan összeszedi magát az enyém, a 2 terrás vinyó jelenleg 730 giga szabad hely van. Filmek, zenék, képek is vannak rajta. Nem másodpercek kérdése, míg elindul, de meg se fordul a fejemben, hogy nem teljesen kapcsolom ki, mert akkor mennyit kell várni, míg lejátszásra kész.
Hogy hol jártam egy filmben, akármeddig megjegyzi. Karácsonyra vettem a gépet, van olyan film, amibe akkor néztem bele és most is tudom folytatni. És ismétlem magamat, szinte minden este kikapcsolom mostanában.
Nem lehet, hogy még nem csinálta meg a médiatárat és azzal szuttyog és ezért nem jegyzi meg, hol hagytad abba az adott filmet?A nyelvi beállításokra nem jó, amit írtam?
Tényleg nem értem a problémát amúgy, hisz ki lehet küszöbölni.
De lehet ha látnám más készüléken hogy van ez, másképp gondolnám.rasti rusti
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest