- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitfarkas
őstag
Ugye a dvd-s asztali cuccokról firewire csatin lehet a pc-be áttölteni az anyagot?!?
Mert ha nem, csak az a szerkesztési lehetőséged van, amit a felvevő tud. (ez a jobb videoszerkesztőkhöz képest édeskevés), vagy kiírod a durván összevágott anyagot egy RW-re, beolvasod a PC-be, és azt csinálsz vele, amit akarsz. Így meg a HDD-nek nincs sok értelme. Ezért döntöttem a HDD nélküli író mellett, csak sajna nem tudtam, hogy a rammal ilyen ''nehézségek'' lesznek.
Így aztán a tervezett üzemmód: egyszer nézett anyagoknál ramról helyben szerkesztés, (feleslegek elejéről-végről és reklámok kivágása) megőrzendőknél csupasz ram, vagy RW, ami aztán megy a PC-be utómunkára.
A kamkorder felvételek pedig beolvasva a PC-be, szerkesztés, hangosítás, trükkök, visszaírva szalagra, dv in bemeneten asztali felvevőn írás dvd lemezre.
Remélem legalább is, hogy képes real time olyan minőségben kódolni, mint a szoftveres kódolók 4-5*ös időtartam alatt 3 gigahertzen.[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest