Hirdetés
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
válasz
MaCS_70 #1422 üzenetére
sajnos úgy tűnik nem értjük egymást. próbáljuk meg kérlek újra.
A) mint írtam van egy második nas egy, másik városban, ahova megy a biztonsági mentés.
B) ahogy te írod "az adattartalom maradjon folyamatosan elérhető" okán keresem a megoldást. radi5 vs driveok közti duplikációs alternatívák. Erre kérek ötletet.
C) raid5-ben bekerült 3 hdd a nas-ba és üzembe helyezés után jelentős HDD terhelést láttam az aktivitási felügyeletnél illetve azt is írta egyik helyen, hogy szinkronizál. Ebből gondoltam én (tévesen?), hogy ez a raid 5 miatt lehet, mert ilyet a másik 1 lemezes használatnál sose csinált.
Azt mondod, hogy ez rendellenes? Vagy azt hogy ezt egy idő után (~3-4 óra után is csinálta) abbamarad és nem lesz se a cpu-nál, se hdd-nél ekkora aktivitás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest