- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Fat-ra volt formazva ezzel meg nem hibaztam
Hat elosszor is rossz volt az ertelmezes... a rename konyvtarat es a cap file-t szimplan felmasoltam a pendrivera es vartam a csodat... Hiba... amugy vicc csak atkell nevezni a cap filet.. amire kulon programot csinaltak.. mikor csak 1 click es atirom.. na mind1.. ezen nehezen tul tettem magam. Megcsinaltam helyesen, de az usb 3.0-as pendrive-al semmit nem csinalt... Csak ugye nem volt semmi olyan leiras, ami alapjan tudnam mikor mukodik a falsheles.. mert ugyan vilaigott 2 led is, de attol meg nem mukodott... az se tudtam mennyi kell ra varni.. amugy kb 1 perc alatt megvan a flash. Az volt a gyanus, hogy par mp-t villogot csak a pendrive utana semmi es csak a masik ket led vilagiott ami alapjan azthinne az ember mukodik a dolog. A vegen talatam masik pendrivot amire felraktam a legujabb biost. Ezzel mar mukodott a flasheles, dolgozott a pendrive, de ugyanugy nem indult el a lap csak a 00 kod vilagitott.. felrkatam az ajanalott biost, szinten flash es megint semmi... /Csak ugye minden egyes inditasnal a hutot felszereltem ,ami kb 10 perc, mert ez az ediggi legbenabb hutom felszereles szempontjabol/ Csinaltam clearmost semmi... Tobbszor megprobaltam egymas utan fel flashelni... rammal, procival.. ramokat slotokat cserelgetve probalkoztam, hoyg legabab valami ertelmes codot irjon ki, mert a 00 konkretan semmit nem jelent.. Szoval gyanakodtam a lapra, ramra, mar mindenre
A vegen gondoltam egyett megprobaltam a kb 10 uj biosbol, ami DC-re van kiadva 1 masikat es azzal mukodott. Szoval csak picit utalom most az intelt, asust. Talaltam videot hogy kell csinalni masik lappal.. ott meg a 8 tus tap csatit is bedugtak szoval meg azzal is elorrol kezdtem az egeszet... szoval 1 normalis leirast nem talaltam, hogy kell csinalni. Amugy valoszinuleg a proci, ram, minden maradhatott volna a gepben ugyis mukodott volna... Eleg sok fele leirast talaltam mar mindenrol.. viszont a tapcsatinal vannak ledek memoria, cpu... na az, hogy mit jelent meg a kezikonyvben sincs leirva... amugy a cpu vilagiott igy utolag arra gondolok, hogy egyertelmu cpu problemaja volt a lapnak amit jelzett. Csak hat mezei felhasznalokent nem akarok ennyi mindent tudni es csinalni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest