Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• World-Soft

senior tag

válasz ecaddict #4573 üzenetére

Szia!
    Köszi a sok infót.

Egy kis pontosítást kérnék azért:
    A sebességtesztnél a Linux és a WS mit jelent? Linux-os, illetve Windows-os géppel való lemásolási idők, vagy mást.
    Ha igen, akkor ez azt jelenti, hogy a Windows alól lassabban érem el?

"Lehet a programokat ugyanarra a diszkre tenni mint a letöltéseket ha nem használsz nagyon sok vagy állandóan futó plusz programokat."
    Természetesen a torrent és az általa letöltött fájlok lehetnek egy DISK-en, hisz addig úgy sem megy a torrent, de mondjuk egy webszervert, SQL szervert (mondjuk ott az adatokat is ott kell hagyni mellettük a működéshez) vagy netán egy VPN-t, stb. nem érdemes ugyanoda azt érdemes nem mindig leállítani, amíg kiveszi az ember a DISK-et.

Amit írtál spindown chipek-ra ott ha jól néztem jórészt HDD-vel egybe épített cuccok vannak. De ha jól értem, akkor a RACK-ban kell lenni a megfelelő chip-nek, hogy az USB-n keresztül is elérhető legyen a szolgáltatás. A HDD gondolom az mind1, hisz mindegyiken HDD-nél már támogatott gondolom én. Amúgy ha nincs mögötte időzítő script, akkor az ilyen RACK-ok maguktól is leállítják a HDD-t, vagy ez csak a támogatást biztosítják egy SW-es működéshez?

Üdv:
    Zoli

Új hozzászólás Aktív témák