Aktív témák
-
g4dg3t
senior tag
válasz
StoneBridge #11 üzenetére
Nekem volt benne 1.4-es. Siman megy a 1011-es BIOS-sal is
-
StoneBridge
senior tag
Jelenleg (még) ilyen alaplapom van... kérdés az lenne, hogy ha a jövőben Tualatin procit szeretnék bele venni, akkor 1.4GHz-et elviszi? 1014 beta bios van most rajta.
-
g4dg3t
senior tag
Kiprobaltam amit vicces irt: BIOS UPDATE = DISABLED
Megszunt a problema (nincs uzenet)
Tehat maradok tovabbra is a jol bevalt x86-secret-es 1011 tweak biosnal
THNX 2 vicces -
Joey_the_man
tag
Nekem 1.1 cerkám van és a 1.14b biosz van fent már egy éve, én is féltem tőle de eddig semmi gond nem volt vele sőt (1.1@1485MhZ meg minden tuning..)
:DD Vagy csak nem tudok róla :DD -
Orc
senior tag
Nekem is felismeri a 1.3Ghz-es celeront. A biosz 1012, eredeti asus.
-
_George
senior tag
nekem mindenféle gond nélkül beismeri az 1,3 tua cerkát
-
na megnéztem. a bios-ba, asszem a 2. fülön/ most néztem meg és már nem is tudom.../, szóval ahol a frekiket állitgatod, van egy opcio:
BIOS Update
azt ha letiltod, akor nem irja ki azt a fránya sort, ami nálam a következő:
CPUID=000006B4
:C -
nem fogom tudni elég egzaktul leirni a választ.
a lényeg, hogy a BIOS-od/om nem ismeri ezeket a procikat a számuk alapján.
gondolom a bios-ban is van valami féle proci lista, ami ezekre a procikra nincs dekralálva.
az alaplap alvileg csak az 1.2-es tualatinig használható. még nem volt a gépembe ilyen proci, de gondolom annál nincs ilyen probléma. -
g4dg3t
senior tag
HeLLa!
ASUS TUSL2-C lapom van. Regebben coppermine magos prockoval hasznaltam semmi gaz nem volt. Egy ideje tualatinnal hasznalom (volt benne 1.4-es es 1.3-as is) es a bootkepernyon megjelenik egy uzenet (vmi ilyesmi: <BIOS> BIOS update data incorrect). A gep stabil rendesen mukodik, de idegesit ez az uzenet. 1011 tweakelt BIOS-t hasznalom (haverom ugyanezt hasznalja, nala allitolag nincs uzenet).
Jah meg annyit, hogy 1014-es BIOS-sal nem ir ki semmit, de az beta bios (nem szivesen hasznalom).
Ha vkinek van tapasztalata a temaval irjon THNX!
Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest