Új hozzászólás Aktív témák

• Alajos85

csendes tag

válasz Csorbi #25289 üzenetére

Egy földszintes, 93 m²-es házban lakom, ahol a router a lakás közepén van elhelyezve az optimális lefedettség érdekében. Az otthoni hálózatot elég sok eszköz használja egyszerre, többek között: elektromos kapuvezérlés, riasztó, kamerarendszer, smart TV, két laptop, több telefon, valamint háttérben időnként torrentforgalom is fut. Internetem Digi 1000 Mbps-os csomag, amit a hálózat igyekszik maximálisan kihasználni.

Jelenleg egy ASUS GT-AX6000 routerem van, ami kiválóan működik, de mivel még garanciális, most van itt az ideje, hogy értékállóan, megbízható állapotban adjam el — így a következő tulajdonos is biztonságban érezheti magát.

A váltás fő indoka, hogy szeretném a legjobban kihasználni a digi 1000-es netet. Az új ASUS RT-BE92U router nemcsak fejlettebb hardverrel rendelkezik (erősebb processzor, több memória), hanem támogatja a Wi-Fi 7 szabványt is, ami hosszú távon jövőbiztosabb megoldásnak tűnik.

Amit olvastam róla: jobb jelstabilitást, nagyobb sebességet,hatékonyabb interferenciakezelést, és alacsonyabb késleltetést kínál még a Wi-Fi 6 eszközök esetében is (Multi-Link Operation, továbbfejlesztett beamforming, magasabb sávszélesség stb.).
    Fontos szempont számomra a stabil kapcsolat, a gyors válaszidő, és az, hogy akár 10-15 eszköz is gond nélkül működjön egyszerre.

Igazából ezeket az infókat gyűjtöttem össze és jó lenne tudni, hogy igaz-e és valóban van értelm. :R

Új hozzászólás Aktív témák