Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz affli #1904 üzenetére

Jelenleg egy 3200U-s processzorral szerelt kijelző nélküli ("asztalosított") notit használok netezni, ez is kezeli a 4K 60Hz-et és a freesync-et is, bár utóbbinak nem sok jelentősége van, mert csak nezetésre használom. Alapvetően azért szoktam át erre a gépre, mert az előző albérletben hajnal 2-kor "átzongorázott" a szomszéd, imitálva a mecha billentyűzetem püfölésének ritmusát, mert nyilván éjjeli bagolyként meló után estem neki a fórumnak. Egy notebook klavi azért klasszisokkal halkabb, de azért beüzemeltem egy "silent" egeret is biztos ami tuti alapon. Nyilván költői túlzással, de lábujjhegyen fingva az alsó és felső szomszédnak is meg kell fognia a "csetreszes" szekrényt :B
    Ehhez képest (20e sem volt rammal és ssd-vel) a ROG Ally másik dimenzió lenne, de túlzásnak tartanám csak netezős gépnek meghagyni. Lehet, hogy 10-20 milliszekundummal csökkenne a fórum betöltési sebessége :DDD
    Egyedül youtube fekszi meg a gyomrát 1080p 60 fps felett, 1440p még határeset, 4K már esélytelen.

Új hozzászólás Aktív témák