Új hozzászólás Aktív témák

• Ice&Lime

veterán

újra kellett rakni a wint, de nem volt egyszerű.

már alapból érdekes, hogy nem engedi feltenni az asus honlapjáról a vga drivert a win7.
    ez nem hagyott nyugodni, hogy miért nem, miért írja ki hogy nem felel meg a drivernek a rendszer.
    bementem biosba és a gpu-nál auto-ra volt téve a gpu választás, gondolom ha külső vga kari van rádugva azt észleli és automatikusan azzal indítja mindig, de mi a helyzet akkor, ha nem lenne külső vga-m, akkor kéne mennie az intel hd 2500 grafikával, amikor ugye vga monitor csatit az alaplapba dugunk.
    szóval átállítottam a gpu-nál auto-ól IGPU-ra, átdugtam a külső vga-ról az alaplapira a minitor vga csatlakozót és újraindítottam.
    amikor megjelenik a win7 boot logo éppenhogy, hirtelen kék képernyő és leáll, majd újraindul,,majd megint nekirugaszkodik és ismét win boot logo kék képernyő. felkínálja, hogy helyreállítsa e a windows a rendszert, mondom igen és elkezdi keresni a hibát, de nem találja meg, nem tudta kijavítani, aztán akkor veszem észre hogy nem tudok rányomni, tovább menni, mert nincs egér.
    újraindítom, megint megpróbálja kijavítani, de megint nem tudja és nincs egér.
    újraindítom ismét, bemegyek biosba ráteszem a Load Default-ra és újraindítom.(biosban volt egér)
    megjelenik a win boot logo, páfff, kék képernyő és ismét ugyan az, nem tudja kijavítani, nincs egér sem, kampec.
    biosban vissza volt állítva a GPU auto-ra, ahogy azt a Load Default csinálta, de már az sem segített úgy látszik.
    na jó, mondom elegem van ebből itt nem lesz semmi.
    beteszem a win lemezt, hogy újrarakjam. elindul a telepítő, de nem hiszem el,,itt sincs egér, nem tudom a partíciókat kezelni...,,,ááá,kész, nem hiszem el, rádugtam két egeret, úgy sem volt jó.
    leállítottam a gépet power off, áram kikapcs az elosztón. majd újraindítottam, elindítottam a telepítőt, mostmár volt egér így újraraktam a rendszert.

ami furcsa: IGPU-ra nem tudok átváltani és befagy, IGPU driverét nem engedi feltenni a win, mindkét usb-s egeret nem látta (egyik 2.0-ásra volt dugva, amásik 3.0-ra)

(egyébként a shift és a tomb raider új rendszernél is beszaggat-demóval, de dirt 1 és 2, grid ultrán is tökéletes-gtx 650ti, core i3-3220, asus p8b75-v alaplap, corsair veng. 8gb lp 1600 xmp)
    ilyenkor mi van?alaplap a rossz?
    mit teszteljek, hogy kiderüljön mi a hibás alkatrész?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák