Hirdetés
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós kamerák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz
jim bcs #1599 üzenetére
Ez attól függ, hogy milyen chippel oldják meg!
Nekem pl. Intel 82579V chip van az alaplapon, amihez a Win 7 x64 SP1 nem tartalmaz beépített driver-t, így telepítenem kellett rögtön, hogy legyen NET-em!
Persze én előrelátó módon az összes driver-t leszedtem az előző gépemmel az egyik partícióra, így csak onnan kellett installálni.
Általában a Realtek driverek be vannak építve, így a legtöbbször nem kell.
(#1597) WP14: Mondjuk nálad érdekes, hogy nem lett NET, mert van Realtek 8111E chip-hez driver a Win-ben. Előző gépemen ez volt, rögtön volt NET-em.
-
jim bcs
nagyúr
ez érdekes
nekem az összes win7 és win8 egyből csatlakozott a netre driverek nélkül, utánna egyből fel a honlapra és friss driverek letölt-telepít stb. (mozilla, chrome, int. explorer szóval mindegyikkel ok volt)
(#1598) Stonerice a világítós problémára jelenleg is keressük a megoldást már többen is bluyoo kollégával együtt, az Asus szervizesek annyit írtak hogy ez periféria függő sem bios és sem win alól nem módosítható, jelen pillanatban velem együtt gép kikapcsolás után lekapcsoljuk a hálózatról a konfigot, egyenlőre ez az 1 megoldás van, de mihelyst rájövünk mivel lehet orvosolni ebben és az összes alaplappal foglalkozó topikban közzétesszük a megoldás kulcsát ha egyáltalán lesz megoldás
lehet hogy van benne némi igazság mivel nállam a billentyűzet lekapcsol de az egér és usb hub nem
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Lenne 2 problémám egy P8Z77-M lappal.
1., Szeretném upgradelni a Management Engine Firmware 8.1-et -t. De valamiért nem hajlandó. Elvileg jobb windows 8 kompatibilást várhatok tőle.
Se win 8 alól se win7 alól nemakarja felfrissíteni. Követelmények megvannak az updater szerint.2., Hogytudom azt megoldani, hogy a gép kikapcsolása után ne kapjon áramot az usb. Vílágít az usb-s modem stb...
-
Faterkam
addikt
válasz
jim bcs #1590 üzenetére
Huhh, nah csak lassan!
A memória 2x4Gb 1600 az már Xmp-n van, azt olvastam itt a topikban, a ventiket silence-re állítottam mind, mert a Zalman Z9 plusnak van ventivezérlője. A drivereket egyenlőre Cd-ről tettem fel. Bios nem tudom milyen van fent, de nem a legfrissebb. Az az usb-s dolgot akkor privibe lécci
Most a régi hdd-ről mentek adatokat, az kb 5-6 óra, addig laptop
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Faterkam #1589 üzenetére
gratula
, dehogy bonyolult sőtt sokkal egyszerűbb
talán az advanced fül alatt a ventillátorokat mindet állitsd enabledre és ignore-ra igy a fan control progival szoftveresen tudod vezérelni, a fan control-ban a ventiket állitsd 640-670rpm-re mert ez alatt állandóan warning ablakot kapsz, a memóriáknál a biosban állitsd be az xmp profilt, igy hirtelen ennyi ha valami kérdésed van irj privit mindent elmondok akár képet is mellékelek ha kell
legfrissebb driverek legyenek fent, 64bites win alap, segitek meik drivert tedd fel nem kell mind, a biost se ártana lefrissiteni a 1708-asra pendrive-on keresztül kb. 3 perc se
-
Faterkam
addikt
válasz
jim bcs #1588 üzenetére
Mától hivatalosan is tag lettem ebben a topikban!!! Hála Hoorus fórumtársnak beköltözhettem a Zalman Z9 plusba!
P8Z77 M-pro-nál érdemes valamire figyelni? Bios beállítás stb? Semmit nem akarok tuningolni, csak sokáig stabilan használni
Nekem ez az Uefi még elég bonyi a sima bios után
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Keresek egy olyan Budapesti embert, aki tudna segíteni egy P8Z77m-Po alaplapot betenni egy Zalman Z9 plus házba, processzorral együtt. Sajnos én erre alkalmatlan vagyok
Csak a gépet kell összerakni, és a Bios-t beállítani. A többiit én már megoldom.
A lényeg, hogy el kéne jutni a Margit hídig, szerintem a szerelés kb. 1 1/2 - 2 óra lenne. Egy jelképes összeget tudnék fizetni érte.
Ha valaki nem sajnál a szabadidejéből ennyit akkor keressen Pü-ben!
Előre is köszönöm nektek!
-
jim bcs
nagyúr
nézd meg a VIA-nál nincs-e frissebb driver ha van tedd fel, valamint nézd meg a biosban az audio beállításokat he kell módosítsd
(#1581) gógyi de lehet sőt kell is, amennyiben a fentiek nem oldják meg a problémát ez nem normális, semmi gond nincs a via-val a realtek-hez képest egy kicsit kevesebb a basszus és ennyi de ez a jelenség akkor sem normális ami neked van
-
Flashget
félisten
-
gógyi
aktív tag
Sziasztok!
Asus H77-V lapon olyan gondba futok néha ha winampon zenét hallgatok, esetleg közben skypeolok vagy más hangos alkalmazást indítok, lefagy a hang és sokszor csak az újraindítás segít. Ötlet? -
bsh
addikt
pontosan ugyanannyiba kerül
-
Sonja
nagyúr
Ez csak upgrade, ezzel én pl. sz@rt se érnék.
Elég drága azért még mindig nekem ez. Bár jóval olcsóbb, mint a Win 7 hasonló kiadása. -
bluyoo
nagyúr
válasz
jim bcs #1570 üzenetére
Nem tudom elképzelni hogy ennél gyorsabb legyen a gépem.
Persze előbb utóbb nekem is váltanom kell majd. Na majd a legközelebbi hardvercserénél mérlegelünk.(#1568) 3shae
Drágának sem mondható. -
válasz
Archttila #1566 üzenetére
Akkor ok!
Most fórumozás alatt meg van nyitva a CPU-Z, és közben megnyitottam a számológépet, majd az 55.555-nek a faktorálisára voltam kíváncsi. Mondanom sem kell, egyből 3,7 - 3,8 GHz körül pörgött a proci.
Üdv.
Z.
(#1567) bluyoo azért mégis
Most nincs pénzem, de legközelebbi beruházásom egy eredeti Win7 64 bit lesz..
Nem akartam görcsölni virágbolti verziókkal -
bluyoo
nagyúr
Persze szívesen!
"Csak az AIDA olyanokat ír, hogy egyszer 1600 ! MHz, egyszer 2800, egyszer pedig 3800 MHz, amit nem értek, mert egy teszten belül is ír különböző értékeket." Ez ahogy előttem írták teljesen normális (nálam is így megy). Ez egy energiagazdálkodási megoldás.Amikor nincs terhelve leveszi a feszültséget és az órajelet is. Amikor terheled akkor pedig a terhelés függvényében emeli az órajelet.
Bár tudom hogy nem ide tartozik de már ajánlatos lenne 64bit-es Win7 vagy Win8 -ra váltani.(#1564) kisferi
Kifejezetten játékhoz szerintem a Asus MAXIMUS V GENE -t vedd. -
-
Köszi hogy ilyen segítőkész vagy!
Sajna azt a progit nem tudom használni, mert XP-n nem indul el..
Csak az AIDA olyanokat ír, hogy egyszer 1600 ! MHz, egyszer 2800, egyszer pedig 3800 MHz, amit nem értek, mert egy teszten belül is ír különböző értékeket. (pl lefuttatom a photoworxxot 2x-3x)
Na mindegy
"PCI egyszerű kommunikációs vezérlő" probléma is meg van oldva! Ezt csak azért írom, mert olvastam neten hogy sokan nem találták hozzá a megfelelő programot.
Üdv
Z.
(#1564) kisferi Szia! Az adataimnál megtalálod, most frissítettem
Persze ha részletesebben érdekel, megírom azt is..
-
kisferi
tag
Szia 3shae. Leírnád az új konfigodat. Én is új gép összeállítás előtt állok, csak én a P8Z77-V és a Maximus V GENE között vacillálok.
-
bluyoo
nagyúr
"Azért vannak még homályos részek, de nem az alaplap miatt, hanem a Turbo Boost nem igazán világos nekem." Az az igazság hogy nem is kell nagyon tisztában lenni vele.
Magától minden beállítás nélkül dinamikusan emeli/csökkenti az órajelet.
Pl. ha egy magot használ az alkalmazás elvileg 3.8 GHz -en ketyeg a i7-2600S aminek az alap órajele 2.8 GHz.
Intel® Turbo Boost Technology
Ezzel a programmal meg tudod nézni a működését ha gondolod. -
Nem kapcsol be magától, tehát jó!
Azért vannak még homályos részek, de nem az alaplap miatt, hanem a Turbo Boost nem igazán világos nekem. Valószínű hogy azt majd a szandi topikban fogom megkérdezni..
De ha már kompetense lehetek a topiknak egy ASUS P8B75-V alaplapnak köszönhetően, akkor leírnám a véleményem.
Tegnap raktam össze az új gépem, és ez valami eszméletlenül jó! Az utóbbi időben minimum kétmagos gépek előtt ültem, ( X2 4200+ / Celeron E3400 illetve C2 Quad 6600) tehát nem kimondott tetvek előtt pazaroltam a szabadidőmet, viszont ez az új gép..
Amikor bekapcsoltam a gépet, nem is hallottam a hangját, azt hittem elrontottam valamit, de nem
Csendes, és villámgyors
-
bluyoo
nagyúr
-
Köszönöm hogy válaszoltál!
Ma reggel megcsináltam azt, hogy lekapcsoltam a tápot, majd vissza, és nem indult el.. Már alig vártam hogy hazaérjek a munkából, és újra megjátszottam ezt. Szintén nem indult el
Szóval úgy néz ki, hogy megoldódott a probléma, ami a MEM OK! gombnak köszönhető! Még este indításkor megnyomtam, mire postolásnál kiírta hogy beállította a memória időzítéseket, ellenőrizzem, és mentsem el a beállításokat. Na úgy néz ki, hogy azóta jó!
Üdv
Z.
-
Sziasztok!
Szerintetek miért van az, hogy ha lekapcsolom a gépet, és a tápon lévő kapcsolót is nulla állásba kapcsolom, akkor a következő bekapcsolásnál nem kell megnyomnom a gép bekapcsoló gombját, hanem elég csak a tápon lévő kapcsolót használni, mert beindul a gép. Ez normális?
P8B75-V
Üdv
És köszi!
Z.
-
bluyoo
nagyúr
-
batagy
őstag
válasz
Flashget #1553 üzenetére
Pl. két fontos különbség:
- a H67-es lapokon még nem volt natív USB3 támogatás (értsd az Intel chipsetbe beépített USB3), hanem csak külső gyártós integrált USB3 chip. A H77-es chip natív USB3-at biztosít.
- SSD caching nem érhető el a H67-es chipseten, a H77-esen igen.Szerintem még több különbség is van, de a véleményem az, hogy ma már H67-est nem érdemes venni, hacsaknem tényleg annyira olcsón jut hozzá az ember, és ha a H77 plusz szolgáltatásaira nincs szükség.
-
Flashget
félisten
Az lenne a kérdésem, hogy milyen hátrányai vannak egy ASUS P8H67-es lapnak egy Asus H77-V-el szemben túl azon, hogy régebbi chip és memóriában? (4 x DIMM, Max. 32GB, DDR3 1333/1066 Hz Non-ECC, Un-buffered Memory)
proci 2400/3470/3570 lehet majd. -
Johnny001
senior tag
válasz
#77081088 #1546 üzenetére
Hi!
Csak rémlik, hogy volt valami gond a több monitorozó programmal, de most én se találom. (Biztos jön majd valaki aki tudja a megoldást.) De jobban belegondolva azt hiszem inkább VGA-nál okozott ez gondot, sőt biztos. Alaplaphoz én semmit se telepítettem, abból amit adtak hozzá, most hogy újraraktam a gépet. Kipróbálni azért kipróbáltam egypár dolgot. Nehéz eltávolítani.
By.: Johnny
-
törölt tag
válasz
Johnny001 #1544 üzenetére
" A monitorozó progik közül elég ha egy fut, a több gondot okozhat, már volt róla itt szó (vagy a VGA-s topicban?), hogy esetleg kárt is okozhat! "
Ne haragudj de nem értem teljesen a mondatod végét!
Azért kérdeztem mert monitorozni akarom a cpu-t gadgettel az asztalon. Erre a célra a core temp 2.7 minialkalmazást szeretném használni,mert tetszik és kiírja a magok hőmérsékleteit is. Viszont ehhez futnia kell a háttérben a core temp 1.0 kis proginak is ami infót szolgáltat a gadgetnek. Viszont ez méri a cpu feszültségét is. De ugye az al suite II progi meg automatikusan indul magától a rendszerrel,és az is méri a feszt is. Ezért kérdeztem hogy lehet e ebből baj.Majd elfelejtettem... köszi a választ!
Macei neked is! -
Macei
tag
válasz
#77081088 #1542 üzenetére
Asszem valamelyik asusos progi hiányolja. Nekem azután csinálta ezt miután töröltem a temp mappát már nemtudom melyik progi a ludas. vagy a gpu tweak vagy asus ai suite
Egyébként olvass vissza kb 2-3 hónapot mert ez már egy megoldott dolog. Én együttélek ezzek a hibával. talán ha újra feltelepíted azt a bizonyos progit vagy letiltod sztem már nem fogja kiírni
-
Johnny001
senior tag
válasz
#77081088 #1542 üzenetére
Hi!
Na pont erre jártam. Szerintem töröld ki annak a temp mappának a tartalmát első nekifutásra. Nem árt ellenőrizni a winchestert se, van-e máshol is olvasási-írási hiba, futtassál Prime95 is, hátha a memória.
A monitorozó progik közül elég ha egy fut, a több gondot okozhat, már volt róla itt szó (vagy a VGA-s topicban?), hogy esetleg kárt is okozhat!
By.: Johnny
-
törölt tag
Lehet nem egészen ide vágó dolog de megkérdezem!
Az Al Suite II és egyéb monitorozó program futhat egyszerre? Nem lesz belőle baj?
Volt róla szó igaz nem ebben a topikban, hogy ha pl több progi fut ,ami pl a feszt is monitorozza abból baj lehet. -
törölt tag
Üdv!
A gép bekapcsolásakor ezt írja ki
Mit jelent ez,hogyan,mit kell tenni? -
_csocso_
senior tag
Szia! Elképzelhető, de létezik VGA to DVI adapter is. Ebay-en biztos találsz Kínából occó, ingyenszállítással is, de lehet itt is van aprón. Persze el is kell férnie gondolom, és ha túl közel vannak a portok nem biztos, hogy összejön.
-
nicu71
addikt
Egy ilyen kis kérdésem volna,hogy az alaplapomon NINCS DVI port,viszont én szeretném a monitort ily módon csatlakoztatni /a hdmi már foglalt -samu tévé/ nekem elég a beépitett video,nem akarok külön videokártyát.
Létezik egy pci-e bővítőkártya [link]
Szerintetek ezt tudnám használni? Asus p8h67-m a lapom típusa. -
MiklosSaS
nagyúr
Uj fejlemeny a lapomal kapcsolatban. Nem megy a hang, driver ki, torolve, driver vissza, update de hang az nincs. Meg az elolapi sem mukodik. Hetfon megyen vissza gariztatni. Picsaba a sabertooth-al.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
jim bcs #1533 üzenetére
Most jól értem azt mondod hogy PCI Express 3.0 -a képes VGA-val CPU-val és alaplappal csak PCI-E 2.0-ád van?
Pedig már AMD oldalra is .... Sabertooth 990FX/GEN3(#1524) Gtaati
Én nem erőltetnem a többkártyás rendszert a P8Z77-M -el. A második PCI foglalat "csak" x4 módra képes.
Legalább P8Z77-M PRO 8X8X ........ -
-
jim bcs
nagyúr
válasz
#77081088 #1530 üzenetére
szép, bár amiről már több 10 perce ugatnak az nembiztos hogy úgy van és igen megpróbált megvezetni valamilyen szinten, az intel végülis nem csalt előtte 3 hónappal közölte hogy nem lesz, aztán mivel ez a trendi így átírták ami nem is tűnt fel szinte senkinek és meg is van a marketing
-
törölt tag
válasz
jim bcs #1528 üzenetére
" mikor kiadták a Z77-H77-es lapokat az intel a saját lapjainál kijelentette hogy nincs 3.0 erről magyar tesztvideó is van, ekkor volt egy pár hetes hatásszünet a figyelem máson volt így szépen átírták a pci adatokat 3.0-ra
szép húzás, ezt nagyon kevesen vették észre de hát ez a parasztvakítás marketingje, ha érdekel a 2.0-ás videó a hardver-teszten megtalálod "
És ebben az az érdekes hogy nem csak az Intel "csalt / csapta be az embereket" ... Nekem pl a boltban az eladó srác "órákig" magyarázta a 3.0 előnyeit szintén P8Z77-M lapnál.
-
jim bcs
nagyúr
nincs mit, jelen pillanatban a 3.0 marketing szempontjából fontos azaz gyakorlatilag nincs 3.0 elvileg meg van, nagyon sok esetben még a 2.0 sebességét sem használod ki tehát ne aggódj az SLI/CF miatt semmilyen hátrányt nem veszel észre, tényleges 3.0 talán most a Haswell-Broadwell-el lesz bár inkább valószínű a DDR4-el való tényleges megjelenése addig meg folyik a parasztvakítás
mikor kiadták a Z77-H77-es lapokat az intel a saját lapjainál kijelentette hogy nincs 3.0 erről magyar tesztvideó is van, ekkor volt egy pár hetes hatásszünet a figyelem máson volt így szépen átírták a pci adatokat 3.0-ra
szép húzás, ezt nagyon kevesen vették észre de hát ez a parasztvakítás marketingje, ha érdekel a 2.0-ás videó a hardver-teszten megtalálod
-
Gtaati
őstag
Helló érdeklődni szeretnék h véleményetek szerint a P8Z77-M lap teljes mértékig alkalmas-e pl CF használatára mert ugye van rajta egy teljes értékű PCIe 3.0 meg mellette egy PCIe 2.0x16 ilyenkor pl a másik kártyát is a port alap megtudná teljesen hajtani vagy csak akkor ha mindkét slot PCIe 3.0-ra képes lenne? Köszönöm!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
csucsbicep #1517 üzenetére
Ja, persze hogy be van kapcsolva. Az volt az elso amit megneztem.
Processzor csinalhat ilyet ?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
csucsbicep #1515 üzenetére
Az mi ?!
-
MiklosSaS
nagyúr
Volna egy eleg idegesito gondom. Annak idejen amikor lavaltottam az Asrock Extreme6-ot Sabertooth-ra, azzal telt be a pohar hogy iddle modban nem akkarta visszaveni az orajelet a processzornak. A feszt visszavette 1.3 V-rol 0.88-ra de az orajel csak 4.6-on maradt. Elosszor arra gondoltam user error minden salangot leszedtem, bios-t rendesen beallitottam de csaknem akkarta visszaveni.
Az este remulten nezem hogy ugyanaz a problema a sabertooth-nal is. A helyzet az hogy semmi, de semmi nem volt allitva UEFI-ben vagy Win-ben, es nem vesszi vissza. Feszel nincs gond, de az orajel mindig a maximalis marad (jelen esetben 4.6 ghz). Ment rendesen 2-3 honapig, mig egyszer csak nem akkarja a minimalis orajelet.Lehet hogy a processzor van meghibasodva ? Vagy a tap kavarhat be neki ? Fogalmam sincs, de lehet hogy nem az alaplap hiba. Minden ugyanaz ami az asrock-nal volt , csak a cooler es az alaplap-csere volt.
Adjatok valami otletet ! (semmi nem huzza a processzort, iddle mode-ban 0- 2 % a terhelese, a legmelegebb mag az sem eri el a 30 fokot.)
-
balpis
őstag
válasz
JoceeHunt #1512 üzenetére
ha munkában kevésnek találod az i5-öt, akkor jöhet az i7
Egyébként nincs sok értelme a váltásnak.én is gondolkodtam a cserén, néha fotókat bizgetek, de végül úgy gondoltam, nem gyorsítana érdemben.
Alaplapot Z68 Pro-ról cseréltem, de a belső USB3-as csatlakozót hiányoltam róla (neked talán van már most is), hogy az új házon kihasználhassam. -
-
balpis
őstag
válasz
JoceeHunt #1510 üzenetére
szerintem nem nyernél játékok esetén semmit az i7-tel.
Az új alaplappal esetleg a natív USB3 jelenthet előnyt, de az Asus lapokon már a korábi szériában is jól működtek tudtommal (főleg Asrock és Giga gondok voltak az Etron USB3 chip miatt)
Max.a fogyasztásod csökkenne terhelten vagy 10W-ot. -
Srácok, agyalok egy esetleges lap+proci cserén 1-2 hónapon belül.
Kártyám most cserélem HD7970-re, természetesen Asus.
Alaplapok közül világ életben Asusokat használtam, most egy P8P67-em van i5-2500k-val.A kérdésem az lenne, hogy érdemes lenne-e a Z77-re váltanom i7-el, vagy szerintetek várjak még az új intel procikra és akkor feszegessem a kérdést?
Ramjaim bírnák a cserét szerintem: G.Skill - F3-14900CL9D-8GBSR - Sniper SR
-
Aruns
csendes tag
válasz
jim bcs #1507 üzenetére
Szia!
Köszi. I3-2225 proci van benne, nincs külön videokártya (a grafikus maghoz a legújabb drivert leszedtem az intel oldaláról, az nem a gyári lemezes)
A BIOS-ban még nem kotorásztam.
Formázott-e a partíció? Én nem formáztam le. Ez egy Samsung 840-es SSD, amihez nem konyítok, ez az első SSD-m. Az iponból van a komplett cucc, hardver szereléssel kértem. A vezérlőpultban azt írja az SSD-re helynél: 0. hely (Channel 0, Target 0, Lun 0) eszközállapotnál pedig azt, hogy megfelelően működik. A köteteknél semmit nem ír a partícióra. Ha gépösszerakásnál nem formázták le, akkor nincs.
-
Aruns
csendes tag
Előrebocsátom: nem vagyok nagy hardver/szoftver guru, szóval biztos könnyen megoldható a probléma, de nekem mégis kellene hozzá egy kis segítség. Egy új gépet izzítottam be (64 bites Win 7 utlimate operációs rendszer került rá), Asus P8H77-V alaplapra épül a rendszer. Igazából sikerült mindent feltennem (bár a net akadozik még kicsit) Az egyetlen "látható" bibi indítás után egy Asus Setup hibaablak [Setupinfo] value is null hibaüzenettel (értelemszerűen az alaplap meghajtó és segédprogram lemezének telepítése után jelent meg).
Pontosan mit jelent ez a hibaüzenet és hogy tudnám eltüntetni?
Köszi szépen
-
MiklosSaS
nagyúr
Megoldottam, user eror volt
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Töki bácsi #1501 üzenetére
off
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mobilinternet
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- Autós kamerák
- Hardcore café
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LGA 2011 v3, 16 Gb ram 2x intel xeon 2680v3 24 mag 48 száll!
- Asus ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO Alaplap!
- ELADÓ: Corsair Vengeance RGB PRO 2x16GB 3200MHz DDR4
- Asus P5KC alaplap, Xeon procik fogadására felkészítve.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest