- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mini-ITX
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flatland8
csendes tag
válasz
katt777 #6518 üzenetére
csak azert hogy meggyozodjek a kijelenteseimrol csinaltam egy IBT testet. 93-mas Tjmaxal mértem a magokat és test kozben is megeggyeztek a magok és a kupak homerseklete 1-2fok elteressel. eppugy mint idleben!
ez neked is szolSymbio. probald ki te is a 93mas Tjmaxot. nekem ugy idleben is és terhelesnel is megeggyezik a kupakho és a magok!
-
flatland8
csendes tag
válasz
katt777 #6518 üzenetére
látom nem lehet veled dűlőre jutni
mellesleg nem fogom megfozni a procit. eleg jo hutesem van ugyhogy én a te altalad emlitett 70-80fokig tuti nem fogok eljutni. max 50ig. és nálma terhelve 100as Tjmaxon a kupak és a magok kozti kulonbseg tobb mint 20fok volt! az rengeteg. szertem az nagy hulyeseg(de ha bebizonyitod hogy tevedek akkor igazat adok neked) ha egyszer magát a procit lent tartom pl 30fokon akkor hogy a fenebe lehetnenek a magok 52fokosak? nem ertem mitol lenne annyival melegebb. azt elismerem hogy valamivel melegebbek a magok terhelve mint a kupka de nem 20fokkal. most 93fokos Tjmax mellett terheltem a procit és kupak 30fokos még a magok 40fok kourl voltak. ez már szerintem reálisabb ertek! de továbbra is várom ha esetleg valami kész tényeket mutatsz nekem! mert csak fojton azt hajtogatod hogy hulyeseg de nem azt hogy miert! jah és hamár az érveknél tartunk akkor mit szolsz Hawk1979 6513-mas hozzaszolasaban levo linkhez? ott az illeto tenyekkel tamasztja alá a dolgokat. azokat probald meg esetleg megcáfolni! tulajdonkeppen arrol szol ez az egesz forumozás hogy megmagyarázzuk amit gondolunk nem csak azt mondjuk hogy jo vagy nemjo. azt bárki konnyen beirja. ezzel nem gyozol meg az igazadrol.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest