Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
Larry303 #2396 üzenetére
MEGA THANX a tanácsokért délután majd belebújok egy kicsit a témába, mert most sietek a fogorvoshoz
Normális, hogy ezzel a lappal kb 850 pontal kapok kevesebbet xp alatt 3d markban
Vagy valamit nagyon be kéne lőni rajta.
Egyébként stabilab a régi lapnál csak nem tudom miért lassabb.
A procim sajna egy antituning darab agyon kell feszelni, hogy kicsikarjak belőle egy normális eredménytpl: 8x400, 3.2ghz 1.32v kell neki, mert alatta hibázik a prime és ált ilyenkor kb 80fok,
még szereznem kell egy jobb hűtöt is mert a jelenlegi nem bír vele -
Fori23
őstag
válasz
katt777 #2395 üzenetére
Annak is mennie kellene még. Nekem 1,8V-on tudja az alap 1066MHz/5-5-5.., 1,9V/1111MHz-en ment a win, memtest jelzett hibát, de nem néztem meg, hogy NB-nek vagy ramnak kell-e még fesz. Ennek fényében szerintem- ha nem is tudná stabilan- de el kellene indulnia 2,3V-on, mert eddig se kép, se hang.
-
Larry303
addikt
hát ez baromira nem volt egy szerencsés húzás, tényleg örülhetsz, hogy megy a lapod...sztem hülyeség volt monyákolni vele, mert a garid ezzel ugrott...
az alapon történő mem bencmarkról annyit, ho az baromira nem lesz jó ha 8as performnce levelre van belőve a lap...simán egy 5öst megbír azon az fsbn...266os fsb 8as pl ne csodálkozz ha gyenge...
3,2 őt alapfeszen is mennie kéne a procidnak, sztem azon a környéken még a melegedés sem lesz vészes a ramokat pedig próbáld asszinkronban használni lazább időzítésekkel...nem 975 ez sajnos...asszinkron modban a pl ből is faraghastz még vissza...ált ahhoz képest amit auton állít magának 2 jobb esetben 3 értéket is lehet faragni...
a postolásnál pedig a kiírással ne foglalkozz, biosban tiltsd le az expressgate-etFori23: sajnos az én moduljaim nem bírják azt a tempot, pedig a többi alkatrész miatt mehetne annyin, de ahogy néztem xs en ott is max 1200ig jutottak a lappal...
felette nopost -
Fori23
őstag
Sikerült már valakinek 1200MHz körül tolni a ramjait? Gondolok itt FSB400/ 1200 vagy 450/1200MHz-re.
Mindegy melyik lap, vDRAM, vNB, PL -és ha kellett hozzá GTL, Skewt ...állítani- érdekelne. -
ferbazs
tag
Sziasztok!
Van egy P5Q Deluxe, a gond az, hogy ha egymás mellett lévő usb port-on van a nyomtató és a scanner, akkor nem imeri fel őket, de ha egymás alatti porton vannak - egyesével -akkor igen.
Ötlet, tipp? -
NFree
addikt
katt777
Ez mit jelent te biztos tudod [link]
-
NFree
addikt
Bocsi, hogy nem egybe írtam de lejárt az idő limit.
A lényeg volt egy kis problémám a szerelésnél [link]
Elépzelhető egyébként, hogy ettől lasult be a memoria, vagy esetleg vmi beállítási gond??? -
NFree
addikt
válasz
Larry303 #2367 üzenetére
Nos az a problémám, hogy egy q6600 lapul benne, és sajnos eddig max 420 fsb sikerűlt kicsiholni belőle 8-as szorzóval viszont adnom kell neki legaláb 1.35v-to, hogy stabil legyen viszon rettenetesen melegszik terhelés alatt 80fok. Ráadásul tegnap addig kínoztam, még sikerűlt összebaszni a vistámat reggel óta instal megy mert: 1 nem csináltam rendszer visszaállítást, 2 1-re meg elkurtam valamit most ugrok neki másodjára.
Uraim ha valakinek esetleg egy q66 lapul a lapban, kérem mérjen már nekem egy everest memoria benchmarkot, lehetőleg cpu alapon, memoria ddr2 800-ra állítva 4-4-4-12 időzítéssel a többi nekem auton van, a performance level 8.
Esetleg utánna még johetne egy tuningos proci huzva 8×400 ra 3.2ghz-en memoria ugyan ugy beállítva ahogy alapon.Egyébként vissza vonom az előző hozzá szólásom utolsó pár mondatát, csak hát hirtelen felindulásból írtam, Jó kis lap ez csak hát nem úgy haladok ahogy szeretnék.
-
toyone
őstag
üdv
Tudna valaki mondani esetleg max fsb-s eredményeket? A lap nem fontos, legjobban a p5q-e érdekelne de jöhet más eredmény is.Köszönöm -
Dió83
tag
Everestből melyik ismeri fel a lapot normálisan? Előre is THX.
-
katt777
félisten
-
-
Larry303
addikt
én is így gondolom...ha meg vagy elégedve a cuccal és teljesítménybe is azt hozza amit kell bugok nélkül, akkor ha jól belegondolunk felesleges kockázat...ill plussz munka magunknak...én megmaradtam a 0803nál tökéletesen működik vele minden...arról nem is beszélve, hogy ált amikor compatibilty szerepel a changelogban, sok esetben ugye a teljesítmény rovására érik el....
-
Fori23
őstag
válasz
katt777 #2369 üzenetére
Általában nem érdemes cserélni, ha nincs vele gondod.
Van/lesz neked is új P5Q-ASUS-1306 de nem tudok róla semmit -
Fori23
őstag
[ 1306 ]
----------------------
Enhance the memory compatibility. -
Larry303
addikt
magas fsbre törekedj...nem az alacsony késleltetéséről híres a chipset...alacsony fsbhez mégmindig 975 sztem...ha bírják a cuccaid 500as fsb környékén már nagyon szépen muzsikál....266fsb környékén elég sokat kell tweakelned, hogy 965, p35 szintű memkezelést csiholj ki belőle...
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
1: Suite-et hagyni kéne alapon.
2: Lehet, hogy szimplán csak így tudja kezelni a ventidet.TX2-vel sajna nem tudom megnézni, mert azt sehogy nem vezérli (nem pwm-es).
3: Az autónál is lehet a ventivel babrálni.
4: A bios-ban beállított ventikezelést alkalmazza a 2 gyorsabb módban, illetve a lassúakban is, ha azt adod meg. Szóval állítható ott is. -
katt777
félisten
Nem, nem azt írtam, nem jól emléxel. Azt írtam, hogy lehet vele tuningolni bios OC helyett. Ha biosban állítasz FSB-t, akkor máris az említett figyelmeztetést küldi. Azt is írtam, hogy a feszt és a RAM órajeleket (ill. egyebeket) nyugodtan lehet állítani biosban, az nem zavarja, és akkor magasabb stabil tuningot lehet elérni EPU-val.
-
-
géza363
csendes tag
sziasztok!
új gépem van és szeretném kipróbálni mit bír a cpu alapfeszen. valaki segítene a bios beállítással??
- asus p5q pro lapban e8400 és corsair 800mhz cl4 ramok -
katt777
félisten
Ott valami beállítási gond lesz. Nálam az AI Suite csak full fordulaton detektálta a ventit (de az TX2, amit nem szabályoz), ha ott kalibráltad (nézd meg, lépcsőzetes-e a szabályozás elosztása), lehet gond.
Egyébként akkor nem engedi az EPU (ill. a Suite viszont, ez utóbbin sem elérhető 2 szabályozás ilyenkor), ha nem megfelelően vannak beállítva. Állítsd az EPU-t normál módba, (erre a Suite figyelmeztet is) akkor tudod állítani a Suite-ot (itt hagyj mindent default-on), utána az EPU-ban is mindennek rendesen kell működnie. Sajna van egy ilyen külön játékuk, de nálam nem zavart be, amikor a Suite-ot nem birizgáltam (nem is kell, ha az EPU fent van), csak az EPU-t állítottam be, és hagytam, hogy az vezérelje a dolgokat (a suite funkcióit) -
jilian
addikt
válasz
katt777 #2356 üzenetére
Sikerólt Biost frisitenem a 1201 -esre...(0609-röl)
Eddig minden franko DE!
Eddig nem hallottam,h EPU alatt szabályozta volna nekem a proci ventimet, és a turbo meg normál mod mellet feltolja maxra a fordulatot...mondhatnám ,h nem zavaro de azért amikor már szerencsátlen proci 22 C-os igazán....
Szoval? Mit tudok tenni? Az EPU meg nem engedi a 2 adott modban a venti szabályzást!
Az AI SUITE ventiszabályzásra meg nem akar figyelni... -
Careesh
csendes tag
Hali.
Valaki megtudná mondani, hogy az miért van,
hogy biosban beállítok mindent (8x500)
4.0Ghz és amikor cpu-z vel nézem akkor csak 6x500?
Mit kell még kikapcsolni? -
Dió83
tag
P5Q-E-hez próbálta már valaki a 1201-es biost?
-
-
NFree
addikt
Szerintetek mitöl ilyen fos a memoria sebessége??[link]
ddr2 800 ra van állítva, a pl 8 -
-
katt777
félisten
Pedig de. Egy 4870, 9800GX2, 3870X2, 4870X2, GTX2x0 alá kell az izmos proci, főleg, hogy sokan erre felfejlesztik a gépüket, de a monitoruk még max 1280-as, És a fenti VGA-kat aztán semmilyen proci nem hajtja ki gyári sebességen. Amúgy én a min feszemelés, max hatékonyság mellett vagyok, ami most nálam a 3.9GHz lenne 1154-es RAM-sebességgel, 1.25V-on. Efelett vissza kell venni a RAM-okból, ami már sebességcsökkenést eredményez. De azért a stabil 4.05GHz-et még lehet, hogy belövöm 9x450-nel, de mint te is mondtad: ez nem létszükséglet. Egyébként nem is az élettartam a gáz, mert tök mindegy, hogy 15 év helyett mondjuk 12 év lesz, hanem az, hogy egy így feltuningolt proci teljes terhelésen az alap TDP-jének a dupláját is megeszi. Van erre egy jó kis kiszámolóprogram (CPUcalc), asszem Guru3D-n. Ez az E8400-nál 125W-os fogyasztást jelent.
-
válasz
katt777 #2344 üzenetére
Na igen, feszemeléssel lehet hogy nem elég
Én nem vagyok extrém tuningos, amit alapfeszen bír a proci annyit kihajtok belőle, de feszt sosem emelek. A játékokban ma már úgysem elsősorban a proci ereje számít, így az a kis többlet, ami feszemeléssel még kisajtolható a procikból számomra nem éri meg az esetleges instabilitást vagy idő előtti elhalálozást, meg a nagyobb hőtermelést amit jelent. Nem vagyok az a fajta, aki az utolsó MHz-et is kihajtja a vasból, és utána órákig rendszerstabilitás tesztelő progikat futtat, én ehhez túl lusta vagyok
Egy kis egészséges tuning alapfeszen persze be van állítva mindig (kivéve most a Prescott P4-re, mert az már így is felfűti a szobát egy kis terhelésre
)
-
katt777
félisten
Értelek én, de alighanem elsiklottál afelett, amit a TX2-ről pötyögtem ide.
1.275V-os CPU-fesz mellett vége van full fordulaton is, pedig egy 2db 50m3/h-s Nocti segít még neki (1 balra, 1 hátul), + a táp 14cm-ese.
Azért 50°C-os hőmérséklettől sem lesz baja a chipsetnek, viszont akkor már legyen hűvösebb, ha lehet.
Igen, van azon a vizesen 3 (halk) venti, viszont a gépben több van most, és ennek jobb a hatásfoka. Télen meg kivezetem az ablakon a csöveket, és venti sem kell. -
válasz
katt777 #2335 üzenetére
Nem kell 12-13k-ért procihűtőt venni, 4-5k-ért egy AC Freezer 7 Pro vagy egy CM Hyper TX2 bőven elég szvsz bármelyik mai procira, és megfelelően halkak is (persze lehet, hogy az extrém vájtfülűeknek nem elég halkak, de a nagy többségnek igen). A chipset pedig elvan a gyári passzív bordával, azt sem kell külön hűteni (amelyik lapnál a chipset külön hűtésre szorul, azt pedig egyáltalán meg se szabad venni, ezért is kérdeztem, hogy a P5Q-val mi a helyzet). A vízhűtésnek én csak úgy látnám értelmét, ha egyetlen venti sem kéne hozzá. Az általad linkelt vízhűtésen van 3 db venti, akkor pedig nem mindegy már, hogy a procira és a házra, vagy a vízhűtés radiátorára aggatod a ventiket? Egyszer láttam a neten egy leírást, amiben valaki bemutatta saját fejlesztésű teljesen passzív vízhűtését, ami mindent (még a winyót és a tápot is hűtötte) a gép oldala pedig egy hatalmas radiátor volt, amit szintén nem fújt venti. De ez nekem két szempontból nem jó: egyrészt rengeteg pénzbe és/vagy szakértelembe és ügyességbe kerül a kivitelezése, én pedig egyikkel sem rendelkezem
valamint egy ekkora befektetés évekig változatlan hardware-t feltételez (hiszen minden cserénél építheted újra) az pedig rám szintén nem jellemző
Állandóan csereberélem a gépem. Így hát maradok a léghűtésnél, és igyekszem olyan elemekből összerakni a gépem, amik számomra elviselhető hangerő mellett sem forrnak fel
-
katt777
félisten
Akkor feszel túl a lap, ha auton van minden, és mondjuk megadsz neki egy 400-as FSB-t. De EPU-val nem csinálja, és ha fix fesz-t állítasz be, akkor sem. Elvacakoltam a beállításokkal, cikk azért készült, hogy másoknak 1szerűbb legyen (mint a többi cikkem). Szerencsére hasznos, úgy látom.
NB-re vagy tegyél egy kis ventit (pl. dupaoldalas ragasztó), vagy "fölé", azaz balra egy kifúvó ventit. EP35-ömön előző volt, ezen az utóbbi, mind2 kb. -10°C-ot jelentett, azaz a lap 48-50°C helyett 37-39-re melegszik..jilian: Én a RAM-oknak adnék inkább egy biztonsági 1.9V-ot. De nyilván kitapasztalod majd a saját prociddal és RAM-jaiddal, mennyi kell nekik. Az 1.28V-tal vigyázz, nálam a megadott 1.275V-tól a TX2 alatt már 80°C fölé melegedett a proci. Azért lehet, hogy egy 20% fölötti tuning már csak fixen, biosból fog menni, de ha így lesz, azért ne legyél csalódott.
-
NFree
addikt
válasz
katt777 #2332 üzenetére
Okés akkor majd végigböngészem a topikot, egyébkén a cikkedet olvastam én is(gratt
)
Kérdés nem gáz,hogy a chipszettnek a hűtőbordája süt?
Ilyen okokból akartam nem auto beállításokat használni, mert hallottam olyasmit hogy túlfeszel mindent a lap auto beállításon.
További kellemes nap -
dodóka
csendes tag
üdv
p5Q Pro-ra milyen fajta proci hűtők mennek fel gond nélkül -
katt777
félisten
Az EPU-6-ban az a trükk, hogy ha fix feszültséget állítasz be a bios-ban, akkor is képes azt növelni és csökkenteni, míg a bios (EIST) akkor már nem tudja. 1.2V-on, ha jól rémlik, 0.94 és 1.18V között mozgatta. RAM-okat ugyanígy szabályozza elméletileg, mert azt monitorozni nem tudtam, de láttam, hogy mennek. Viszont én a RAM-ok alap órajelét állítottam alacsonyabbra, mert hiába adsz neki feszt, ha mondjuk 1200-ra lövi a tuning miatt a RAM-okat, akkor cseszheted, lefagy a rendszer. Szóval inkább auto beállítás, és levett órajel (pl. az auto 800MHz).
Csak, mint ezt is írtam, ha magasabb EPU-6 tuningot állítunk be, mindenképpen emelni kell a CPU feszt, hogy stabil legyen a tuning (már a biztonság kedvéért is, mivel egy ismerősömnek is van E8400-a, amelynek hamarabb, illetve magasabbra kell emelni a feszültséget a tuninghoz), de takarékoskodni úgy is lehet (lásd 0.95V), ellentétben egy fix bios-tuninggal. Ha majd kell valamihez a 3.6GHz-es, vagy annál magasabb CPU-órajel, akkor ráérek még biosból keményen tuningolni.Egyébként most 1.688 (-15%) és 3.150 (+6%) között van, mert a 3870 alá elég, csak 3.6-ig teszteltem ki (ill. addig volt stabil).
GAI: OK, de 12-13k egy jó procihűtő (de vágyom egy Achillesre, ha már a kistesó is lefőzte a Ninját), az meg nem fér a házba, ház meg min. 30k, szóval majdnem 45k, és 26k-tól már van olyan CPU vízhűtés, amely vsz elbír egy NB-t és egy VGA-t is, de előbbit biztosan. Persze, akkor még blokkok, de ha csak NB-re lesz, megvagyok egy jól szellőző ház árából, amelybe viszont még min. 2 Noctua NFP121300-at kéne tenni. Szóval ezért tűnődöm. VGA-ra van Chilla, max egy 4870-et tervezek, aztán jó darabig semmit.
-
válasz
katt777 #2330 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy a víz és az elektronika nem jó barátok
Igazából a mostani procikra szerintem felesleges is vizet rakni, hiszen nem fűtenek annyit, hogy egy normális (és nem is feltétlenül méregdrága) léghűtéssel ne lehetne őket halkan és hatékonyan lehűteni. Ami a mostani átmeneti gépemben van (3.8 GHz Prescott P4) azt még érdemes lenne vizezni, mert a BTX ház és az általam valaha látott legnagyobb egybeöntött alu borda ellenére olyan vidáman felmegy 70-80 fokra, hogy öröm nézni
Amik egyre jobban fűtenek, azok a csúcs VGA-k, azokat esetleg érdemes lehet vizezni, de nálam olyan gyakran cserélődnek, hogy a gatyámat is ráfizetném, ha mindegyikhez vízhűtő blokkot is kéne venni
-
jilian
addikt
Miért nem tud az Update-m kapcsolodni a nethez?
Esetleg belinkelne nekem vki egy jo biost a Deluxomhoz...
köszikatt777
Hogy állítottad be a feszedet fixre? Nem auton hagytad?
"Nálam most pl. 1.6GHz és 3.4GHz közé van belőve a proci 0.85V és 1.15V között"
És az nem zavarja be az EPU-t ha a ramoknak fix feszt adsz? Nem akarja azt is megváltoztatni? -
katt777
félisten
Sok beállítás van itt a topicban is, ha rákeresel (már minden beállítás meg lett kérdezve legalább 1x). De ha a cikkemet elolvasod, láthatod: egy 1066-ra belőtt RAM sebességgel, 1.2V-os CPU-fesszel, esetleg 1.9V-os RAM fesszel (Kingmax alap 1.8V), minden mást auto-n hagyva 3.8 GHz-et értem el stabilan az E8400-zal.
Biost mindenképpen frissíts, ha nem legalább 1004-es van rajta.
Remélem, ez így alapnak megteszi, nekem zsufi lesz a hétvégém. -
NFree
addikt
Sziasztok mindenki, nos megjött ma a P5Q alaplapom
Kellene nekem egy olyan emberke akivel közösen szépen be tudnánk lőni ahogy kell, Priviben várnám a jelentkezőket, és este vagy holnap szépen eligazítgatna mit hogyan kell beállítgatni.
Nos azért kérném a segítséget, mert nekem ez nagyon újj és nem akarom a hülyeségemmel összeszemetelni a topikot.
Kellemes nap mindenki -
katt777
félisten
Hát, nekem még a P35 után is értetlenkedett a rendszer, aztán az AHCI miatt újra telepítettem, mind2-t. Egyébként az az oldalsó venti jó kis dolog, de ált. 23cm-s szokott lenni. Mondjuk lényegében mindegy. Én ilyet és ilyet néztem ki, ha majd megengedhetem magamnak. Vagy az árukért vízhűtést, sztem az sem lenne rossz.
-
-
m4rc!
őstag
Ezt az értelmetlenséget jobb lenne, ha priviben folytatnátok...
Ne itt szemeteljetek!
-
thakl
csendes tag
Sziasztok ! Nekem P5Q Deluxe alaplapom van és 2x2gb 1066mhz CSX márkájú memóriát raktam bele , de csak 800mhz-n megy. Mit kell állítanom BIOS-ban hogy 1066-on menjen?
-
katt777
félisten
No, akkor örülök, remélem, könnyű lesz így majd beállítani (meg XP-t AHCI módban installálni
).
280GTX! Gebedj meg!De legalább nem lesz DX10.1-ed.
Viszont a jól szellőző ház egy akkora kari köré nem árt. Nálam az EP35-ben csak az IDE kábel ment keresztbe lentről föl a DVD-ig, de már az is totál hazavágta a légáramlást. P5Q-n szerencsére nem olyan lqrt messze és szar helyre tették az IDE csatolót, így rendesen mozog a levegő. Én most nem is tudom, mit választanék, mert sem PhysX-es, sem DX10.1-es játékból nincsen elviselhető C és CoJ óta.
-
-
katt777
félisten
Írtam a lapról egy nagy cikket...
Amúgy alapból melegszik, és a hőleadás elosztása miatt van ilyen csiricsáré formája, nem passzióból. Nálam egyébként egy nem túl (de azért viszonylag) jól szellőző házban nem vészes, foghatóan meleg a NB, a többi langyos. Fölötte, ill. a VGA fölött dolgozik egy Nocti NFP8, de 1200-as fordulat is elég neki. Laphő (SB) 30-35°C körül van. SLI-nek meg annyi értelme sincs, mint a CF-nek.
Aryan: Hogy megvigasztaljalak: azt sem. Hivatalosan kivették a lapjaik támogatásából a ventivezérlést.
-
Üdv mindenkinek!
Az ASUS P5Q mindenféle utótag nélküli (tehát nem agyonspécizett, de nem is lebutított) változatával szemezek.
Nekem a teljesítménye és a felszereltsége bőven megfelel, és tetszik, hogy nincs rajta kismillió hosszú PCIE (ami számomra úgyis tök fölösleges, mivel nem támogat SLI-t), viszont van szépen 3 db hagyományos PCI. Ha valakinek van ilyen lapja, akkor az érdekelne, hogy az a csiricsáré "stylish heatsink" (ami egyébként rém undorító szerintem - ez az egyetlen visszataszító részlete a lapnak) megfelelően lehűti-e a chipsetet, akár tuning esetén is egy jól szellőző házban? Csakmert ugye mostanában minden gyártó presztizskérdést csinál abból, hogy hány méter heatpipe-ot tud feltekerni egy alaplapra, ezen meg ugye nincs egy sem
-
katt777
félisten
-
jilian
addikt
1, Nagyon macerás Update-val BIOS-t frissíteni?
2.Aki elösször csinálná...nagyon el tudná szurni a folyamatot?
3. Nagyon komplikált?
4. Melyik a DELUX-hoz a legfrissebb, és jo BIOS?
5. köszi -
djbahool
senior tag
Új BIOS-t (1104) érdemes felrakni P5Q-ra?
-
Tails111
aktív tag
P5Q Deluxe HD4870(30% venti fordulat) Xfi extreme audio VGA feletti PCI slotban gond nélkül.
-
Aryan
senior tag
válasz
Martin2004 #2307 üzenetére
köszi a választ, még se p5q lesz ha nem Gigabyte EP45 DS4
, mert utána néztem és jobban bejön, mint az ASUS P5Q vagy ASUS P5Q-E. P5Q-E-vel az a baj hogy rossz helyen vannak nekem a PCI slotok,mert van egy 4870-es és az nagyon melegszik és én szeretnék belekrakni még egy Creative Audigy 2-őt amit rendsen befűt a kártya.
-
Aryan
senior tag
Sziasztok!
Most szeretnék váltani Gigabyte p965-ről és e6300-ról, ASUS P5Q-ra és E8400 procira. Ezzek mellé lenne egy OCZ REAPER-X 1000Mhz-es 2x2Gb kitt. Ezzek hogy viszonyulnának egymáshoz és még az lenne a kérdésem,hogy ASUS P5Q mennyire tuning barát,mert ebben az árban még Gigabyte EP45-DS3R-hez lehet hozzájutni de az annyira nem szimpatikus főleg a venti vezérlés miatt. Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- Eladó új, bontatlan Kingston FURY DDR5 6000MHz CL36 32GB (2x16GB) memória
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest