Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
Helló. Azt szeretném megkérdezni, hogy mit állítsak be a biosba, hogy ne sipákoljon minden indításnál a Scythe mugen 2 miatt, mert túl alacsonyan pörög és ez nem tetszik neki.
-
KaakukK16
aktív tag
Pár hónapot használt darab,dobozával összes tartozékával,és 2,5 év garival!
18K ért -
KaakukK16
aktív tag
Nah megvettem!
Nemsokára tesztelem,hogy egy jó ventivel meddig húzható a prockó,de nagyon faja kis lap(P5Q Deluxe) ,ajánlom mindenkinek!
-
samu74
addikt
válasz
sklopp #11387 üzenetére
Értelek,de ezért is írtam azt, amit.Ahogy Faterkam is írta,neki sincs gond a dupla indítással,csak ha a biosban elállít 1-2 dolgot.
KaakukK16:szerintem egy picivel a deluxeban jobb a hangchip,a dual lan csatlakozó is jól jöhet néha,dupla annyi tápellátó áramkör sem egy rossz dolog...De csak ha árban nem sok különbség van köztük.
-
Faterkam
addikt
Azt még szertném megkérdezni hogy az Asus P5QD Turbo lapnál két hálókártyát lát, egy Atheost és valami 1234-est, az utóbbit letiltottam Biosból, van net rendesen. De hátul csak egy csatlakozó van ezt nem értem. Lehet ezek egyértelmű dolgok de én még csak ismerkedek a lappal
-
sklopp
őstag
válasz
samu74 #11386 üzenetére
Az ups és a táp már több alaplapot/konfigot kiszolgált, de ez a jelenség csak ezzel a lappal fordult elő. Ezért volt új nekem ez a jelenség, rá is kérdeztem itt a topikban, többen is megerősítették a létezését. De mivel semmi gondot nem okoz és hiba nélkül üzemel mióta megvan, nem törődöm vele.
Nick miatt semmi gond.
-
-
sklopp
őstag
válasz
samu74 #11384 üzenetére
Már írtam korábban, de megismétlem: az összerakás utáni első bekapcsolásnál rögtön így indult, egy mp-re felpörögtek a ventik stb. majd minden leállt, kb. 2 mp. múlva ismét indult rendesen, tehát tuningról szó sem lehetett, azóta is így indul, semmi tuning. Persze csak akkor, ha feszmentesítés után történik az első bekapcsolás.
-
Faterkam
addikt
válasz
#16939776 #11380 üzenetére
Hát nem tudom olyankor kattan is egyet, Mindig azt hiszem meghalt vmi a gépbe
Legalább is hajnali gépkapcsolásnál ilyesztő, ez szerintetek teljesen normális dolog? Vagy ne áramtalanítsam le, és a routert rakjam billenőkapcsolós elosztóba, hogy éjjel ne világítson hmm
-
KaakukK16
aktív tag
válasz
sklopp #11377 üzenetére
Tehát kikapcsolod a gépet..és ujraindul..aztán megint?
Lol..érdekes..pár napja az én MSI lapom is ezt csinálja..de eddig soha nem volt ilyen "gond"
Nemtudom,lehet kb azóta amióta a Ramokat átállítottam..de nemhinném, hogy köze van hozzá..
Én is valami P5Q Deluxe,vagy Pro,vagy Turbót keresek..vagy egy P35-DS4 es gigát..Procituningoláshoz..
-
KaakukK16
aktív tag
Nah valaki vélemény? 11368 as hsz-hez!?
-
Faterkam
addikt
Sziasztok, nekem a most vásárolt P5QD turbo lapnál bármit állítok a ramnál vagy a tuningnál autorol ddr2 1066-r a vagy manual-ra áramtalanítás után 2x indul. A Via alaplapi hangkártyához az Asus oldalán 2009-es driver van fent. Nincs ennél újabb?
Előre is köszi a segítséget! -
KaakukK16
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy Q6600 procim van,és szeretném tuningolni a hütő már megvan,és mondták,hogy egy P5Q alaplap jól jönne a tuninghoz!Pár kérdés...deluxe v pro? Vagy estleg mit ajánlotok?
Üdv:Tomi
-
samu74
addikt
Hali!
A sapkát vedd le a csatlakozóról,nálam is a 8 pines csatlakozó van benne.
Nagyobb tuningnál stabilabb a sok fázis miatt, ezért is jön jól a 8 pines tápcsatlakozó.
Azok a jumperek extrém tuningnál jönnek jól,a biosban korlátozva vannak a feszültsègek,de azokat inkább ne babráld.
A tápod az frankó lesz. -
xward
tag
válasz
samu74 #11365 üzenetére
Szia !
látom neked p5q lapod van és a holnap jön meg az uj tápom Corsair CMPSU-500CXEU Builder Seriesés a 4 pines kábel melett van egy kis sapka ha azt leveszem és ugy dugom be a 8 pines kábelt ártok a lapnak vele vagy valaminek ?[link]
és a képen bekarikázva ov cpu és ov nb jumpernak mi a szerepe ?
köszi előre is -
törölt tag
válasz
samu74 #11363 üzenetére
nem a az alaplap tápjával van a gond mert még a gyárilag ajánlott CoreV-t(1,2375V) sem értem el
Olyan érzésem van, mintha szándékosan lenne lekorlátozva a beállítható fsb, ezt támasztja alá hogy mind a két lap ugyan annyit megy FSB-ben. pedig van köztük 2 év
illetve a E8400-al is csak 425-ös Fsb-ig ment ha jól emlékszem
-
törölt tag
Üdv!
Van két P5Q-EM lapom (Bios:2101, 2202) és mind a kettő csak 425-ös FSB-ig hajlandó menni 426-nál be sem boot-ol.
Valaki futott bele ilyenbe?
Q9650-el
3,60Ghz@1,15V
3.84GHz@1,2V(jelen pillanatban ez a vége a lap miatt, a Cpu-ban szerintem lenne még tartalék. -
énvagyokAdam
tag
Üdv!
Tudnátok olyanról bármiféle infót hogy egy P5Q-EM alaplap ICH10R vezérlője rendelkezik-e bármi féle méret limittel RAID 5 esetén? Annyit tudok hogy 2 tera fölött nem bootol róla, de mekkora a legnagyobb létrehozható RAID kötet? Vagy van egyátalán limite?
-
xward
tag
válasz
samu74 #11358 üzenetére
igazából az érdekelne hogy miért kéri enyire a feszt áligattam a biosban már sok féle képpen de prime95 nél behal vagyis kék halál ha meg nem akkor az egyik procira
vagyis(magra) ir ki hibát nem tudom hogy lehetne rávenni hogy kevesebb feszen
is menjen pl a 3.60GHz
ötleteket és variációkat elfogadok
köszönöm előre is -
samu74
addikt
Alakul,de hidd el lesz az még jobb is.
Rengeteg variáció van,én szinte 1 éven keresztül "hangoltam" az enyémet.A jó hűtő az fontos(meg a táp
),de a lap hűtésére is figyelj,főleg ha jönnek a melegek.Ramon igazából nem nagyon állítgattam...A feszt belőttem a kettő közzé(2,2-2,4) oszt' jónapot.Szerintem olyan 1100 mhz fölött már lehet picit emelni,de a 2,4 volt fölé már nemigazán érdemes menni.Minimális plusz van,de a ram nagyobb feszen könnyen bedobhatja a törülközőt.
-
xward
tag
válasz
samu74 #11354 üzenetére
[Szia ! itt a legujabb tesztem ennél jobb tesztet már nem birok csinálni
már birja a 4.00GHz et is csak lehet cserélek hűtőt és akkor neki vágok annak is
mert igy 70 fok felé szaladgál de max 74 fokra ment feladig tróbálgattam a bios beálitásokat még ez lett belőle de ettől jobbat nem tudok
kihozni belőle sajnos nagyon kéri a feszt ez ilyen proci de 3.60GHz en nekem
bőven megteszi
ja és még annyi lenne hogy már 4x1Gb ramom van 1066 Geil és neked látom a biosban
2.30V ra van (volt) álitva nekem 2.20 ra ez behatárolhat valamit mert azon nem mertem álitani igaz a dobozán és a ramon is 2.2 és 2.4 v van irva pl
ha a ramok nem 1066 on mennek hanem többön akkor érdemes huzni a ram feszen?
pl 2.22v vagy ahogy neked van 2.30V
köszi előre is a választ
Szia ! -
bluyoo
nagyúr
válasz
Faterkam #11351 üzenetére
Hát így hogy alap órajelen akarod használni nem nagyon kell azon állítani semmit.
Kisesebb tuningnál pedig általában elég az fsb-t és a ram órajelét és feszültségét beállítani.
De igen az Asusnál auto az alapbeállítás.
csucsu69 természetesen neked is igazad van hiszen a processzorgyártók is próbálnak zöldülni az E8400-nál is ott a 6-9 szorzó amivel ha nem csinál az ember semmit már lecsippent a fogyasztásból egy kicsit.
De nem lehet úgy biosban beállítani hogy a CPu ilyen "szélsőséges" határokon üzemeljen:"1.6GHz és 3.4GHz közé van belőve a CPU 0.85V és 1.15V között, RAM-ok 884-1124MHz"
Természetesen nekem mindegy ki mivel állítgatja a rendszerét otthon de az EPU6 is egy lehetőség.Azt is hozzáteszem hogy ez egy szoftver ahogy samu74 is írta és nem annyira "stabil"egy idő után mint a biosban végzett beállítás.De többet hoz.Hogy megéri?Ez is olyan kérdés mint,hogy kell e tuning?............. -
HUNRONIN
tag
Sziasztok!
Ti melyik alaplap mellett voksolnátok , ha választanotok kellene:
- Asus P5Q PRO TURBO
VS.
-ASUS STRIKER II FORMULA
????A véleményeket előre is köszönöm!
-
csucsu69
tag
válasz
bluyoo #11348 üzenetére
Nekem is volt a két említett alaplapom.Nem tuningoltam semmit, egy E8500 ment bennük, az epu 0,92 V-ra vette le a proci feszét az energiatakarékos módban.A most egy ud3r lapom van és egy q9450.A proci a gyári órajeleit 0,95V-n tudja stabilan.Ez természetesen a bios-ban van állítva.Amúgy a vid-je 1,18V.Akkor tulajdonképp most a procit energiatakarékos módban használom, a gyári órajelen ,minden energiatakarékos win alatt működő program nélkül.Természetesen a bios-ban turkálni , ha valaki abszolút nem ért hozzá nem ajánlott!Talán kicsit macerásabb mint pl.: az epu használata, de nagyon ki lehet centizni + és - értelemben is mindent.
-
Faterkam
addikt
válasz
bluyoo #11350 üzenetére
Hmm, egyenlőre én mindent alapon akarok tesztelni, de azt olvastam és néztem a neten, hogy az Asus biosa kicsit bonyolultabb, és több mindent lehet variálni benne, mint a Gigában. Most jól értettem az Asusnál a memória és a CPU feszt autóra kell állítani? nem normálra?
Vagy ezt félre értettem, és NEM auto feszen kell? -
bluyoo
nagyúr
válasz
samu74 #11349 üzenetére
Ez jó
Meglehet igazad van (most nálam sem megy).De amíg ment(~8hónap)meg voltam vele elégedve játékok alatt sem volt vele gondom.Hogy pontosan mi tette be a kaput neki nem tudom egyszer csak kék halál utána nem is működött azokon az értékeken amit én személy szerint vártam tőle .Viszont ha újrarakom a gépet az első dolgom lesz újra megpróbálni.Veszteni nem vesztek semmit.Legfeljebb pár órát az életemből
Nálam mondjuk a zaj csökkenése volt döntő abban hogy próbálkozzak vele.
Így hogy nem is igazán akar +tuningot talán nyer vele egy csendesebb gépet amihez még hozzájön az a -20-30w. -
samu74
addikt
válasz
bluyoo #11348 üzenetére
Na igen,az EPU
...Jó lenne az ha jó lenne.De sok gond van vele,nálam néha elfelejtette emelni az órajelet(szoftver ez is),aztán ha emelte játék közben "néha" vissza vette,gondolom a random lagg ennek volt köszönhető,stb.A villanyszámlán meg jóformán semmit sem lehet észrevenni...Az asus segédprogramokról csak annyit,ha nem lennének,kevesebb fát vágnának ki az esőerdőkben,mert a csontra fagyó gépeket nem kéne annyit resetelni.
A szorzót meg lehet bios tuningnál is auto beállításon hagyni,kevesebbet fog fogyasztani,igaz a feszültség az maradni fog.
De ha valaki szeret játszani a pc-vel,és tuningol az ne akadjon fent 20-30 watton.Játékhoz kakaó kell,a sportkocsikba se 1.2-es szívódízel motort raknak. -
bluyoo
nagyúr
válasz
csucsu69 #11346 üzenetére
Hát ezzel azért vitatkoznék frissen telepített rendszerrel normálisan beállítva hasznos lehet.
-20%+20 nálam.Bár most az új hardverek meg az újratelepítésre váró op. bekavartak neki de egy próbát mindenféleképpen megér.Nem is beszélve arról hogy a gépem nem túlzás fele olyan hangos EPU-val legalábbis amikor nincs terhelve +energiahatékonyság.Vagy a Turbo változatoknál a Turbo Key ami egy gomb megnyomására alkalmazza az előre beállított órajeleket szerintem ez sem hülyeség.Talán ezekkel a programokkal előbb utóbb kiküszöbölhető lesz a +40% tuning netezéshez.Az EPU maga szabályozza a feszültségeket csak a ramoknak kell fix hogy bírják tuning által megemelt órajelet.Ezért is energiatakarékos. -
Faterkam
addikt
válasz
csucsu69 #11346 üzenetére
Váltani azért váltok, mert valami nem tetszik a P35-ös lapomnak, még igen magas Fps számoknál is akadozik némelyik játék. Procit, vinyót, tápot, ramot, VGA-t már cseréltem de a hiba maradt. Valamelyik topikban azt hiszem a 460-asba azt taglalták, hogy ez másnál is volt már P35-ös lappal. Háát ezért sajnos. Remélem most megoldódik, mert már elegem van!
Tuningolni nem akarnék, csak menjen már minden rendesen.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Faterkam #11342 üzenetére
Ha lesz vele gondod újrarakod ha nem akkor nem.
Én csak a merevlemezt hagytam az előző konfigból és egy éve gond nélkül működik újratelepítés nélkül(Win7 64bit).Simán összerakod és kész (elvileg).
De ajánlott újrarakni az esetleges teljesítménybeli és egyéb gondok elkerülése végett. -
Faterkam
addikt
Sziasztok! Most készülök venni egy Asus P5Q alaplapot, nekem még Asus lapom nem volt. Azt szeretném kérdezni milyen programokat érdemes letölteni és feltenni az Asus oldaláról, mert nézegettem és van valami 350Mb-os Express Gate, EPU meg hasonlók. A segítségeteket előre is köszönöm!
-
karicsek
aktív tag
Sziasztok.
Ma vettem egy P5Q-E alaplapot, de sajnos nem figyeltem eléggé és sajnos ezen nincs LPT port az alaplapra integrálva.
Van egy Lcd kijelzőm a házon ami a nyomtató portot használná, és csakis ezt tudja.
Mit tudnék tenni, hogy legyen használható nyomtató portom a kijelzőhöz.
Előre is kösz
Üdv
Karicsek -
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok, szomorúan tapasztaltam hogy legtöbb helyen kivonták a forgalomból már a ezt a szériát de hát minden kifut egyszer..Egy olyan kérdésem lenne Nvidiásokhoz , hogy mi a tapasztalat P5Q Deluxe lapban Nvidiát használni? Az Asus oldalán Cross Fire támogatás szerepel és hatalmas Ati logo.Ezért akartam maradni a pirosnál, de szomorúan olvastam hogy hibás 6850/70 szériák vannak, BS (Black Screen) problémával.Ezért lehet majd egyszer újra zöld leszek..csak nem tudom egy Geforce hogyan dolgozna a gépemben.
Egy darab kártyát ugye bármilyet tehetek elvileg.
SLI az kilőve gondolom de nem is számít.De kérdezném hogy zöldek mi a tapasztalat ilyen deszkában hogyan működik az Nvidia?
Köszi az infot előre is.
-
samu74
addikt
válasz
Mauddip #11328 üzenetére
Hali!Nézz szét a tuning kezdőknek fórumban is,az alapvető dolgok miatt is.
Kezdésnek derítsd ki hogy a cpu-nak mennyi terheléskor a VID értéke(feszültsége). Pl.ezzel,és ha ez megvan akkor már el lehet kezdeni a nyúzást.
Ja,a videókártyát is lehet húzni(pl. MSI Afterburner). -
Mauddip
aktív tag
válasz
samu74 #11327 üzenetére
Sziasztok,
olvasgattam pár oldalon keresztül, de sajnos annyira nem értek én ehhez a tuning dologhoz... múlt héten elszállt a régi alaplapom, vele együtt a videókártyám is, aztán most vettem egy P5Q Deluxe-ot, mellé egy 500-as tápot egy 460GTX 1Gb-al, aztán az E6600-as procimon kén húzni, mert nemhinném, hogy kihasználná a videókártyát, és ha esetleg valaki tudna mondani nekem egy jó beállítást , mert mondjuk hasonló konfigja van, azt megköszönném!
E6600 , 4*1Gb Geil ultra ramokkal vagyok felszerelkezve.üdv, Mau
-
Üdv. Nem tudom, hogy pontosan ide tartozik-e, de elvileg alapos gond lesz. Olyan gondom van, hogyvettem egy új dvd írót ami már sata-s a HDD-s is sata-s, és mikor indítom a gépet kiírja, hogy "No Hard Disc detected", de ennek ellenére elindul a OS, csak zavar, hogy kiírja. HDD sata1-be van a dvd író a sata2-be és AHCI módban fut. Ez okozhatja a galibát?
Lap: Asus P5Q
Köszönöm előre is.
-
samu74
addikt
válasz
1989rigo #11320 üzenetére
Nézd meg Everestel hogy a ramok hogy lennének párban,és úgy tedd egy csatornára őket.
Gondolok itt arra,hogyha megnézed az én ramjaimat(4x1 Geil Ultra 1066)
Látni hogy azonosak,de mégsem(a típusszámban van eltérés)pedig tök egyformák páronként kitben vannak,de különböző időben lettek gyártva.Néha ilyesmire is figyelni kell...xward: próbáld pontra belőni az alaplapot,lehetőleg 1,30 volt környékén tartva a proci feszt.Ha nem megy állítgass a chipseten(minta lehet a linkelt beállításom is),célozd meg egyenlőre a 3,8 ghz-et.
-
1989rigo
tag
Szeretném segítségeteket kérni!!!!!!!!
Van egy Asus p5q deluxe lapom. Míg 2*1gb 800mhz kingmax ramok voltak benne semmi gondom nem volt a lappal.
Nem rég vettem bele 4*1gb 1066mhz Corsair dominatort. A lap alapon 800an használja én átállítottam 1066mhz 5-5-5-15 és 2.10V-ra, ezek az értékek vannak a ramra feltüntetve. Ezután elkezd tölteni a windows és kék halálozik.
Csak dualba csinálja, single-be megy 1066on.
Először azt hittem hogy rosszak a memok de ki lettek próbálva egy másik lappal, tökéletesen mentek.
Most úgy működik a gépem hogy az 1066mhz helyett 800on használom és így stabil.
Volt már bios frissítés is és az sem segített.Ez a gépem jelenleg:
Lap: ASUS p5q deluxe
CPU: C2D e8400
VGA: MSI N450GTS
RAM: 4*1GB Corsair Dominator 1066mhz
Táp: Corsair cx500wMemteszt szerint nincs baja a ramoknak
a próba lapba áttettük a procimat is és ment.
Mi lehet az oka ennek a jelenségnek? -
samu74
addikt
válasz
P-SZ-S #11316 üzenetére
Ideális az lenne,ha elől egy befelé fúj,oldalsó befelé vagy kifelé(nálam egyvonalban van a kártyával és elszívja a forró levegőt),hátsó meg kifelé fújja a levegőt.A lényeg a huzaton van.
xward: a chipseten állítgattál?Írtam mire figyelj,nem elég a procit nyúzni a nagy órajelért,ha az alaplap össze-vissza van beállítva.
-
xward
tag
válasz
samu74 #11315 üzenetére
Szia !
szerinted ez a teszt jó vagy sem,,?
nem tudom hogy ismered az asus alaplapokat de
már lassan kezdem érteni a tuningot
szerinted mit lehet max kihozni e procival és alaplappal
szeretném még megtróbálni a 3.80 GHz et mert szerintem ez az a pont a procinak
ami még biztonságos ma megnéztem 3.80GHz en de csak 1.32 / 1.36 V on megy ez baj?
vagy most elavult már az alaplapom ?
válaszod előre is köszi
-
P-SZ-S
aktív tag
Beszereltem 1-et oldalra és 1-et hátulra, mindegyik befújja a levegőt
Eredmény: semmi változás... -
P-SZ-S
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Asus P5Q-EM lapom és most vettem mellé egy HD4850GS-t aminek ilyen hőelvezető burka van, ami kb. rászorul a PCIe slottól jobbra lévő hűtőbordára, nem tudom mennyire tud szellőzni, de Everestben 52-55°C körül mozog a hőmérséklet.
Kell-e emiatt aggódjak? -
ildi_
tag
OFF
Asus P5QL/EPU alaplapom tavaly decemberben elszállt. December 4-én volt egy éves, és ez kb. december 20-án történt. A lényeg, hogy ahonnan vettem még csak most szólt vissza, hogy bocsi, de mégsem foglalkozunk vele, mert Magyarországon csak 1 évet vállal az ASUS, holott a dobozon 3 év van. Esetleg tudom érvényesíteni valahol ezt a 3 éves garanciát?
Bocsánat a kettőzésért.
-
ildi_
tag
OFF
-
zsoldi80
tag
válasz
TomiDrummer #11297 üzenetére
A Corsair CM3X1024-1333C9DHX megy, ezt tapasztalatból mondom, meg nagyjából az összes Samsung chipes memóriával.
-
xward
tag
válasz
samu74 #11300 üzenetére
Szia !
Igazad volt emeltem a CPU fesz en és igy birta a 3.50GHz et
majd tovább emeltem kicsit és elértem a 4.00GHz
de már nem mertem tovább mert a 4.00 GHz es emelésnél mikor bekapcsoltam a prime
95 öt igen csak melegedett a proci
igy várok még meglesz az uj hütőm 1066 os ramom és a Táp
köszi a segitséget szia
üdv mindenkinek sziasztok !
ui. 4.00 nál nem mindig töltött be a windows ez miért lehet ram , proci , vagy még több
fesz kéne a procinak ? de 3.80Ghz nél stabil birta a félórás prime 95 öt
előre is köszi szia !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest