- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Notebook hibák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz
samu74 #12552 üzenetére
Áhh, semmit nem tuningolok, alap minden, egyedül a ram van fix 1.8v-ra belőve, de az mindig így volt. Csak az új VGA óta csinálta 2x eddig. Olyan mintha a drivere halna le, vagy nem ébredne fel, mert az első után kisebbek lettek a megnyitott ablakok, olyan mintha csak 800x600-ba lett volna Fhd helyett. De az a gond, hogy nem tudom mi hozza ki...
Semmilyen Asus segédprogi nincs fent. Tényleg olyan volt, mintha hardver hiba lett volna
-
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Beírom ide is!
A lapom Asus P5QD Turbo, mióta Gigabyte GTX660 oc-t használok, 2x fordult elő, hogy alvásba küldve a gépet nem lehetett felébreszteni. Kéken és pirosan felváltva villogott, de ezt csak random szerűen kb. 20-30 ból 1x. Ma meg már csak úgy lehetett lelőni ezt a villogást, ha nyomva tartottam a power gombot, felébreszteni nem tudtam!
A döbbenet az újraindulásnál ért, elfelejtette a Bios beállításokat, azaz mindent visszatett alapra!
Az előző kártyával semmi ilyen nem volt. A suspend mód: S3-on van/volt.
Szerintetek? -
Faterkam
addikt
válasz
samu74 #12267 üzenetére
Az Asus Update volt fent, de ez a valami nem is abból a könyvtárból indult. Legyalultam mindent, de ezt nem engedi kitörölni a registeryből sehogy se. A futó folyamatokba már nincs ott!
-
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Az AVG ezt kettes szintű súlyosságúnak jelöli. ez mire jó?
"";"ASSYSCTRLSERVICE.EXE";"C:\PROGRAM FILES\ASUS\ASSYSCTRLSERVICE\1.00.02\ASSYSCTRLSERVICE.EXE";"";"224"
Valakinek ötlete?
-
Faterkam
addikt
-
Faterkam
addikt
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Olvasgatom itt a Bios beállításokat, nekem is lenne kérdésem. Én nem szeretnék tuningolni semmit, minden alapon van, a kérdésem, hogy az én beállításaim így jók e, a legoptimálisabbat szeretném belőni. Asus P5QD Turbo, Q8400, 4x1Gb Kingmax 1100 ramok.
500W Chieftec, GTX 460 Oc.A segítségeteket és tanácsokat előre is köszi!
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem, az Asus P5QD- Turbo alaplapomba most a legelső Sata csatlakozóba van a Hdd, a mellette levő kettőbe két DVD író. Ezt a felállást akarom majd bővíteni egy SSD-vel amin a rendszer lenne. A Hdd helyére gondoltam az SSD-t rakni, van a további sorrendnek valami lényege, hová legyen a vinyó és a DVD-k csatlakoztatva vagy mindegy?
A válaszokat előre is köszi!(Az alsó kettő az miben különbözik, azok amik külön vannak a lap alján?)
-
Faterkam
addikt
válasz
samu74 #11726 üzenetére
Nekem meg az a gondom, hogy csináltam egy Hiren's Boot cd-t pendrive-ra és ki is írtam cd-re, de semelyikkel nem Bootol be, a Win logónál lefagy, mire rájöttem a HDD AHCI módba van. Ha átteszem IDE módba megy minden. Nem lehet ezt utólag valahogy orvosolni, a Drivert rátenni az USB-s cuccra? Nincs valami ötletetek?
-
Faterkam
addikt
Sziasztok, nézegettem a Hitachi vinyóm és észrevettem, hogy támogatja az UDMA 6-ot (a Hd tune prg info fülén) de csak UDMA 5-be megy a biosba nem tudom át állítani mert ez a max. XP alatt nem találtam Achi drivert hozzá az Asus oldalán, de van fent Win7 is. Ott a registerybe át állítottam Achi-ra és utána reboot és bekapcsoltam az ACHI-t a Jmicron controllernél is. De így is csak UDMA 5-be ment: ( Az Xp meg el sem indul, mondjuk azt nem csodálom, mert arra nem tudtam Drivert szerezni...
1, A kérdésem az Asus P5Qd turbo sehogy sem tud UDMA 6-ot?
2, Xp alól sehogy sem lehet megoldani ezt?Előre is köszi
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Reggel csipogott 4-5 öt a gép mikor bootolt és kiirta hogy CPU fan error. Press F1 to resume. Nyomtam egy F1-et és ment tovább minden. Találkoztatok már ilyennel?
Megnéztem a CPU venti forog 1200-on, a Biosba a hardware monitornál CPU Fan silent van beállítva. A CPU nem melegszik, igaz most csak neten melózom. Szerintetek? -
Faterkam
addikt
Azt szeretném kérdezni, egy Asus P5QD turbo lapnál ha elaltatom a gépet akkor miért villog a házon a lámpa, mint egy rendőrautó felváltva? Egy másik lapomnál ez simán elsötétedett és kész. Ez vmi beállítás vagy mi? Ha meg bekapcsolom újra akkor a bejelentkező képernyő helyett a Win lock ablak jön be, bármilyen gombot megnyomva és ott kell beírni a jelszót. Nem csak a bekapcsoló gombra kéne reagálnia? (XP-n)
Előre is kösz!
-
Faterkam
addikt
Azt még szertném megkérdezni hogy az Asus P5QD Turbo lapnál két hálókártyát lát, egy Atheost és valami 1234-est, az utóbbit letiltottam Biosból, van net rendesen. De hátul csak egy csatlakozó van ezt nem értem. Lehet ezek egyértelmű dolgok de én még csak ismerkedek a lappal
-
Faterkam
addikt
válasz
#16939776 #11380 üzenetére
Hát nem tudom olyankor kattan is egyet, Mindig azt hiszem meghalt vmi a gépbe
Legalább is hajnali gépkapcsolásnál ilyesztő, ez szerintetek teljesen normális dolog? Vagy ne áramtalanítsam le, és a routert rakjam billenőkapcsolós elosztóba, hogy éjjel ne világítson hmm
-
Faterkam
addikt
Sziasztok, nekem a most vásárolt P5QD turbo lapnál bármit állítok a ramnál vagy a tuningnál autorol ddr2 1066-r a vagy manual-ra áramtalanítás után 2x indul. A Via alaplapi hangkártyához az Asus oldalán 2009-es driver van fent. Nincs ennél újabb?
Előre is köszi a segítséget! -
Faterkam
addikt
válasz
bluyoo #11350 üzenetére
Hmm, egyenlőre én mindent alapon akarok tesztelni, de azt olvastam és néztem a neten, hogy az Asus biosa kicsit bonyolultabb, és több mindent lehet variálni benne, mint a Gigában. Most jól értettem az Asusnál a memória és a CPU feszt autóra kell állítani? nem normálra?
Vagy ezt félre értettem, és NEM auto feszen kell? -
Faterkam
addikt
válasz
csucsu69 #11346 üzenetére
Váltani azért váltok, mert valami nem tetszik a P35-ös lapomnak, még igen magas Fps számoknál is akadozik némelyik játék. Procit, vinyót, tápot, ramot, VGA-t már cseréltem de a hiba maradt. Valamelyik topikban azt hiszem a 460-asba azt taglalták, hogy ez másnál is volt már P35-ös lappal. Háát ezért sajnos. Remélem most megoldódik, mert már elegem van!
Tuningolni nem akarnék, csak menjen már minden rendesen.
-
Faterkam
addikt
Sziasztok! Most készülök venni egy Asus P5Q alaplapot, nekem még Asus lapom nem volt. Azt szeretném kérdezni milyen programokat érdemes letölteni és feltenni az Asus oldaláról, mert nézegettem és van valami 350Mb-os Express Gate, EPU meg hasonlók. A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest