- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
Ha az előre megírt tuning-tanácsoktól tönkrement volna 1-2 gép (első hozzászólás által), akkor azt hiszem, hogy ennyiszer lenne újra és újra felemlegetve. Nem?
Amúgy meg ha magamat nézem, nem olyanokat tanácsolok, hogy "Húzd csak fel 1.5 V-ra a CPU-t, mennie kell annak a 6400-esnek 400-as FSB-n!". Szerintem itt a nagy többség próbál ésszerű keretek közt tanácsot adni a másiknak.
-
Opa
tag
Gondolom 6x355 és 8x333 akart lenni...(vagy mégsem?)
Majd letesztelem, csak épp nincs játék a gépen.
És egyébként mindennapos irodai használathoz melyik lehet a jobb? (Word,Netetezés, sok alkalmazés egyszerre) Mert ehhez gondolom nincs tesztprogram...
Egyébként pedig köszi a válaszokat! -
Hedgehanter
őstag
Ja azt nem is mondtam hogy az egyik lapom amit csereltek nem is volt rossz hanem a vga-m doglott meg es nem indult el az alaplap miatta?? Mikor megjott az uj lap es nem indult el akkor kezdtem a vga-ra gyanakodni (kivettem es elindult)...
Amugy en nem ertem hogy aki otthol a netrol rendel miert magyar cegektol vesz arut...?????
-
Falatka
tag
Figy, légyszi csak azért ne kommentelj, h nőjön a kommentjeid száma.
"Javaslok egy bios frissitést, de ne a legújabbat", "Van újabb BIOS is"... blablabla...
Akkor most neked leírom még 1x, utoljára a kérdésemet (kérlek, nagyon kérlek, soha többé ne próbálj nekem segíteni, erre sem kell válaszolni. Köszönöm.):
P5B alaplap, HD Tune, HDD Sentinel semmilyen SMART adatot, sem hőmérsékletet nem olvas ki az IDE vinyókról, SATA-ról igen. BIOS beállítás vagy frissítés illetve valami MEGOLDÁST (!) erre a problémára tud valaki?
szerk.: "Már van újabb is 1803." és hasonló 5 szavas komment-számlálónövelő hsz-ekkel kíméljetek. Köszönöm!
-
GReddy
tag
-
Rusher
őstag
Az FSB : DRAM arányát nem tudod állítani csak a memória felszorzásával (lásd Jumperfree Menü-->DRAM Frequency) a procid 200FSB-s tehát a szinkron hajtás 1:1 400Mhz.....3.6Ghz-nél (FSB240/RAM480 1:1) szinronban 800-on hajtani a ramokat csak úgy tudnád, ha 400FSB-n hajtanád a procidat ami necces......esetleg alacsonyabb szorzóval (bár sztem nem tudod állítani...) ebben az esetben a legjobb amit be tudsz állítani 2:3 arány----> DRAM Frequency 720Mhz amit ha a procid bírja 270-ig az FSB-t eléred a ~800Mhz-et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged