Új hozzászólás Aktív témák
-
sysrq
őstag
válasz
Hedgehanter #6726 üzenetére
Hedgehanter: Vegyél egy Rampage Extreme-et, és még jobban fogod tudni majd húzni.
-
sysrq
őstag
válasz
Picilány #6649 üzenetére
IEEE1394 lánykori neve FireWire. Videó kamerákon terjedt el, meg kaphatóak külső merevlemezek ilyen csatolóval. Ha nincs a családban kamera ami igényli, nem is fog hiányozni. A háló "kártya" (ráintegrálták a lapra, helyesen) egy olyan dolog amin volt értelme spórolni, szerintem nem lesz gond azzal sem, bár nem említik a honlapon melyik chip is az. A hang nem 8 csatornás csak 6, de ha két hangfalnál többet akarnál rákötni már úgyis érdemesebb lenne valami olcsóbb hangkártya. Észrevettem még egy pici eltérést, mintha kivették volna a bios-ból a ventilátor vezérlést. A procin lehet ezért még működik. A stabilitásról nem nyilatkoznék, a p5b, p5b-e, ezek megállták a helyüket, de az integrált videokártyás kissé más.
-
sysrq
őstag
-
sysrq
őstag
-
sysrq
őstag
válasz
Hedgehanter #6593 üzenetére
Szép hasonlat.
Tisztában vagy vele hogy ez egy 965-ös chipset?
Amit vettél az meg egy p45, és közte még volt egy p35 is?
Ez olyan mintha mi arról beszélnénk az 1.6-os Corsán-k 180-190-et megy, mire te kijelentenéd neked is volt, de nem tudtál vele 150-nél gyorsabb lenni, erre vettél egy Ferrarit és már 250-el mész (holott mindenki tudja bír az 300-at is).Legalább tudjuk MI ügyesek vagyunk. Még ezzel is.
Bár én most szállok át x48-ra. -
sysrq
őstag
válasz
H1mp1_2 #6590 üzenetére
Töltsd ki a "cuccok" opciót az adataidnál, (ha tényleg új vagy) sokat segít ha tudjuk mi van a gépedben.
A 7x400 jó kezdés, a feszültség értékekkel kell játszadozni, de csak akkor éri meg ha van időd, egy szint után mindegy lesz az a 2-3 % amit gyorsul, de minden kék halálnál agyvérzést kapsz majd. -
sysrq
őstag
válasz
Guargumi #6528 üzenetére
Az 5200-asal jól jársz majd szerintem. Úgy hallottam a magas szorzó miatt a gyengébb lapokban is jól muzsikál, de alapon is látható különbséget fog produkálni, a win alatt mindenképpen. Játékban nem tudok nyilatkozni, nekem másféle konfigom van.
Sokat segítene ha kitöltenéd az adatlapodnál a cuccaidat. -
sysrq
őstag
válasz
Hedgehanter #6523 üzenetére
Idézet:
"Nekem egy alaplapcsere megoldotta (masik tipus, masik gyarto)__...."
És ugyanez a chipset? (P965), ugyanaz az ár?
Mert én is tudok megoldást a négy modulos problémára, x58, arra gyúrok. -
sysrq
őstag
Bocs lejárt a módosítási idő.
-
sysrq
őstag
Az alaplapi kütyüvel csak az a bajom nem birkózik meg normálisan az 5.1-el, de lexarom, jó így 2.1-ként hajtva is. Nem eget verő probléma, aki többre vágyik úgyis vesz egy hangzsugát (nekem is pihen egy sb 24bit a polcon). Az alulfeszelés mellet is szép eredménykét lehet kicsiholni a lapból. 4 modullal is lehet rángatni rendesen, persze 4 ugyanolyan modullal.
Már nem emlékszem kinek volt. -
sysrq
őstag
Ezzel nézd meg a procid típusát.
A hőmérsékletét mivel mérted?sn0: 4 modult rozszabul kezel. Ez van.
Motion_Blur: Ez ilyen, alulfeszel, bele kell kalkulálni.
-
sysrq
őstag
Tényleg olcsó a memoria (viszonylag) de először próbálj ki egy 64 bites oprendszert, az ingyen van.
Ha nincs vele bajod, működik minden perifériáddal, és tetszik vegyél még két gigát.
De eget verő gyorsulásra ne számítsál. És még mindig ott a feltételes mód a régi memok működnek e a régivel? Mert ha nem hirtelen drága lesz az olcsó memó.
A tempó és időzítés kérdésben én a tempó mellet teszem le a voksomat.
Saját véleményem, ne harapja senki át érte a torkom.
Régebben játszadoztam vele, de nekem a magasabb freki jött be. -
sysrq
őstag
Vicces!
Jo friss a hangdriver.
Ez asztán a fejlödés!
Beta Version 6.10.1.6180
Description SoundMAX Audio Driver v6.10.1.6180 for Windows Vista 32/64bit
1. Boost front panel microphone volume under AC''97 mode.
File Size 12.87 (MBytes) 2007/10/05 update -
sysrq
őstag
válasz
rotax123 #5817 üzenetére
Az adataidnál írd be milyen géped(-id) van(-nak) a cuccok-hoz, Az aláírásod meg lehet vicces. De könnyebb segiteni ha tudjuk milyen vasad van. Nem lehet hogy BIOS-ban le lett tiltva a hang? V6.10.1.6100 vagy v5.10.03.5010 az utolsó elérhető driver, melyiket használod?
-
sysrq
őstag
válasz
cyber86 #5810 üzenetére
Most 32 bit SP1 van Ultimate, magyar muival. Mindenből az utolsó driver, így semmi gond.
Kipróbáltam a 64 bitet előtte, na ott volt kékhalál,
4 hónapig küzdöttem ha már tud 64 bitet, használjam. Feladtam.
De lehet a tuningot másképpen tolerálja, én nem húzom. Csak a tesztek alatt.
Szidják az sp1-et, de stabilnak tűnik. És 100-200 megával kevesebbet eszik a memoriából, így netezés alatt. -
sysrq
őstag
válasz
donsergiooo #5736 üzenetére
Szerintem ez nem hardverhiba lesz. (pláne ha 3d-ben nem dob hibát.)
Inkább ha túl sok driver van fenn, nem törölve de frissülgetve, meg néhány lejátszó.
És ember legyen a talpán aki kifésüli, ilyenkor nem szőrözök, gyalu és újratelepít.
Próbáld meg a VLC playert, az kodek nélkül játszik. ha azzal is behal akkor passz. -
sysrq
őstag
válasz
Kornvolliss #5676 üzenetére
Ha nem gond próbáld meg XP-vel is, nekem a p5b-e-n az első visták nem ismerték fel az alaplapi hálókártyát, driver kellet neki lemezről. Ha az xp meg a 32 bites pista sem látja akkor vissza garanciába, cserélni fogják.
Az everestben meg tudod nézni forgalmaz e adatot a hálózaton, a nincs net, de van forgalom akkor még lehet a szolgáltató is hunyó. (Router van?) -
sysrq
őstag
válasz
Anubis_9 #5669 üzenetére
Azzal próbáld amikkel amúgy is nap mint nap használod.
Ha az orthos megfekteti, ne használd. Órákig tudtam Battlefieldezni olyan beállításokkal amivel az orthos azonnal lefagyott. Azóta hanyagolom a programot, dönts el, magadnak tuningolsz vagy hogy kirakd egy lista élére. A napi használatban az utolsó 20-30 fsb már nem oszt, nem szoroz. -
sysrq
őstag
válasz
donsergiooo #5667 üzenetére
Az én gépem a konnektorba dugott fogyasztásmérő szerint 130 -> 200 W-ot szipákol ki a hálózatból. Kétlem hogy csak maga a 6600, 190-net zabálna.
-
sysrq
őstag
válasz
djbahool #5611 üzenetére
Köszi, olvastam. Még nem raktam fel az új biost, de a az eddig összepuskázott biosbeállitásokkal sikerült eljutnom 480-ig a 1704-el, ott még stabil, csak zavart hogy 55 fok felett van a hőmérséklete a magnak. Ezen a super pi 12 másodperc, a 3dmark06 lefut és be tudtam fejezni a CoD4-et. Tehát stabi,l de 490-en már fel sem áll a Pista.
-
sysrq
őstag
válasz
banderasz77 #5588 üzenetére
Jövő héten én is kipróbálom mit tud az új bios meg a friss win.
Még eddig mindig behallt a tuning alatt hosszútávon. -
sysrq
őstag
válasz
crea1984 #5171 üzenetére
Szia.
1. parafa lapod van vagy tölgyfa? Bocs, magas labda volt. Az integrált vga-s lapok kevesebbet bírnak.
2. a négy tűs másképpen működik PWM hűtésről a konkurens oldalról. de azért a többi csatlakozót szabályozza a lap. Nézd át a leirást. Mert nem mindegyiket. -
sysrq
őstag
Ha most írok valamit és nem jön be, akkor becsapva érzed majd magad?
Jó eséllyel megy majd szinkronban a ramokal, 800-ig ugye muszáj lenne a felett meg minden Hz ajándék. Nálam például 800 és 850 között nem volt érezhető különbség, csak a tesztek mutatták ki, "érzetre" nem hozott gyorsulást. -
sysrq
őstag
A csillagozott részeket mindenki saját gépéhez kell belőnie.
Az időzítéseket eleinte hagyhatod auto-n,(►North Bridge Configuration
Memory Remap Feature Disabled -helyet Enabled.) a memóriának elég lehet 2.0 - 2.1, a cpu-t meg úgy kellene beállítanod, ha feláll a win, CPU-Z szerint kb 1.3 V legyen neki adva.
A bios-ban ez magasabb lesz. És legyen türelmed visszaolvasni, sokan írják, kinek menyivel ment a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest