Új hozzászólás Aktív témák
-
karika26
csendes tag
én csak azt nem értem hogy ez nem egy mai lap,bár sokmindent bír,mégis emberek addig addig huzzák,tuningolják hogy nem marad instabil,rossz esetben hazavág valamit.
win xp 3,1... GB memonál többet nem fog tudni felismerni,kivétel a 64 bites verzió.
Vista alatt gond nélkül felismeri,de mivel nem mai lap kétséges meddig fogja látni,nekem is volt egy ideig így,de letettem róla,megy alapon azt jól van,ezzel is müxik,és ennyi.
Vannak itt akik nálam nyilván jobban értenek a dolgokhoz,de azt nem értem meg soha,hogy akinek tunning memóra is telik miért akarja hazavágni,vagy miért nem vesz hozzá,kifejezetten tunnuingot is szerető és bíró lapot.
Félreértés ne essék nem leszolni akartam azokat akiknek fullos gépre telik,csak nem tennék egy átlag lapot azért tönkre szép lassan,mert tunningolni,de legalábbis magasabb órajelen akarom akár a procit akár a memót használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest