Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csak azt nem értem, hogy már lassan fél éve kint vannak a Core 2 procik, viszont igazán jó, bugmentes tuninglap alig létezik alájuk. (Csak a Gigabyte DS3 / DS4 ugrik be, azok mintha relatíve problémamentesek lennének. Jó, biztos azoknak is van hibája, de nem ilyen durvák.)
Nem értem, miért nem lehet ezt a vdroop problémakört száműzni (mérsékelni), elvégre az Asusnál is biztosan tudnak róla, de minden jel szerint csesznek rá.
Még ami feltűnt, hogy maga a vdroop is a Core 2 kompatibilis lapoknál került a figyelem középpontjába - korábban hogyhogy nem volt szó erről? (S939-es, ill. korábbi LGA775-ös deszkáknál.) Vagy csak az én figyelmem kerülte el?
Igazán kíváncsi vagyok, mit hoznak össze a Commandoval, nálam ezen a lapon múlik az Asus becsülete!
szerk.: Bocs, ennek a postnak nem sok köze volt a P5B-E Plushoz, de már kikívánkozott.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest