Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cserdi
csendes tag
SZiasztok!
Ha esetleg valakit érdekel eladóvá vált az enyém.
http://aprod.hu/hirdetes/asus-oplay-hd2-IDJ3Bz.html -
Cserdi
csendes tag
SZiasztok!
Én nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel, eddig csak egyetlen egy problémám volt, hogy a TRUE HDs hang nem jött át, de 1080p-re rakva megoldódott a problémám. Viszont olyannal fordulnék hozzátok, hogy a WD nek vannak extra felületei, amit házilag csináltak. Amikor nagyban kirakja a film borítóját,infót rólla stb. Asszem bélyegképnek nevezik. Az Asusra nem lehet valahogy rávarázsolni, nincs valami oldal ami ilyenekkele foglalkozik, egy kicsit feltuningolnám a kinézetét.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Cserdi
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok még itt a forumon. Végig is olvastam az egészet. Nekem karácsony óta van meg a HD2 és eddig nagyon meg voltam vele elégedve. Hozzájutottam egy YAMAHA RX-V465-ös házimozi erősítőhöz, ami tudja a True HD-t és a DTS-HD-t kezelni. Először WDTVLIVE-ot néztem, havernak az van. Szerintem nagyon jó, de mivel az erősítő tudja kezelni ezt a két hangtipust, úgy voltam vele, hogy egy kicsivel többért megveszem a HD2-est. Most jutottam el odáig, hogy sikerült beszereznem két Blu Ray filmet, amin van TRUE HD. Itt lenne az egyetlen egy problémám a játékossal. Mikor elindítom a filmet, kb 15 másodpercig szaggatva van hang, az erősítő ki is írja True Hd, bár bitrátát már nem ír. 15 másodperc után néhány másodpercig csönd, erősítő nem ír ki semmit és egyszer csak lesz hang, de akkor már csak sztereo. Továbbá az erősítő semmi adatot nem ír ki. Mind a két fimnél ezt csinálja. Próbáltam az összes firmware-vel, de egyikkel se volt jó. Most a legutóbbi van fenn. A lejátszó és az erősítő HDMI kábellel van összekötve, ami 1.3-mas.
Valaki tudna esetleg segíteni? Nagyon meghallgatnék egy True HD-s hangot.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest