Aktív témák
-
arcos
tag
Ez tetszett, bár a sake-t szerintem a Sony szalag munkasai ihatnak inkabb.
Vettem egy erdekes Asus-t mar emlitettem 1x itt- z5310ja a tipusa. Azota kiserült, hogy ez egy felturbozott F3JA. - [link]
T7200- as proci 2x1024MB RAM az ami jobb benne. 1350 € volt. Csak a Saturn forgalmazza. Eddig bejött, a strategiai jatekok nem akasztottak ki. Igaz a Rome Total War-t most akarom kiprobalni rajta. -
hzcs
senior tag
Köszönöm!
Azt kéne, hogy a rendszert átghostolod a racre, így tökugyanaz a rendszer, tökugyanazokkal a progikkal indulna el. És még a töredezettség is megmarad
Nekem elég az, hogy mennyi idő alatt tölt be a rack és mennyi idő alatt a vinyó. De a tied is 4200-as? Ha nem, akkor nekem rosszabb eredményt érne el a sima vinyó mint neked. -
hzcs
senior tag
-
Louies
aktív tag
ha az ASUS igy folytatja elvesziti a meglévő ugyfeleit az tutti. Én már a 2. ASUS-omat nyomom és gondolkodom, h a 3. nem az lesz, hanem valami megbizhatobb.
De mit tehetünk mi? Mert ezen csak mi szívunk. Mikor küldözgetni kell a notit, hogy nem jó és várni még vissza küldik.
engem felháborit! -
rYaN-
tag
Köszi, ami cikk van róla szerintem mindet átolvastam, a másik, hogy nekem nem a beszerzéssel van bajom, hanem a gyakorlati tapasztalatok érdekelnek, esetleges hibák, ami egy 3 napos teszt alatt nem derül ki. A távol-keleten már régóta van, talán van valaki, aki rendelt régebben...
-
dr_ace
aktív tag
leginkább netezésre használom. nem is arról van szó, hogy erőforrásigényes programot futtatok, hanem nálam mindig sok program fut egyszerre. mindig fut az opera (20-25 lappal) ami a legtöbb memóriát eszi, meg mellette kisebb progik: msn, total commander, winamp, bsplayer. végülis ennyi, ezzel simán meg kéne bírkóznia a gépnek, de néhány óra (4-5) használat után már érezhetően lelassul az egész rendszer. (néha már annyira hogy több percbe telik váltani az ablakok között)
pénteken meglesz a memóriabővítés (256+512), remélem érezhető javulást fog hozni
ha pedig sikerülne a vga-ra átruházni 64 vagy 128 megát akkor pedig az lenne az álmom hogy a gta: san andreas elfusson -
dr_ace
aktív tag
a sempron procival konkrétan az a bajom hogy nevetséges 128K másodszintű gyorsítótára van és az egész gép csak vánszorog miatta. annyira nem értek hozzá, lehet hogy le is leszek oltva, de nekem meggyőződésem hogy zsír ugyanez a konfig egy celeron M-es procival érezhetően jobb teljesítményt nyújtana. már nagyon bánom hogy nem egy inteles gépet választottam.
cáfoljatok meg nyugodtan, vagy mondjátok meg mit csinálok rosszul
(amúgy a memóriabővítés is ebből a megfontolásból lesz, hátha javít majd az összteljesítményen) -
gaabi
tag
Sziasztok!
Egy ASUS A9RP 5B002-es laptomom van. Már majdnem lemerült az aksija, ezért feldugtam töltőre (ez volt az első töltése). A kézikönyvben azt írták, hogy első töltésnél nem szabad kihúzni, míg fel nem tölt. Állítólag a notebook LED-je nem világít ha fel van töltve, töltés közben világít és ha teljesen feltöltődött akkor ismét elalszik. Na nekem ez nem így volt. Felrektam töltőre és kb. 2 h múlva a LED elkezdett villogni. Nézem a tálcán a töltöttség-jelzőt, azt írja ki, hogy 20% 3:30 óra van hátra, hálózati táplálás alatt. Aztán fentvolt töltőn 'vagy 6-7órája, gondoltam most már leveszem (azt írták a könyvben 3-4 óra alatt feltölt teljesen) - még mindig villogott. Most ha bekapcsolom (nincs hálózati táplálás alatt), akkor ismét villog a LED, a töltöttség-jelző meg kiírja hogy 20% 3:30 óra van hátra, kisülés alatt. De ha feldugom töltőre akkor is villog és ugyanúgy marad a 20% és a 3:30 óra. Szerintetek most mi baja lehet, mi lenne a teendőm? Légyszi válaszoljatok mert nagyon ideges lettem a dologtól.... -
bnss
veterán
Üdv!
Nekem is Asus notebookom van, eddig tökéletes (igaz kb 2 hónapos)! A garancia levélen ott van NSE elérhetőségei, mindenki tudja a tel. számát, mivel ''az NSE házhogy megy''!
Előző mondtamból következik, a garanciális javítás/szervizelés általában nem az eladón kersztül történik! Csak ennyit szerettem volna hozzátenni!
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest