- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
bnss
veterán
-
Zanik
addikt
Sztem akár a 400MHz-eseket is lekezelné, de persze nem vagyok benne biztos! Érdemes hasonló tulajdonságokkal rendelkező memóriát keresni bele (ugyanolyan Nanya-t itthon nem nagyon találsz!)
Talán érdemes Kp78-at megkérdezni, hogy neki hogy szuperálnak a Nanya ramok mellett az Infineonok és mennyire eltérőek az értékeik?! -
Imy
veterán
Ha erdetileg is PC2700-as van benn, akkor nagz valoszinüséggel!
A PC 3200-eset az a noti, amelyikben PC 2700 van gyárilag, az már nem biztos. Nézd meg a chipsetgyárto honlapján! De a legbiztosabb a proba. Én is memot akarok venni, de proba nélkül nem nagzon merek, mert kényes a noti -
Almos
aktív tag
Nekem volt 1x Samsung X660-as telóm - 1 hétig. Az infrája csak parasztvakítás, lóf@szra sem jó. Médiafájlokat nem lehet vele küldeni, se gépre, se másik telóra, kábelen is csak max 100Kb-os méretig... Minden eddigi infrás siemens telómat felismerte a laptop gyári (!) infrája, a Samsungot sehogyse tudtam életre kelteni... El is adtam a 'csába, és vettem helyette inkább egy másik siemenst...
-
rYaN-
tag
Úgy tudom, a Thunderbirdes is akkor világit, ha fut a háttérben a tündi, persze akkor a felbukkanó ablak jelzi, ha van új e-mail, igy nem látom lényegét a programnak. Hacsak nem azért, amiért te is használok.
Szerintem az outlook nem tud háttérben futni, és olyan progi sincs, aminél megadod a postafiókokat és x percenként csekkolja azokat.
Írni ettől függetlenül még lehet -
NeverI
csendes tag
-
Imy
veterán
Otthol
Amennyiért beleteszik, annyiért otthol is bele tudod tenni!
Ha abban a memóriafoglalatban nincs semmi, akkor az a legszerencsésebb, mert ha tönkremegy, akkor csak kiveszed és ugy viszed vissza, hogy rossz...
Ha memóriacsere lenne nagyobbra, akkor esetleg megtartod a régit, és ha tönkremegy, akkor azt teszed bele vissza...
Neked hogy van? -
-
ML320
senior tag
Üdv!
A mellékelt progikból a PowerGear-t nyomattam fel, de utánna kiszedtem az indításból. Nem láttam különbséget a teljesítményben, hiába nyomattam végig a teszteket. Elméletileg külön-külön optimalizáció van az előre meghatározott üzemmódokra, de csak azt vettem észre, hogy a felbontást átállította, és az ikonjaimat szétb***ta... Gamer és High performance üzemmódban nem lett gyorsabb. Még tesztek alapján sem. Akkor meg minek... Az akkuidőt sem változtatta meg...
A WLAN-hoz adnak még valamit, de ott is a Win alap cuccait engedélyeztem (választhatóan felajánlja...)
A többit meg hagytam, nem foglalkoztam velük... -
ML320
senior tag
Nem fogod megbánni ;)))
Szerintem jók az Asusok. Számtech bolt vagyunk, a Ramirisen keresztül vesszük a cumót, főleg Asus. Idén 3-nál kérdezték meg, hogy mi a teendő hiba esetén.
Az NSE hozza-viszi gond esetén, néha viszont hosszadalmas az alkatrészrendelésük. Most van náluk egy Q048, de min 3 hetet mondtak az alaplap beérkezésére. Egy balhém volt csak velük, és miután az ügyfélnek kiadtam a telszámukat, ő meg fogyvédesekkel hivatta fel, azonnal kész lett a noti ;))) Ott 3év garos volt a cucc, és a lejárat előtt 1 héttel került fel hozzájuk. Szerintem elaludtak rajta, így bukták be a javítást... De megcsinálták!!! -
ML320
senior tag
Hali!
Neked is a Q056-ot javallom. Találkoztam már az AP040-nel, szintén komplett telepítés, kb 5 órát volt nálam. Az Ati x200 chipset grafikailag nem nagy eresztés...
Összehasonlításképpen:
3DMark2001-ben az x200 3.500 pont körüli értéket ér el, a Go7300 11.000. A Q056-nak egyedül a HDD és RAM mérete az előnye, semmi több. Ezek a másiknál cserélhetőek, bővíthetőek, ellenben grafikus teljesítménynél meg vagy lőve...
A Q040-et tulajdonképpen úgy is jellemezhetem, hogy felbővített A6RP AP002. Dettó ugyanaz. Viszont kiegészítők tekintetében:
60GB Samsung 2.5'' 5400rpm 16 nettó körül mozog, 80GB 18 nettó, a 100GB meg 25.000 nettó. RAM bővítés: Kingston KVR533D2S4/512 SoDimm DDR2 modul: 16.000 nettó szintén. A különbségek mutatják egymást...
Nálam a Q042-nél 60GB van. Vettem egy 2.5'' USB HDD keretet, 3.000 körül van az ára. Később kicserélem majd, és lesz egy 60GB-s ''pen drive-om'' ;)))
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Spórolós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged