Keresés

Aktív témák

• válasz jani0625 #119 üzenetére

hi,
    koszi, es ez az afa lenne az az MWST (Mehrwertsteuer), ha minden igaz. Szal odakint csak 16%, ez cool. Sajna en az afaval nem tudok iesmit csinalni, de hamar csak 16% az is eleg sokat jelent.

De ez igy akkor is zsir :D foleg ha olyankor veszed amikor a euro jo olcso :D

Nah a gepem: A3000N, Celeron M 1300Mhz, 256Mb DDR266, 40Gb winyo, i855GM chipset stb.. :)
    A Metroban vettem;] eccer nagyon megakcioztak, amit eloszor kihoztak az sajna nalam is pixelhibasvolt, de erre odafigyelven hoztak egybol egy masikat, asszem 1 pixel nem volt jo... Dehat ha vesz az ember valamit legyen mar tokeletes. Mar lassan egy eve nyuzom, napi 18-20orat megyis szegenyke ha eppen ra vagyok kattanva a gepezesre :) Mot linux van rajta Mandrake 10.2 de volt mar SUSE, Debian, gentoo meg sorolhatnak, hardverrel nem volt sok gond elegge egyseges cumokat raktak bele mindent felismert a linux. Egyedul a kartyaolvasoval van gaz mert az SDkartyakat a szabad forrasu szoftverek sajna nem kezelik :((
    DVDiro az is birja a strapat :) megfordult mar benne par lemez, illetve az aksi, hat nekem ha pl csak mp3at aakarok lejatszani es kikapcsolom a monitort akkor olyan 6-7 orat is kivisz, filmnezes felig felkapcsolt monitorvilagitassal 4+, persze a proci olyan 500Mhz korul van csak ilyenkor.
    SZal, nekem panaszon eddig nem volt ra, van meg ra 1 ev gari, ahogy hallottam magyarorszagi szerviz elegge rendes, csakhat araik azok vannak rendesen, megkerdeztem mennyiert raknanak bele fel giga ramot, ok meg kb 60+afat mondtak olyan honapja.
    Nah ennyi mert mar igy is nagyon hosszu lett :D

Aktív témák