Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz raczger #5034 üzenetére
Nekem felül vannak a billentyűzetben a tartó pöckök, tehát az Fx gombok felett, esetleg ott is érdemes megnézni.
Szerk: oké, writeonly módban voltam, örülök, hogy megoldódott.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hű, hogy én ezzel tavaly mennyit legóztam...
Más. Tud-e valaki olyan helyet, ahol viszonylag jó áron lehet kapni notebook akkumulátort; konkrétan Asus W3N-hez kellene, mert a benne levő teljesen megdöglött (Notebook Hardware Control 80%-osra írja a "wear level"-jét, szerintem a valóságban még ennél is rosszabb, nagyjából addig bírja szuflával, amíg bebootol a Windows.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz SunBreeze #1804 üzenetére
Én a szervízt ajánlom, mert ha leég valami a gépben, az sajnos nem garanciális probléma.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
''2005. szeptemberi akksi: 10% az elhasználódás, de ma 96% fölé nem tölti. Így már éppen csak 3 órát megy el, vagy pár perccel kevesebbet''
Az szupi. Nekem 2005 májusi, és 65% fölötti az elhasználódás. Ennyit erről, hogy a Li-Ion nem kényes a rátöltésre. (Szinte mindig hálózatról használtam.)"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest