- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandi0000 #28449 üzenetére
asus által újra csomagoltat vettem 1év asus háztól házig garanciával 190-ért (ennyi pénzért nekem ez tűnt a legjobb választásnak), elsősorban egyetemen programozásra vettem, még egy ssd-t rendeltem bele, de amúgy nekem asztali i5 4570, 8gb ram és egy rx470 volt. Böngészés ugyanolyan érzetre mint asztalin, a többit nem próbáltam, majd dota2-őt fogok játszani azt tuti vinni fogja maxon. Hangja böngészésnél nincs, amúgy max terhelésnél 3400rpm-re pörög a venti azt lehet hallani, de nem mondanám túl hangosnak ezt sem.
a billentyűzet eszméletlen kényelmes szerintem, a touchpad nekem szokatlan ugye sose használtam, szerintem az nem is annyira jó, de nincs viszonyítási alapom. Mondom, ha teheted nézd meg élőben.
A hangszóró tényleg nem szól túl szépen, kb az iphoneSE-mhez tudnám hasonlítani, max hangerőn doboz hangja van. -
válasz
bandi0000 #28447 üzenetére
laptop nem linxre való, azzal nem foglalkozok, úgyis megfektetné.
műanyagot vettem, i5 6300hq,8gbram, 1tb hdd, 960m 4gb
igazából, ha van rá mód meg kell nézni élőben, én alapból nem szeretem az alut, nem is kerestem olyan laptopot. Szerintem jól össze van ez rakva, nem nyekereg, szerintem zsanérok is elég feszesek, bár nyilván ez fog kopni idővel.
bár ez az első laptopom, de nekem bejövős. Nyilván mindenkinek mások az igényei, az enyémnek ez jelen állapotában megfelel. (később lehet lesznek bajok vele azt nem tudhatom ugye) -
Dhampir
félisten
válasz
bandi0000 #28440 üzenetére
Mindig a felhasználó dönti el - vagy helyette az asszony, ha van - hogy mi éri meg, de jó tudni többféle opcióról.
Viszont, ha már ha így szóba került, arra kíváncsi lennék, hogy a billentyűzetnek a bolt által történő beszerzéséért kérnek-e még pénzt, ha nem, akkor tényleg jó az a garancia.
-
Dhampir
félisten
válasz
bandi0000 #28436 üzenetére
Az Asus prémium garanciája (a 2 év garanciás gépekre +1 év, helyi) 16,699.22 HUF-ra jön ki, ha minden igaz; a honlap szerint.
-
Raruh
tag
válasz
bandi0000 #28413 üzenetére
A gtx 950m VS 960m között is elég nagy a különbség. Ha játékra is használná, és a büdzsé megengedi, Rog.
Egyébként a GL szériával sincsenek különösen nagy problémák.. gl552vw-t használtam, a hőfokok teljesen rendben voltak. Nem egy vízhűtés, de throttling nem jelentkezett.. Pedig az aztán műanyag ház..
-
-
Bkrisz9
őstag
válasz
bandi0000 #25407 üzenetére
Ha nem támogatott akkor miért felmókolni? Ezt sose fogom megérteni... csak a szívás van vele ilyenkor folyamatosan.. tőlem is kérték már páran, hogy tegyem rá nem támogatott gépre és havonta szívok vele egy délutánt mert mindig előjön valami. Ez alól csak az kivételen ha olyan programot vagy kénytelen használni ami nem megy 7 felett.
-
Raruh
tag
válasz
bandi0000 #25395 üzenetére
Kicsit visszalapozva éppen téma volt. A gépek eddig is elromlottak, most is elromlanak, és vélhetően ezek után is elfognak, tekintve, hogy nincs 100%-os biztonság soha, sehol.
[bővebben a bizalomról] -
SMartin-HU
tag
válasz
bandi0000 #24844 üzenetére
2014 Legtöbb eladott laptopja Asus. Azért lehet rengeteg problémát hallani, mert ebből adták el a legtöbbet...
Nem lehet leírni egy márkát emiatt. Nálunk van 2db amivel semmi gond nincs, de én kifogtam egy problémásat. Ennyi.
A szerviz viszont egyenlőre korrekt. Bevittem és normálisak voltak, majd kiderül mi lesz belőle.
-
Pocok256
veterán
válasz
bandi0000 #24848 üzenetére
Bamm 120 és boldogság. Ronda mint a bűn és istencsapása a hangszórója, de hibás példáonyokkal nem igazán találkoznak a boltok. Mondhatni egész nap pihengetnek a fuji szervizesek mert semmi gondjuk nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged