- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
steelsec
aktív tag
válasz
Exelsior #31364 üzenetére
Hdmi 1.4 elmeleti savszelessege megvan a 144hz 1080p nek de tobbnyire 120 hz szokott menni alapbol, legalabbis amit en lattam. Valoszinuleg kis nvidia control panel beallitassal menni fog, de tradicionalisan display port szokott lenni ami a monitor felol legjobban kezeli a maximalis hzet, ugyanakkor nezz utana a monitornak, mert az sem biztos hogy hdmin meg a gsync.
-
steelsec
aktív tag
-
blue_23
senior tag
-
steelsec
aktív tag
válasz
Exelsior #31349 üzenetére
Va panel fura lesz az ips 144hz es beepitetthez kepest foleg ekkora meretbe curvvel, de elvileg a laptop hdmi 2.0 szoval azon is kiadja vagy es inkabb ezt javasolnam inkabb nezz type-c display port kabelt erre a celra, mert nem biztos hogy a kiszemelt monitor is veszi hdmi-n, ennek nezz utana.
Arban amugy kb ugyannayiert van IPS 144hz 1080p AOC 24G2U ami nem curved
Ezen kivul mar rajtad all hogy amit jatszol eleri-e a 144fps-t -
steelsec
aktív tag
válasz
Exelsior #31337 üzenetére
Ez olyan nevetseges, hogy egy ilyen kis dolgot nem adnak oda a geppel... Nemreg vettem egy Dell inspiront felesegemnek es abban ott volt a 2.5 drive mount-ban, de ugylatom akkor most ez az uj trend ha van 2.5 es akkor ne tudja a user hasznalni, Acernel is lattam mar igy....
-
válasz
Exelsior #31314 üzenetére
Volt egy kis hátszelem...
Tehát ha 60%ra van állítva, akkor az kíméli... Értem.
Az a baj, hogy nem a gombból van letörve, hanem a házban a fém kis pöcök, amibe bepattan a gomb.
Mindegy, egérrel is lehet használni, de azért meg szeretném csináltatni. Csak még egy márkakereskedésben sem tudták megmondani, hogy az egész billentyűzetet kell cserélni, vagy csak a touchpadot, vagy csak annak egy külön részét.
Köszi. -
-
blue_23
senior tag
válasz
Exelsior #31169 üzenetére
Szia! Játszottam a Performance és Turbo beállításokkal, wow-ban 82 fokos lett a CPU. Bal oldalon lévő windows beállítással 67 fokos, ugyanannyi FPS. Első körben próbáld ki, hogy nálad is ugyanez a jelenség, mert szerintem az armoury cratre profilok feleslegesen pörgetik túl a CPUt és csak hőt nyersz vele... Újrapasztázás viszont sokat hoz, nekem 5k volt FixDirectnél (hivatalos Asus szervíz, 20 perc alatt kész), ezt követően CPU stressz tesztnél 7 fokkal hűvösebb lett. Illetve UV segít sokat a CPU/GPU-n, nekem 140/40 van beállítva (mindenkinél máshol stabil).
-
-
ervin1979
tag
-
blue_23
senior tag
válasz
Exelsior #30828 üzenetére
300k egyáltalán nem sok egy gamer laptopért, 4 éve vásárolt laptopom volt 250k, azóta bőven volt infláció is...
Nem drága az RGB billentyűzet, viszont miért rakják 300k-s laptopba? Mivel adnák el a drágább laptopokat, ha nincs új funkció?
Sose az eszköz a drága, inkább a fejlesztés, marketing, garancia illetve profitot is szeretnének termelni.
UI: Ha megveszel valamit, de nem azt kapod amit hírdettek, 14 napon belül indok nélkül elállhatsz a vásárlástól.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest