- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piton
tag
Proci mennyin ketyeg? Fenyero mennyin van?
Procit felesleges fullon jaratni, fenyero meg a hasznalatok 85%aban boven eleg 50% koruli erteken... Nekem is igy jonnek ki kb olyan ertekek, mint ami kedves Kovacs kolleganak is...
Bar nekem volt mar 4 oran feluli is, de en procit is vissza veszem mikor nem szukseges, meg a fenyerot is... Sokszor kb 3-5 egysegnel all a jelzes, mert az is eleg a hasznalatnal, mikor nem a tull grafika a lenyeg...
Szerintem kicsit jatszal te is ezen beallitasokkal, es megy az feljebb is... -
VoTo
csendes tag
-
Kovács84
aktív tag
Hehe ilyenen volt. Ez egy piszkosul jó kis gép, nagyon jól össze van szerelve. Hülyeség, hogy AMD többet fogyaszt, nézd meg a notebook check oldalán, hogy az egyes processzorok mennyit fogyasztanak. Az akku 3:45-öt fog menni. Hangtalan, kivéve ha nagyon megterheled, az AMD-t nem kell jobban hűteni, a videokártya fűti a rendszert, egyébként abszolút nem vészes. A Dellbe lehez, hogy nincs webcamera, viszont 3 év garanciával rendelkezik, míg az Asus csak kettővel. Én ha megint döntenem kellene, szerintem Asust vennék, hiszen az a Dell amit nézél, szerintem valamelyik Inspirion volt, azok meg nekem egy csöppet kövérkék.
Én ajánlom az Asus F3TC-Ap095-öt
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fogyjunk le!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz+ajándék hozzá vizhütés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest