- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- RAM topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Nem tud elég AI gyorsítót gyártani a TSMC
- Tápokról alaposan - mélyvíz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
gypiero
üzenetére
Ha erre kép1, kép2 - gondolsz akkor szerintem ezt ne akard eltávolítani, mert a gép teljes alsó burkolata ehhez van csavarozva (gari
). Feszegetni nem nagyon kell, viszonylag könnyen lekapható az egész, persze csak óvatosan: szalagkábelekre vigyázva, nem ész nélkül betolni csavarhúzót, pengetőt stb. dolgokat a műanyagok közé miközben lekotorsz 50db smd alkatrészt az alaplapról, szóval csak óvatosan! Értelemszerűen a bill.-t is ki kell venni, 10sec az egész: 5db kis műanyag pöcköt kell a kijelző felé benyomni a bill. felső szélénél, majd ugyanitt a bill.-t picit magad felé megemeled max. ~1cm-ert, ekkor a kijelző felé óvatosan picit elkezded húzni az egész bill.-t és voálá a bill. alsó fele is kicsúszik a burkolat alól és már csak a szalagkábelen lifeg a billentyűzet... -
rox1818
csendes tag
válasz
gypiero
üzenetére
Eléggé nagy az a hézag. Véleményem szerint többet érne valakivel megnézetettni, nehogy valami oda bekerüljön, s kárt tegyen. Nálam az a hézag maximálisan 10-12 mm, épp hogy belátok a monitor alá, max csak por kerül oda.
Hát arról a külső notebook fedlapról ne is beszéljünk. Szeptemberben vettem, de az enyém is nagyon meg van karcolva, igaz elég gyakran hordom táskában. Már azon gondolkodtam, hogy veszek rá fedlap fóliát... 15E/3490Ft-ért már lehet rendelni egyéni fóliátt. Ha érdekel elküldhetem a linket.
Ha vkinek van jobb ötlete, szívesen meghallgatnám. -
Mr.Skynet
senior tag
válasz
gypiero
üzenetére
Látod, itt mutatkozik meg az, hogy nem adtál plusz ~60-80+ ezret sony, dell, hp, lenovo stb. márkáért, viszont ha a JR gépemet nyomogatom-tekergetem nem tűnik olyan vészesnek amit írtál, szóval neked vagy a szokottnál magasabbak az igényeid vagy nálad valami egyedi hiba lehet

Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Eladó Lenovo laptop adapter
- AKCIÓ!!! ASUS TUF Gaming F17 , RTX 4070 , i7 13620H , 16GB DDR5 , 1.2TB SSD , gamer laptop
- HP 15s eq1905nz 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Feszegetni nem nagyon kell, viszonylag könnyen lekapható az egész, persze csak óvatosan: szalagkábelekre vigyázva, nem ész nélkül betolni csavarhúzót, pengetőt stb. dolgokat a műanyagok közé miközben lekotorsz 50db smd alkatrészt az alaplapról, szóval csak óvatosan! Értelemszerűen a bill.-t is ki kell venni, 10sec az egész: 5db kis műanyag pöcköt kell a kijelző felé benyomni a bill. felső szélénél, majd ugyanitt a bill.-t picit magad felé megemeled max. ~1cm-ert, ekkor a kijelző felé óvatosan picit elkezded húzni az egész bill.-t és voálá a bill. alsó fele is kicsúszik a burkolat alól és már csak a szalagkábelen lifeg a billentyűzet...

Pyttawrx