- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Érkezik a Cooler Master Cosmos II 25th Anniversary háza
- 3D nyomtatás
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dundy
tag
Elküldtem az ASUS/Ricoh SDHC drivert azoknak, akik kérték.
Az e-mailben is leírtam, de azért ide is bemásolom, mert nagyon könnyű elrontani a telepítést:
A driver nekem ASUS A6Tc-n müxik. Van vele némi zűr, de legalább működik SDHCvel is, nem csak SDvel.
1) Ha felteszitek, ne legyen a gépben kártya.
2) Majd ha a s újraindul a Windows, s beteszed a kártyát és szól, hogy „ismeretlen eszköz” akkor a „Rákérdezés később”-re kell klikkelni, mert akármelyik másikra klikkelsz, pár másodperc múlva el fog tűnni az SD meghajtó. És ha egyszer eltűnik, akkor nekem fél órába, 3 újraindításba és egy másik fajta driver bevonásával sikerült csak visszaállítsam, hogy menjen a SDHC. Így próbálkozni lehet, de csak ha sok időtök van vagy nagyon profik vagytok
De ha erre figyelsz, tökéletesen működik.

Sok sikert!
-
Dundy
tag
Írjatok egy e-mailt és küldöm mindkettőtöknek.
Amíg nincs gond ne tegyétek fel, de ha lesz majd benne SDHC kártya, amit nem ismer fel, na akkor majd jól jöhet. Kicsit bekavar a driverekbe, de ha egyszer másképpen nem működne (nem ismerné fel az SDHC) így meg felismeri.. hát éppen ezért engem ez a kis "kavarás" nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx