Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• milestone

tag

válasz GoodSpeed #37221 üzenetére

#37221-GoodSpeed: Az enyémet még nem bontottam szét, nem tudom, mi a helyzet.
    A szerelési könyvben levő rajz szerint egyszerű a dolog, nincs elrejtve a kártya. De nem láttam fényképen (majd keresek).
    Ezek szerint a te gépeden nem túl elegánsan oldották meg.
    Nem világos: az összes képen a te géped (pontosan melyik típus, az aláírásodban szereplő Rog Strix G17) van?

#37222-cs.zs: Zenbook/RAM-csere - általánosan értette :) rendesnek tűnt, azt ígérte, egyeztet a kollégáival az európai központban, hogy lehetséges-e műszakilag és a speckók szerint Intelest beletenni. Még nem válaszolt. Milyen típusú Zenbookod van AX200-zal?
    Sose szerettem a MTK-et, valahogy mindenből olyan gyengébb minőségű volt. Persze, lehet, hogy azóta összekapták magukat.
    Ha közvetlen rálátása van a gépnek a routerre vagy jelerősítőre, akkor jó a jel, de a teraszon (pedig az ablakban egy - Telekomos - jelerősítő) már kész, elveszti a jelet (míg ugyanott 2 Dell Latitude, Macbook Air M1, iPhone 13 és Pro Max, Note 20 Ultra gond nélkül netezik). A net 2 gigás. Ja, a húgomnak nemrég ajánlottam megvételre (én telepítettem) egy Inteles Zenbookot (UX325JA), Inteles wifivel: szintén gond nélkül ment a teraszon.

#37224: azbest: ezt erre mondtad? Egy dolog aggaszt: a képek szerint más a MT ás az Intel lábkiosztása. Ez megnyugtató. Abban bízom, mégis csak normál M2 slotot használ, szabványosnak kell lennie.

• azbest

félisten

nem minden láb van használatban a kártyákon. Az intelen azok a magányos lábak a széles részten valsz csak a föld. A többi részen meg van ami az mt-n nincs kivezetve, mert nem használja. [link]

• azbest

félisten

azért nem teljesen veszett fejsze nyele amúgy. [link]

Bal oldalt az lehet a wifi subboard. Ami a szalagkábellel csatlakozik. Létezik MT7921L és AX200 változat is a lista szerint. Az antennák az alaplapra csatlakoznak. De persze lehet más turpisság van és nem az az, mert mintha itt is m.2 -t írnának.

Amúgy a másik tippem az lett volna, hogy ha a második m.2 slot teljes értékű, még akár az is elképzelhető, hogy szabványos m.2 wifi/bt kártya belemegy és arra át lehetne dugni az antennákat az alaplapról.
    Sőt, érdekes, hogy az asus kiegészítős weblap m.2 kártyát ír hozzá [link]

A beépítettnél viszont mintha 4 wifi antennát látnék a képen és talán külön még a bt. Szóval lehet kevesebb streames a szabványos kártyás változat.

Szerk, áh tévedtem teljesen. Az ssd alatt van eldugva. Itt egy G713R modeles szétszedős videó. [link]

lol, át van vezetve az antenna az alaplapon :D és a másik kábelen megy ki a kártyához

Új hozzászólás Aktív témák