- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Ezen csodálkozom mert ugyan úgy TUF az F17 ez meg A17, mennie kellene. Regisztrálva van a gép AC-ben? Be is vagy jelentkezve? Azt néztem teljesen hasonló a szériánk.
Frissült mostanában az AC nálad? Ha nem akkor weboldalról szedd le az újat.Az akksi üzemidőről annyit mondanék, hogy nulla ciklus van az akksiban azaz egyszer sem merült még le
Nálam is 60% , néha le szoktam menni 15-20ig aztán vissza. Olyankor felez minden erőforrást.AC (ArmouryCrate) nálam működik az app, teszi a dolgát. Egyszerűen azért untam meg, mert állandóan össze kellett szinkronizálni. Ezt szoftveresen nem tartana sokba, hogy megjegyezze, amikor egy BT-s füles, Controller, Soundbar is tudja. Kapcsolom csatlakozik, nem rakétatudomány pedig.
4k Youtube-ig tökre elég
Adjál neki egy 8k teszt videót, röhögve elfogja vinni az igpu is. Igaz nálad nem tudom pontosan melyik van benne. Mindjárt megnézem, remélem nem lövök mellé.Szintén Game és videóvágás, DC meeting haverokkal.
Azért van élet a GTA V és a Forti mellett is, tesztelhetnénk ezt azt
No nem a Heaven és egyéb e-penis tesztekre gondolok amikor méregetjük a pontokat, mert senkit nem érdekel.Hűtésről és hőfokokról nem beszéltél egyáltalán, azt nem is figyeled?
HWmonitor, CoreTemp, vagy MSI After, semmi nincs fent?Mondjuk ameddig nem hajtod meg addig talán nincs értelme, de ha igen azért egy hűtőpadot tennék alá. (Jön a nyár)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem lesz megoldás az AuraSync-re , Asus supportnak megérhet egy kérdést, annak mennie kell. Nincs olyan oka amiért ne. Az Aura wallpaper az biztosan megy azt próbáltam. Összehangolja a bill RGB-t az Aura háttérképpel, már amennyire tudja, mert nem gombonkénti külön RGB ugye.
Nyugodtabb munkahely, több szabadidő stb, stb.
Erről azt hiszem már volt szó korábban. Lekopogom gyakorlatilag sorozatozni, és videót vágni, (gamelni) megyek be munkahelyre, kicsit néha azért dolgozni is. Ugyan kevesebb pénzért, de inkább mint a 10-12 óra robot amire az egészségem is ráment ameddig észbe nem kaptam. A szabadidő, és a nyugodt munkakörülmény aranyat ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bestbuy játékok
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amazon
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iPhone 12 mini 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nálam is 60% , néha le szoktam menni 15-20ig aztán vissza. Olyankor felez minden erőforrást.
No nem a Heaven és egyéb e-penis tesztekre gondolok amikor méregetjük a pontokat, mert senkit nem érdekel.
Pyttawrx