Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Machos
üzenetére
Ahogyan "Demerion" is írja, windows 7 USB toolal csinálj egy installt a win 8.1ből pendrive-ra. Aztán lépj be a biosba ahol a boot sorrendet állítod -> kicsit lentebb menj rá a HDD-re és azon belül fogod látni a pendrive-ot (egy "slotban" látja mindkettőt). Ott a sorrendet állítsd át: 1. pendrive 2.HDD, majd visszalépve a boot sorrendet állítsd a pendrive-ot is elsődlegesnek. Pár percembe nekem is belekerült anno, míg rájöttem.
-
demerion
tag
válasz
Machos
üzenetére
Nekem is freedossal jött a gépem, csináltam win7 usb dvd toollal egy 8.1 telepítőt biosban kiválasztottam hogy USB/HDD vagy valami hasonló menüpont volt, ott felajánlotta a pendriveot és indult a telepítés. Biosba lépj be (F2 rögtön Asus logo után). Bootsorrendben DVD elöl volt? Milyen hibába ütközöl? Ha megáll a telepítés próbáld másik teleptővel, ha el sem indul akkor valószínűleg a lemez rossz (gyakoribb, ha nem gyári lemezről telepítesz). Ha nem megy próbáld usbvel.
N551-em van de valószínűleg a tiédnél is hasonlóan fog működni a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx