- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
félisten
válasz
SeniorTilla #18290 üzenetére
Arra nem adtál idáig választ hogy hogyan lehet egy meglevő laptopra amin jelenleg előtelepített Win8 van legálisan (így vette a boltban) HDD törlés után tiszta Win8-at telepíteni (pl. ha a benne levő 500-as hdd-t lecseréled 120-as SSD-re)
Két választ adtál:
- 1. NEM lehet (#18282) - ekkor kezdtem pedzegetni hogy miért nem..
- 2. Lehet: az uefi setupba van beírva (#18287), így nemis kell beírni mert már be van. simán felrakható a saját telepítésű W8.Én azért nem tudom mert az én Asus laptopomat még Win7-el kaptam.
Én hdd-ről ssd-re cserekor simán leolvastam a hologramos (OA) matrica kódját és ment a win7 install és az aktiválás is ezzel..Aztán hogy miért kötekedsz ahelyett hogy egy sorban leírnád a választ ami tipikusan csak laptopoknál jelentkezik. Erre való a fórum, és ez a laptopos kérdés még nem is hangzott eddig el, inkább az az ormótlan válasz ha elküldesz keresgélni a google találatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest