- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Samsung LCD és LED TV-k
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
eddig csak annyi volt, hogy nagy néha fogta magát és kinyílt csak úgy mikor üres volt, de mivel ritkán csinálta, azt hittem csak nem jól csuktam be vagy ilyesmi. de egy ideje ezt egyre gyakrabban csinálta. tegnapelőtt írtam volna dvdt de írás közben is kinyílt kb a munka felénél, tegnap próbáltam újra, az írás harmadánál nyílt ki. aztán fogtam win7 telepítőt, boot után i/o error, majd restart és kinyílt. film dvd lejátszás közben 5 perc után kinyílt. viszont ha a gombot nyomom meg vagy win alól jobb klikk kiad, akkor meg vagy csak sokadjára nyílik ki vagy restart után. win7 beta volt az első op rendszer rajta, aztán xp sp2, most xp sp3, a random kinyílás mind3 esetén megvolt, de mostanra használhatatlan. eset van fönt, szal nem hinném hogy vírus játszana vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Mobilinternet
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HP Zbook 15 G6, I7-9850H CPU, 32GB,1024GB SSD, Nvidia Quadro T2000, 15.6" FHD IPS, WIN11 Pro
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx