Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
most ezt miért pont nekem bizonygatod?
Leírtam, hogy én is szanaszét szedtem a gépemet és nem kötöttek bele, pedig látható nyomot hagytam. Nagyon sokszor leírtam már itt is, hogy ha nem barmolod szét, akkor cserélhetsz benne hdd-t, ramot, akár még caddyt is rakhatsz az odd helyére. De ha egy esetleges szervizelés során a hibát összefüggésbe hozzák azzal, hogy belenyúlkáltál, akkor megszívtad."nem 3-4 cm vastagok a laptopok , eleve nem olyan kialakításúak a szerkezetek hogy szerelőnyílás meg ilyesmik ráférjenek"
itt meg egyszerűen nem értem az összefüggést. Attól, hogy vékony, miért is ne lehetnének rajta kis ablakok. A 10,1" eeepc-n akkor hogy fértek el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Leírtam, hogy én is szanaszét szedtem a gépemet és nem kötöttek bele, pedig látható nyomot hagytam. Nagyon sokszor leírtam már itt is, hogy ha nem barmolod szét, akkor cserélhetsz benne hdd-t, ramot, akár még caddyt is rakhatsz az odd helyére. De ha egy esetleges szervizelés során a hibát összefüggésbe hozzák azzal, hogy belenyúlkáltál, akkor megszívtad.
Pyttawrx