Új hozzászólás Aktív témák
-
android242
csendes tag
Nekem a tavaszi megvétel óta csinálja ugyan ezt a Maximum Extreme-m. Reggeli bekapcsolásnál nem indul el, a ventillátorok pörögnek 100%-on, az lcd-n általában a det dram, vagy a check cpu felirat van. Ha rögtön nyomkodom a reset-et, akkor csak a jó sokadik reset után hajlandó elindulni, viszont ha hagyom pár percig "melegedni", akkor az első reset után elindul. Persze olyan szöveggel, hogy overclocking failed...
Már próbáltam úgy is, hogy minden feszt a normál felső értékére állítottam, de úgy se jó.
minden autora állítva se (akkor is overclocking failed) és húzva se. Melegen minden újraindításra indul.
Persze a szervíz szerint semmi baja.
Ha-ha, lehet, hogy diesel és még nem találtam (találtuk) meg az izzító gombot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest