Új hozzászólás Aktív témák
-
-
barisssa
tag
válasz
sunny84 #5694 üzenetére
nem mondtak rá semmit...már csütörtök 4-5körül megérkezett mert már ki volt írva az oldalra h "raktáron" és Pénteken sem küldték meg most Hétfőn sem!!! Azt mondták h folyamatban...gondolom lesz@rják h mivan vele nekik nem érdekük!!!
nagyon remélem h holnap hozzák, mert ha nem akk elmegyek azt lerúgom a fejüket...
Szemét banda...sőt még ha a futár ha az hozza még pénzt is kér akk leköpöm!
(amúgy meg a 3 napos kiszállítást sem tartották be mert 9 nap lett belőle...ebből is csinálhatnék cirkuszt.)
Üdv -
barisssa
tag
válasz
sunny84 #5692 üzenetére
Nem érkezett meg ma sem a proci...
felhívtam a céget mondták h "folyamatban van" kérdem h a héten egyáltalán kiszállítják? mondják igen!!!
múlt héten is ez volt
Ez a cég még szépen fogalmazok, SZ@R!!!
Mocskos ideges vagyok h nem bírják kiszállítani, pedig nem nagy kunszt!Üdv
-
barisssa
tag
válasz
sunny84 #5690 üzenetére
XD jaaah...meg egy tücsök + szúnyog keverék!!!
Hát kezdetben fájt tőle a fejem...de már megszoktam...legalább tudom mikor van terhelés alatt, ha vmikor belassul!Holnaptól minden más lesz nem lesz zaj, nem lesz baj...mert jön a 945, a drága!!!
készítek neki egy vörös szőnyeget
Üdv: -
barisssa
tag
válasz
sunny84 #5684 üzenetére
jah én is azt mondtam...amúgy meg nekem a procim CIRIPEL már mióta megvettem azóta 3-4 éve de semmi baja csak mikor terhelés alatt van, dolgozik szval ha megnyitok egy fájlt akkor is, ciripel mint az állat!!!
A bolba még anno mondták h ilyet még soha nem láttak, hallottak h egy proci ciripel!XD
Mondom jó...Üdv:
-
mézi123
tag
Úgy hogy zajos. Hallhatóan mormogást sutyorgást lehet hallani. Ha bekapcsolom a vonalbemenetet akkor az még + rátesz egy lapáttal. Az miatt a zaj miatt nem lehet kalibrálni a mérés pontosságát, mert a tesztjel erősségének a növelésével a zaj annak arányában növekszik. Remélem hogy az alaplapi kártya a gond. Bár van egy másik lapom, de ez most lett nemrég összerakva, nincs kedvem megint mindent átpakolni újratelepíteni.
-
mézi123
tag
Igen, mert nagyon zajos. Nem tudok mérni ezzel az alaplapi kártyával. Ettől még a Asus P4S800D lap integrált kártyája is jobb volt. Szóval ennek a lapnak nagyon zajos az integrált alaplapi kátyája.Amire nekem kell, és használni akarom, arra használhatatlan.
-
mézi123
tag
A kártyák még régről vannak a zs2 nek még a telepítő lemezét is elvesztettem.Innen kaptam a fórumról egy sráctól drájver lemezt hozzá.Köszönet neki érte még egyszer. Nem rég még túlakartam adni rajtuk éppen azért amit írsz, gondoltam magamban csak elég korszerűek már az ilyen alaplapi hangkártyák.Tévedtem. Bár a soundblaterek sem újak, de megkockáztatom, jobb paraméterekkel rendelkezik mind kettő mint az alaplapi integrált kártya.
-
barisssa
tag
válasz
mézi123 #5677 üzenetére
hát próbáld meg akkor ott (biosban) én sem csináltam még ilyet sehol mert nem volt rá szükségem a tiltásra!
Amúgy mért vettél bele 2 hangkártyát mikor alapból van benne 7.1-es integrált hangkártya...mind1 nem azért mondtam!
Meg ami nem kell sztem vedd ki belőle mert felesleges bele!!! Meg akk az alaplapit tiltsd le de csak 1-et használjon a gép! Valószínű h a AC97-et kell tiltani...Üdv:
-
mézi123
tag
válasz
barisssa #5676 üzenetére
Úgy akarnám letiltani mintha nem is létezne az alaplapon az integrált kártya.Nem úgy, hogy egymás mellet van két működő rendszer.Az alaplapi nem kell. Zajos! Van két soundbalaster kártyám, egy Audigy zs 2, meg egy Live 5.1.A zs 2 kártyát próbálnám mert az csak jobb mint az 5.1, és jobb alaplapi integrált kártyától/szerintem/.Viszont meg van a bioszban az integrált kártya ejérhetősége. Itt az AC97, és a Front Panelt is tiltani kell?Azért kérdem mert még soha nem csináltam ilyet.
-
mézi123
tag
Uraim! Le szeretném tiltani az alaplapi hangkártyámat/M2N-E/. Mi a teendő miket kell végrehajtani annak érdekében, hogy a régi drájverek teljesen eltűnjenek a gépről és ne legyen gond velük a továbbiakban. Az alaplapi hangkártya vezérlő ebben a pillanatban a Soundmax HD audió, ezt gondolom alapból törölni kell. Viszont van még egy olyan hangkeltő drájver amit nem tudok mire vélni, ha csak az ATI HD3850 videokártya telepítésekor nem került a gépre /szükség van erre?/ Az eszközkezelőben most tiltva van. Szóval a lényeg. Soundbalaster Audigy 2zs kátyát szeretnék beszerelni a gépbe, de ahhoz le kellene tiltanom az alaplapi hangkártyát. Már kerestem a Bioszban de, nem találom. Hol található melyik opción belül a bioszban a hangkártya tiltását? Nézem a gépkönyvet ott van róla szó, de nem találom, hogy a bioszban hol az a lehetőség hogy tiltsam az alaplapi hangkártyát. Előre is köszönök minden segítséget!
-
barisssa
tag
válasz
sunny84 #5671 üzenetére
Pestről rendelem és én Békés megyei vagyok!
Megbeszéltem velük h saját magunkan álljuk a szállítást, tehát ők is az ő részüket meg mi is a miénket. És nekem nem kell nekik fizetni h elküldik. Am már a cégnél megvan, csak hétfőn küldik!
Am igen kocsival...nincs időm, időnk rá h felmenjek.Hát ez van mind1 még 3 napot kibírok valahogy!
Üdv:
-
sunny84
senior tag
hali mit is nyúltak le pontosan
... de hogy is adták fel a csomidat ajánlottan vagy hogy
,, mert utána lehet simán járni még az ajánlottnak is
ám de lehet fel sem adták..( esetleg előre utaltál és úgy "adták fel " ? .. mert van sok sumák emberke aki ilyennel trükközik )
-
barisssa
tag
már megoldottam...
bocs a dupla hz-ért!Üdv
-
barisssa
tag
válasz
sunny84 #5664 üzenetére
hali!
Nem tom mi a bajAz van h ma délután töltöttem föl.Utorr.nt-el..elmentem, mikor vissza jöttem mentem volna föl böngészővel netre és nem lehet megnyitni semmit...csak tölt és tölt és tölt és tölt az összes böngészővel ezt csinálja!!! WTF????
És a u tori kliensel meg lehet le meg föl tölteni de a böngésző progival meg nem lehet netezni...vkinek volt már ilyen problémája???
Üdv:
-
barisssa
tag
válasz
norbi2k #5661 üzenetére
a 2x2gb naon f@sza!
A videókártyával sem lesz semmi baj mivel, nemrég kérdezték tőlem is h a gtx 460-as jól működik e a gépemben mert az is 2.0-s...és teljesen jól működik...
nem annyira ismerem az ATI-kat, de sztem nem lesz vele gond.Kérdezgess más oldalon is hátha mondanak vmi jót...én ennyit tudok!
Üdv:
-
norbi2k
csendes tag
válasz
barisssa #5658 üzenetére
okés, kösz... nem vágom a témát
Még egy kérdés, kinéztem egy asus ati eah5670-es videókártyát, azt irja pci-e 2.0ás a csatlakozás, 16x, ez passzolni fog, a lap tulajdonságainál azt írják a 16x az oké, de ez a 2.0 nem más csatlakozo, mint a memoriánál?
memóriának meg egy 2x2es Geil-t néztem ki, 800mhz
-
sunny84
senior tag
barisssa
messze van még az a nov.12
, gondolom alig várod
üdv
-
norbi2k
csendes tag
memóriából mit bír az alaplap? dd3 mehet bele vagy csak ddr2 1066ig?
-
norbi2k
csendes tag
akkor úgy tünik elég jó lapot választottunk anno
-
lee56
őstag
válasz
norbi2k #5650 üzenetére
igen, akkor szerencsés vagy
csak biost kell frissítened minimum 3001-re aztán kiválasztanod hogy melyik AM3-as processzort szeretnéd a lapban látni
ezen a [linken] láthatod melyek támogatottak hivatalosan
nem volt azért egyszerü, csak ez év elején jött ki ez a bios, sokan nem hitték hogy megérjük a megírását
-
barisssa
tag
válasz
sunny84 #5645 üzenetére
sunny84: ma küldtem vissza a 955-st vissza a boltba és jövőhéten azaz 8.-12.-e között várható a csomag érkezése házhoz...szal igen lesz belőle 945...!!!
norbi2k: annyi h ha felfrissíted a biost 3001-re akkor am3-as procit is beletolhatsz...http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 ----> ezen az oldalon nézz körül a "cpu support" résznél h milyet akarsz beltenni...és a hozzá való bios a jobb oldalon írja!!!
2-3 illetve 4 magosokat is felismer a lapén a legerősebbet veszem bele amit még elbír a phenom II x4 945...ez már od@ß@$z!!!
norbi2k
csendes tag
Hello, mekkora a legnagyobb órajelű proci amit még rárakhatok erre az alaplapra? Már alig kapni am2-es procikat, de amire használom a gépet, nekem bőven jó ez az alaplap, csak kéne még egy kis sebesség
ez pl belemegy?
http://ipon.hu/webshop/group/socket_am2/90/ -
sunny84
senior tag
barisssa hogy áll a proci téma
lesz belőle 945
vagy marad az 5000+
sorry a dupla hsz-ért -
sunny84
senior tag
válasz
MR. Anderson #5638 üzenetére
biosban a bootolás az elsődleges és másodlagos csak cd -n legyen .a hdd disable... save és ha minden igaz jó lesz
-
fess
őstag
sziasztok
ha növelem a pci express frequency-t azzal mit érek el? érdemes azt feljebb venni? -
lee56
őstag
válasz
szia, ha a lemez jó, akkor talán az optikai meghajtód halódik, vagy csak ezt a lemezt nem olvassa rendesen talán
-
barisssa
tag
válasz
hát új bios nincs csak a frissítés de az van már fönt neked is...de nem valószínű h azzal van a baj...
Üdv -
barisssa
tag
válasz
MR. Anderson #5636 üzenetére
próbáld meg le nullázni a bisot(F5 gombal) és utánna állítsd be a 1.számú bootolást cd-re!
Próbacseresznye!
MR. Anderson
tag
Sziasztok!
nekem is van egy ilyen lapom 2009-12-29 3001-es biossal és lenne egy kérdésem... Satás eszközeim vannak és nem tudok dvd meghajtóról bootolni. Bevan állítva a cd elsődlegesnek és egyszerűen átugorja és tölti be a rendszert ahelyett hogy elkezdene lemezről bootolni. A rendszerlemez biztos jó mert az ithon lévő másik 3 gép bebootol vele. Segítsetek kérlek mert kifogytam az 5letekből...előre is köszi
-
barisssa
tag
ha véletlen valaki tudna vevőt a phenom ii x4 955 be procimra akkor az jelezze már kérem...minél hamarabb...32-ért!
Köszi ha segítetek
Üdv -
-
sunny84
senior tag
válasz
barisssa #5632 üzenetére
hát igen sajnos ez van.. ugye ugye nem is olyan vicc az az 50-50 % amit írtál anno
én a 945 ös ezért mertem bátran 1000 % osan ajánlani mert az tuti hogy megy..ám esetleg a memcsiket variáld át szvsz .. mert lehet nem tetszik neki valamiért
vedd ki a ramokat és 1 -2 rakj bele és indítsd el.. ha okés akkor tedd bele a maradékot..
lehet marhaság de ilyet is láttam már
üdv -
lee56
őstag
válasz
barisssa #5630 üzenetére
milyen verziós BIOS-t használsz? még esetleg arra tudok gondolni hogy talán ezzel a "trükkel" oldották meg hogy ne okozzon maradandó sérülést a nem támogatott proci használata, de ez csak szvsz
Próbálgass más tesztprogramokat is, evereszt proci tesztek, meg ilyenek hátha.. Ha állandóan 800MHzen megy csak az x4 akkor nemcsoda hogy lassabb mint az előző 2magosod
-
lee56
őstag
válasz
barisssa #5628 üzenetére
A win7 alapból CnQ üzemmódba kapcsol ha a bioszban engedélyezve van, szóval ha nincs terhelés alatt a procid, akkor visszaveszi az órajelet a szorzó segítségével, 800MHz-en megy nálam is így. Futtass le egy winRAR benchmarkot, és közben nézd meg
Már ha kibírja fagyás nélkül
-
barisssa
tag
ne haragudjatok h ennyit írok!
Próbálgattam és a SZORZÓ-n(mutiplier) nem lehet állítani...ha a mag-ot húzom akkor följebb ment már 800ról...viszont azt meg nem húzhatom a végtelenségbe mert akk kaját is kell adnom neki...és a szorzó csak 4x-en van!
de a biosban pedig ki van írva h 3200mhz-en ketyeg(200x16) de a gép,(CPUZ progi) nem azt írja hanem h 800-on megy...
tanácsatalan vok...Üdv
-
barisssa
tag
am 125w...de nem az a lényeg...akkor valószínű h visszaküldjem??? egy 945-re...
amúgy meg nem lehet állítani az órajelén...mindíg 800Mhz-en van és 4x a szorzó(200x4)szal akk ennyi vissza a feladóhoz...de vkinek ezt is ki kellett próbálnia és legalább már nincs találgatás h viszi e vagy nem...
amúgy már megy a gép csak lassabb a x2-hez képest...
Üdv
-
barisssa
tag
bocs h ennyit írok...
hát...elég instabil mert mikor újra kell indítani akk legalább 2-3x lefagy...vagy 1x kékhalál...utánna még egy indítás javító is kijön amit nem tud elindítani...és utánna újra indítom és akkor talán megy...
szóval még nem tom h mi legyen vele...mert ha beindul megy...csak ha kikapcsolom akkk van gáz
Üdv
Bocsa a sok hz-rt...!
-
barisssa
tag
EMBEREK NAGY HÍRT KELL KÖZÜLNÖM VELETEK!!!
MEGY AZ AMD PEHNOM II X4 955 be A M2N-E ALAPLAPBA!!!!!!!!!!!!!
kb 1 óra volt míg be bootolt...de megy még nem teszteltem....de most ezzel a procival írom nektek ezt a szöveget!SZÓVAL MÉG NINCS 100%AN...DE TESZTELEM!!!
Estére újra jelentkezek!!!!
ADDIG IS PHENOM II 955 BE
ÜDV:
bocs a dupla hz-ért...!
-
barisssa
tag
szívesen...
megvan a 955-s proci!!!!
Beleraktam....nehezen de felismeri...biosba ki van írva h milyen fajta meg sok felsorolás...
de a windows nem nagyon akar betölteni mert mindíg kékhalálozik....
Még próbálkozok h mi lehet....de írjatok ha vmit tippet adtok...
most másik gépen vok
amúgy a betöltés baromi lassú a procival... lehet nem lessz így jóÜdv
-
barisssa
tag
szerintem csak próba képp a biost állítsd vissza alapra(az M2N-E-n az F5) gondolom neked is az van.
De a win7-el tényleg jobban járnál...nem hülyeség azt felrakni...Nekem ma érkezik délben a Phenom ii X4 955 BE-procim...és hát előtte alapra teszek mindent a biosban...és kicsit kíváncsian várom, de ideges is vagyok h mi lessz!!!
Üdv:
-
cavman
tag
Igen xp. Kb olyan, mikor néha megállna a cd.
A kép is akad hozzá, mármint a videóhoz. Játék közben mikor a főmenüben vagyok, már ott is tapasztaltam hogy akad néha a hang. Azért nem értem, mert a videó, és a hang is akad, mintha a processzor lenne a hunyó.
Igaz ez, ha vinyórol filmet, videó klippet nézek, vagy akár a youtube oldalon tölt be valamit.
Egymagos procival nem volt ilyen soha. Van egy SB Audigy 2 kártyám, majd holnap bepaszírozom a gépbe,bár tartok tőle nem lesz jobb. -
lee56
őstag
Újratelepítetted? Szóval maradt az xp? hmm lehet hogy hang probléma, próbálj frissebb hangkártyadrivert letölteni, és azzal megpróbálni. Az integrált hangcucchoz (gondolom azt használsz) nem egyszerü jó drivert találni, de igazából nem tapasztalatból mondom, mert már rég nem használom, de ha visszakeresel a fórumban régebben sokat beszéltek itt róla, melyik driver a jobb stbstb..
-
cavman
tag
Sziasztok!
Sajnos az újratelepítés után is akadnak a videók, zenék..
Mindenből a legfrissbbet tettem fel. Tele a hócipőm.
Valakinek volt már hasonló problémája? -
barisssa
tag
-
barisssa
tag
válasz
sunny84 #5610 üzenetére
4x1Gb van...úgy h régen 2x1Gb volt és úgy vettem hozzá még 2-t...
csak lehet azért nem veszek ddr2-t mert mondjuk ha jövőre veszek új alaplapot(ha veszek egyáltalán) akkor az úgy nem éri meg mer akk ddr3 fog kelleni...vagy nem tudom lehet átgondolom és eladom és veszek akk 2x2Gb-os ramot...amúgy milyet érdemes? (Kingston, Mushkin, OCZ, GEIL) ha kingston akk sztem hyperx-et jó lenne
Előbb legyen meg a 955 és menjen!
Amúgy ha dualba van kb 10%al gyorsabb lenne kb? 8GB az elég fasza nem ami neked van?Üdv:
-
sunny84
senior tag
válasz
barisssa #5609 üzenetére
na az korrekt .. ha megy akkor meglátod a gtx460 -ad igazi erejét
( életre kell )
+ majd valamikor dobsz be mellé még 2 gb ramot lapba
amúgy tényleg neked hogy van a ram 4 x1gb vagy 2 x2 gbutóbbi izmosabb dualba
-- nekem 4 x 2 gb van benne ,, anno nekem is 4x 1 gb volt benne de kivágtam mind.. pont jó pénzért eladtam és ráfizetéssel lett 4 x 2 gb os modulok ( kis tuning azt szépen is hasít )üdv
-
barisssa
tag
válasz
djkutasi #5606 üzenetére
még senkinek...de valószínű h én leszek a teszt alany jövőhéten...kb szerdán meg fogom mondani h mi a szitu a procival kapcsolatban, ha ti kíváncsiak vagytok, akkor én mit mondjak, én már alig várom!?
IMÁDKOZZATOK!XD XD de az arány 50-50, vagy igen, vagy nem!
Csak poén volt...Üdv:
-
djkutasi
csendes tag
HEló!
Engem is érdekelne, hogy vajon az M2N-e viszi e a PHENOM 955-öt.
Valakinek esetleg sikerült ilyent kipróbálni? -
sunny84
senior tag
hello barisssa nem akarlak elkeseríteni de valószínűleg nem lesz proci ...
de annyit regélt a komám hogy talán - lehet 955 be lesz elfekvőben 3 év garival 35 ért ( mondjuk ez nem olyan olcsó mint amire én gondoltam , gondolom tudja hogy nem nekem kell)de ez sem biztos
.. na mondom f@sza így nem tudok segíteni neked .. utálom az ilyet
majd nem zsírozódik a dolog azt be üt a sz@rüdv
-
barisssa
tag
szívesen...
Amúgy csak jövőhéten hozzák a procimat mert még nem érkezett meg a 945-s...de állítólag az nem is biztos h lesz szóval egy 955 Black Editiont fognak cserébe. de megállapodtam velük h ha nem jó visszacserélik!
És akkor majd tesztelem h műkszik e faszán a 955 BE!!!
Nagyon remélem
Amúgy ha felismeri, akk száz h mindíg működni is fog?
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Z390 UD
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest